Amikor a nők semmibe vesznek

2023. november 17. 07:41 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem érti, miért nem lehet eltűnések helyett tisztességesen lezárni a dolgokat. Eddig olyan nőket sodort útjába az élet, akik csak a saját érdeküket nézték, és nem vesztegették az időt stílusos lezárásra, vagy bármilyen magyarázatra. Ő meg gondoljon, amit akar.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mindig csak a nők lelkéről van szó, hogy velük hogyan kell szépen bánni, milyen figyelmesen, meg mit kell elnézni nekik, de a férfiak lelkéről nem sok szó esik - de nekünk is van. És nekünk is pont olyan rosszul esik, amikor nem válaszoltok, vagy úgy zártok le minket pár randi után, hogy eltűntök és kész. Én mindig többet adok a kapcsolataim során, de azt észreveszem, ha már semmibe vagyok véve. De ha úgy is döntötök, hogy mégsem akarjátok a dolgot, akkor legalább egy rövid magyarázatot illene megereszteni, még nektek is.        

       

               Szitu I.: ülünk egy helyen, az ő haverjaival. Egyszer csak eltűnik. Azt hittem, csak elugrik valamiért. Az történt, hogy minden szó nélkül felment egy közeli barátjához. Kiment a többiekkel, engem otthagyva. Hazafele felhívtam, mondta, hol van, mondta, hogy jó, akkor lesz olyan rendes és visszajön... mondtam, hogy maradjon, én hazamegyek. Beadta nekem, hogy ő velem akar lenni, de végül mégis szó nélkül lelépett. Ja, még hozzátette kedvesen, hogy „hazatalálsz egyedül, nem?”

II. egy iszonyú hosszú, mély és tartalmas - néha intim -, levelezés után már megbeszéltük, hogy találkozunk. Kétszer lemondta. Aztán nem válaszolt többet. Virtuális lelki szemetesre volt szüksége, másra nem.
III. személyes ismerkedés. Kacarászott, ígérgetett, utána még háromszor beszéltünk telefonon. Mondtam, hogy meg kéne ismételni a randit, úgy, hogy többiek nélkül, csak kettesben vagyunk. Ő nagyon lelkes. Aztán semmi nem lett belőle. Nem miattam.
Ezt még folytathatnám, de nekem se jó az emlékek felelevenítése, csak azt kérdezném ezúton, hogy Hölgyeim, nem lehetne ezt az egészet stílusosabban kicsit?
Zsolt         

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6318260453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.11.17. 08:08:23

Zsoltikám meg kellene érteni, hogy a nők nem cukipofák, hanem némelyikük súlyosan torz és sebesült lelkű, rossz személyiség. Nem csecsebecsék. Mérgező némberek. Érdekes, hogy ilyen jellemhulladékokhoz vonzódsz. Magaddal is kéne valamit kezdened ám! Ezek szerint nálad sincs minden rendben.

Na többiek is hörögjenek valamit a szép pénteki poszthoz. Fel!

Andy73 2023.11.17. 10:36:59

Aki keres, az talál. Ki korábban, ki később. Ne add fel, még neked is sikerülhet. Gondolj inkább arra, hogy az ilyenekert nem kár, te jobbat érdemelsz.

VOGAben 2023.11.17. 10:47:36

Még ezeket hölgyezi... Ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit cselekszik! (kb. mint a csüngő hasú kolostormalac...) "Felugrott egy közeli barátjához." : Dugtak egyet, míg te a presszóban kottogtál. "iszonyú hosszú, mély és tartalmas - néha intim -, levelezés": Na ezt ne!! Időpocsékolás! Előbb az akció, aztán lehet "levelezni" a köv. időpont stb. egyeztetése érdekében, ha érdemes rá.

bz249 2023.11.17. 12:15:56

@VOGAben: nem csak idopocsekolas, de egyenesen kartekony. A hosszu level elovasasa / megirasa az munka amire keszulni kell, tehat a posztolo sikeresen hozzakototte magat egy kellemetlen tevekenyseghez.

body_andras 2023.11.17. 12:27:12

Attól, hogy egy csajba belezúgsz, még nem lenne szabad megbízni benne. Főleg ha liánozós, körhintázós aranykorát éli.

Sadist 2023.11.17. 20:42:55

Zsótika, a nőktől ne várj nyílt és egyenes (férfias) kommunikációt, magyarázatot, hogy miért lettél lepattintva meg aztán pláne ne, mert csak fölöslegesen frusztrált leszel. Az égvilágon semmire nem mész vele, ha az arcodba mondják, hogy nem vágod a dolgokat. A nőknek olyan férfi kell, aki magától vágja.

Kezdd el fejleszteni magad, kezdésnek olvasd el Rollo Tomassi Rational Male könyveit, űzz valami férfias sportot, amitől kivállasodsz, tanulj valami olyan skillt, amivel jobban fizető munkád lehet, és csak aztán térj vissza a csajozáshoz.

Real_Time_2 2023.11.18. 06:11:30

@Lorrh: Szerintem már rájött, ha meg mégsem akkor meg már úgy sem lehet segíteni rajta. Ez a tipikus eset amikor valaki a feminista mainstream médiából tájékozódik és persze vakon el is hiszi amit a képébe tolnak. Az agymosásnak köszönhetően a fenti pofára esési rituálén ma már szinte minden fiatal srác átesik valamikor, de valójában ennek nagyon sok pozitív hozadéka van. Ez egy kötelező lecke, de persze az már más kérdés hogy ki mennyit tanul belőle.

Lorrh 2023.11.18. 08:08:21

@Real_Time_2: figyu, nem a feminista média a lényeg. Hanem hogy eltüntek a férfiak, apák a gyerekek életéből. Elválnak, a nőnél marad a fiúgyerek, aztán ettől kezdve csak nők veszik körül az oktatásban 14-15 évig: óvoda-általános-középsuli. Mindenhol csak nők lesznek, sehol sem találkozik férfi mintával. Ez nem elég pokoli tapasztalat? NEm kell ide média már, önmagában is súlyos.

VOGAben 2023.11.18. 10:55:21

@Lorrh: Nana! Vidéken ritka a gyerekét egyedül nevelő anyuci, akinek rövid időn belül nem lesz(vagy már eleve van) új hapsija, kampelloja stb... Van ott férfipélda a gyereknek az apján kívül is bőven! Ha nincs, az direkt történik. Ismertem ilyet... A nagyi meg anyuszi tálcán vitte a reggelit az egyszem fiókának, közben kb. elriasztották az összes nőt a közeléből. Az oktatás valóban gáz. Én még szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hat osztályfőnökömből, oktatómból stb, három férfi volt. Beárnyékolja a helyzetet, hogy a három magyartanárnőmből kettő igazolt elmebeteg volt. Frankón! Skizoid állat volt az előbbi, a füzeteket örjöngve tépte szét, ha nem tetszett neki a külalak meg ilyesmik. A gyereke rettegett rém volt a lakókörnyezetükben. Gyilok vagy ölő volt a beceneve, míg ki nem lépett a létből a negyedikről. Hogy miért bírt tanítani ez a szörny?? Mert fontos elvtárs volt a férje a helyi lapnál anno. Középsuliban meg kifogtunk egy olyat, aki elmesélte, hogy őt a férje (katonatiszt) fogadásból vette el... Na ott szűnt meg a minimális tekintély. Konkrétan besz@rtunk a röhögéstől. Mire gondolt a költő? "Ott voltál vele, vagy mi a tosz???" Szóval azt, hogy a legtöbb nő (hölgy sicc) érdeklény, van módja minden srácnak megtapasztalnia. A vakon tartottak szívják meg zömmel. De ők vastagon...

naneszórakozz 2023.11.21. 13:52:38

Még mindíg nem tanultad meg, hogy az emberek a könnyebb utat választják. A nők is. Eltűnnek és nem kell magyarázkodni, sajnálomozni, stb. Felgyorsult világunkban nem érnek rá egy maguk mögött hagyott kilométerkőre. Annak vége és kész. Nőj fel végre, ne siránkozz!

2023.11.25. 19:33:10

@VOGAben:
Azért az elmebaj ott van, a nő ahelyett hogy kezelést kapott volna a megfelelő helyen, a férfi elintézte,(?), hogy másokat is meg tudjon nyimiritani, mint téged...ott nem ám a nő a hibás....
Fogadásból elvette feleség, hogy is mondjam nem az első eset amikor hallom, na ennél nagyobb megalázása nem nagyon létezik, és itt a nő már csapdába került sok szempontból...
De hagyjuk is, mert akkor is csak a nők a hibásak....

VOGAben 2023.11.27. 22:34:58

@kiskutyafule: Az elmebaj ott is felsejlik, amikor valakik mások nevében sértődnek meg. Főleg ismeretlen, hajdanvolt illetők történetén. Ma is élnek vadbarom férfiak, akikhez hozzámennek az asszonyaik, szülnek is nekik, aztán utóbb még ők a szent áldozatok. Nem egy anyát láttam, akin tisztán látszott, hogy fogcsikorgatva csinálja az egész életét. Nem ilyen lovat akartak, bár meglett mindenük, mégis a halál f@szára kívánják az egészet. Nem ritkán bukkannak elő jó kis idegen családi fotók, amikről csak úgy süt az örömtelenség. Szinte soha nem az apa szeméből. Anno ilyenkor belekortyoltak a Gramoxonba, bátrabbak kiugrottak a magasházból, vagy be a mozdony alá, hogy a léten kívülre helyezzék magukat. A hátrahagyottak meg jól beleroppantak. Most az van, hogy jobb mint valaha. Nem kell szégyenkezni! 20-30-as korosztályból nem egy személyt ismerek, akik mivel testvéreiknél már megjöttek az unokák, ők úgy döntöttek, hogy nekik ez nem kell. Mivel nem is kötelező. Sok leszbi lett... Így döntöttek, beszéltem velük, náluk ez döntés kérdése volt. (Amúgy szomorú ez a tendencia, mert közben elfogyunk...) A hetvenes évek gyerekei, már elkezdték ezt. Jópár exosztálytársamnak nem lett saját gyereke, vagy családja. Mindenkinek van közel húsz éve, hogy a felnőttkori szerepét átgondolja és megbarátkozzon vele. Ma mit látni sokat? Gyermeteg, útkereső huszonéves fiúcskákat és 40körüli infantilis, magukat még kisasszonyoknak álmodó szerencsétleneket. Utóbbiak válás/ok után, majd' felnőtt gyerekkel is hozzák ezt a nívót. Széles a spektrum és nagyon szűretlen a társaság. A lényeg, hogy a felelősségtagadás megy. Rémálomföldjén.

2023.12.04. 17:00:26

@VOGAben:
Itt nem a felelősség tagadás ami történik, hiszen egy elme rottyant embernek esélye sincs arra, hogy belássa, hogy elmerottyant....ott jön képbe a férj/rokon/munkáltató/kis herceg....vagyis azt mondom a férj is elme rottyant meg az egész ország aki nem veszi észre?
Vagy nem akarja észre venni?

Mi a Herkules mezőgazdasági lengő csapszegnek szüljön akárki is?
Kell még egy rabszolga?
Vagy attól félsz nem lesz elég tolvaj aki a parlamentbe kerül?

Vagy mi az a nagy dolog amiért szülni kellene?

Különben ha ennyire semmiben vesszük a nőket, akkor parancsoljj, már a mély keresztény nacionalista hazafiak megtalálták a megoldást: a férfi is szüljön, hiszen kell a birka.
süti beállítások módosítása