Csak egyszer léptem félre

2023. november 24. 07:58 - csajokespasik

       

               A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos szövegekre gyúr.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Miattam lett vége a legutóbbi kapcsolatomnak. Nem szépítem, én léptem félre. Egy olyan nő mellett, aki nem ezt érdemelte volna. Most indoknak nem hozhatok föl semmit, erre nincs mentség, maximum azt mondhatom, hogy volt egy alkalom, ami spontán kialakult, és én gyenge voltam. És így egy addig jól működő 4 évet dobtam ki. Az, hogy most bánom-e amit tettem, vagy sem, végül is mindegy, nem játszik szerepet. Utána nem sokkal vallottam be, de tudtam, hogy hogyan fog reagálni. Megbocsátásban nem nagyon reménykedtem.        

       

               Augusztusban szakított velem, október elején én vettem fel vele a kapcsolatot. Nem visszakúszni akartam, hanem csak visszaadni neki azt, ami nálam maradt. Nem így terveztem. Nem akartam elveszíteni. Egyszer történt meg az a dolog, de persze ez sem mentség.
Elvileg azért vallottam be, mert nekem se volt jó a titkolózás, másrészt valahol mégis bíztam benne, hogy túléljük valahogy. De főleg hazugságban élni nem akartam.
Még szóba áll velem, de mindig én keresem, és ez rendben is lenne. Abban maradtunk, hogy jövő hét pénteken találkozunk, és beszélünk. De nem tudom, mit mondhatnék. Az újrakezdés és a megbocsátás valahol két külön dolog. Százszor lepörgettem magamban, mit fogok majd mondani, de ott élőben nem sok minden fog pengén az eszembe villanni. Mit tanácsoltok?          

 

 

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2618266047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.11.24. 09:48:37

Ha jó a pacek, stabil az egzisztencia és számára te vagy a legjobb, aki elérhető, simán megbocsát majd neked.

Lorrh 2023.11.24. 09:58:31

Jó, hát ez beteg sztori minden oldalról.
Van aki kidob 4 év jól működő kapcsolatot mert a pasija megfarkalt egy recis csajt a céges bulin részegen?
ugyammá.
Ezek ilyen rabszolgatartó kapcsolatok.

Sztravinszka 2023.11.24. 11:38:43

@Lorrh:
Ugyanmár. Jobb ezt most befejezni, mint két év múlva, amikor újra megfarkal valakit. Keressen olyat, akinél ez belefér.

MittuDomain 2023.11.24. 15:46:43

Bocsájtsd meg egyszer még
És kezdjük újra.

Andy73 2023.11.24. 17:49:00

Ha azóta nincs neki más, akkor még lehet esélyed, csak jobban kell hangsúlyoznod, hogy megbántad, nem fordul elő többet, és számodra ő az igazi.

Sadist 2023.11.24. 18:15:31

Loálmár, komolyan azt hiszed, hogy azért lépett le, mert egyszer megdugtál egy másik nőt? Nem, pajti, azért szakított veled, mert amikor bevallottad, hogy megdugtad a másik csajt, akkor a Napnál is világosabbá vált számára, hogy egy lúzer béta vagy, akinek nincsenek opciói és még azért is bocsánatot kérsz, amiért alapvetően ő a felelős (gyk. ha maradéktalanul kielégítette volna a szexuális igényeidet, akkor valószínű meg se fordult volna a fejedben, hogy mást dugj rajta kívül).
Az ilyen férfiakat meg a nők mélységesen megvetik, mert degradáló számukra a gondolat, hogy a pasas csak azért van velük, mert nem kaphat jobbat. Olyan férfire vágynak, aki tucatnyi másik nőt is megkaphatna, mégis azt az egy nőt választja (és persze van olyan hülye, hogy nem él a tucatnyi másik opciójával). Az egész nők számára készülő szórakoztatóipar és popkultúra erre épül.

Lorrh 2023.11.24. 23:13:23

@Sadist: ezt azért most gondold át újra.
Pont hogy másik nőt is megkapott a csődör pasika. Kibicsaklik a logikád.

@Sztravinszka: nem kopik az el attól! Ahelyett hogy megbeszélték volna milyen jó kis élményei voltak a férjeurának. Ha igazán szereti a csaj, akkor együtt örül a férje örömének.
Mennyire már rabszolgatartó vagy te is hogy CSAK TÉGED kell izélgatnia a rabszolgádnak... ehhh, mai nők!!!

szeme közé, laposan! 2023.11.24. 23:30:51

Egy jó hideg sört javaslok.

Sztravinszka 2023.11.25. 06:30:45

@Lorrh:
Hát apukám, tényleg nem csodálom, hogy 20 éve kibaszcsizott a feleséged :D

antisocialnetworkagain 2023.11.25. 07:14:52

Gyónni a templomba szoktak, nem a párjuknak az emberek. Gyenge voltál, elbuktál,már mindig is az maradsz a szemében. Szombatra valami jobb témát is lehetett volna kitalálni.

moonshadow 2023.11.25. 08:02:19

Ebben a sztoriban minden hibát elkövettél amit csak lehet.
Először is, azért alakult ki spontán a félredugás, mert úgy döntöttél, hagyod kialakulni.
Ha kis röpke fantáziálásra vágysz, arra ott a netpornó nem minősül megcsalásnak, és nem is viszel vele haza semmilyen ragályt.
Aztán meg miért is vallottad be, mi köze hozzá?
Valójában azért, mert azt szeretted volna, hogy legalizáld a kapcsolatotokban a félrelépésed lehetőségét, mivel nem tudtad megfogadni magadban, hogy ez soha nem fog megismétlődni, és így már muszáj volt elmondanod.
Ha csak egyszeri botlás lett volna, hogy és tudod, hogy nem fog megismétlődni, akkor nem raktad volna a hátára a te hibád terhét, hogy rágódjon rajta ő is.
Ő erre csak egyet léphetet, mert nem hagytál neki választási lehetőséget, hiszen leromboltad az irántad való bizalmát. Aztán még arra sem vagy képes, hogy férfiasan felvállad magad, hogy vele ezt eltoltad és békén hagyva őt keresnél magadnak egy úgy kapcsolatot, és hagynád hogy ő is ezt tegye...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.11.25. 11:55:12

"nekem se volt jó a titkolózás, másrészt valahol mégis bíztam benne, hogy túléljük valahogy. De főleg hazugságban élni nem akartam."

Ezért tisztellek. De meg kéne tanulni másképp hozzáállnunk a kérdéshez.

A nagy diákkori szerelmem kérte, hogy legyek hozzá hű, és én hű is voltam, pedig több lehetőség is akadt volna arra, hogy elcsábuljak. Magamban kicsit büszke voltam arra, hogy a szerelmemet a hűséggel is bizonyítani tudom.

Amikor a későbbi feleségemmel járni kezdtem, és látszott, hogy ő hosszabb távra tervez velem, egyszer megkérdeztem valamiről. Elmondtam neki, hogy én csak kevés lányt esmértem, ezért csábítani fognak adódó lehetőségek. Fájna, ha az ilyen csábításnak egész életemben ellen kellene állnom. Azt viszont undorítónak tartanám, hogy titokban félrelépjek, és utána egész életemben a szemébe hazudjak annak, akit őszintén szeretek és a társamul választom. Bujdosni, hazudozni közbe jött túlórákról és hasonlókról nagyon nemtelen dolog, becstelenség, nem akarok így élni vele. Megkérdeztem, hogy ha együtt maradunk és együtt élünk, akkor beleegyezne-e abba, hogy ha nagyon belebotlok egy csábító esetbe, akkor hazugság nélkül élhessek azzal. Az természetes, hogy ha beleegyezik, akkor a különleges engedmény RÁ IS vonatkozik. Komolyan elgondolkozott rajta, mérlegelt, és én elég ígéretes kapcsolatnak, ígéretes férjnek tűntem számára ahhoz, hogy beleegyezzen.

Így is történt. Valamennyire minden félrelépésemről tudott, és nagyjából én is tudtam az ő eseteiről. Nem voltak mindennaposak az ilyen félrelépések, de azért akadt néhány. Volt, hogy úgy mentem el valahová egész napra, hogy elárulta, hogy addig ő szeretné a szeretőjét odahívni. Természetesen van a dologban valami furcsa, de én tényleg szeretem őt, és komolyan gondolom, hogy érdemes kerülni a lelki feszültségeket egy stabil házasságban a hűség ősi emberi vágyának elengedésével, elkerülve a becstelenséget is. Ha egy házasság már harminc évig működni tudott ilyen körülmények között, akkor az az érzésem, hogy nem volt ez rossz döntés. Nem érzem a házasságunkat nyitott házasságnak, az esetenkénti lehetőségek kihasználása, amelyek mindegyikét nagyon is élvezhettem, újabb boldogságot merítettem belőlük, szerintem csak lekötetlenség, nem nyitottság, de az biztos, hogy működhet.

Ehhez persze hozzátartozott, hogy már jóval az első eset előtt kértem erről a döntését. Ha nemet mondott volna, tartottam volna magamat hozzá, de így én boldogabb lettem.

Az, hogy te bevallottad neki a félrelépésedet, érthető, de nem biztosan volt a jobb megoldás. Van igazság abban, hogy ha valamiről nem tud, akkor az nem is zavarja. Tisztességes voltál - feltéve, hogy nem volt semmi sandaság a szándékodban -, de fájdalmat okoztál. Nehéz helyzet.

Lorrh 2023.11.25. 12:06:46

@Sztravinszka: jajj drágám, ez az ortodox keresztény birtokló despotizmus már nem divat ám! A hamis egó játéka.

szeme közé, laposan! 2023.11.25. 15:45:42

@Androsz: szerintem ti szimplán csak betegek vagytok, mint ahogy a többi ilyen ember is. Ha másokkal akarsz kúrni, akkor nem kell minden nap ugyanahhoz az emberhez hazamenned, nem kell engedélyt kérned sem emiatt, stb., sem azt eljátszanod, hogy amúgy ő a legfontosabb. Hiszen nem is lehet ő a legfontosabb, ha egyszer másokat is kúrsz. Épp emiatt az ilyen embereket gyávának és megalkuvónak tartom, hiszen gyengék ahhoz, hogy bármiféle csábításnak ellenálljanak, és emiatt számítani sem lehet rájuk bármiben.

Lorrh 2023.11.25. 17:18:27

@szeme közé, laposan!: ezt totál idiótaság volt amit leírtál. Mintha egy funkcionális analfabéta lennél és nem értenéd meg hogy mit írt le a posztban, akire reagálsz.
Nálad az élet ilyen végtelenül egysíkú, hogy van egy ember, aki a legfontosabb, azzal kúrsz egy életen át, minden csábításnak ellenállsz, - mondjuk könnyű ha zéró a tesztoszteron szinted-, aztán meg belefordulsz a sírba és vége főcím? Egész hátborzongató baromságot kommenteltél most.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.11.25. 21:08:31

@szeme közé, laposan!: "Hiszen nem is lehet ő a legfontosabb, ha egyszer másokat is kúrsz."

Ez a kijelentésed arról árulkodik, hogy neked egy feleség mindössze arra való, hogy kúrjad. Én a feleségemmel egy nagyon összetett, szeretetből építkező, szövetségként is felfogható viszonyt alkottam meg, sokféle kedveskedéssel, gondoskodással, odafigyeléssel, és a kúráson kívül még rengeteg fajta közös élményünk van, az egyszerű, de sokat érő otthoni beszélgetésektől – mobiltelefon piszkálgatása nélkül – a közös mozizáson és a vidéki vagy külföldi kirándulásokon át egészen odáig, hogy amikor őt megműtötték, akkor ott ültem mellette egész nap, hogy ne a nővérre várjon, amíg az kiüríti az ágytálját, és legyen, aki megitatja és megsimogatja. Ezt nem kérte, ezt én tartottam természetesnek. Ha együtt megyünk valahová, akkor megfogjuk egymás kezét, csókkal és nyitott folyosóajtóval fogadjuk a másikat otthon, amikor hazatér, virágcsokrot veszek neki a házassági és megismerkedési évfordulónkon, és segítek neki mindenféle apróságban, amit ő nem szeret csinálni, nem ért hozzá vagy nincs kedve. Ő pedig finomakat főz nekem, takarít, és szeret. Már rég nem szerelem, ami köztünk van, az nem tart ki évtizedekig, ez egy összefonódás, egy közös élet. De minek nevezzem azt, hogy nézzük együtt a tévét, ő egyszer csak kimegy a konyhába és kisvártatva hoz nekem egy kis frissen készített süteményt? Nem kértem rá, de neki eszébe jutott, hogy biztos örülnék neki, és akcióba lépett.

Voltak nehezebb napok, viták, veszekedések, de észben tartottam, hogy a házasságra tudatosan vigyázni kell, mert különben elhervad, és inkább lenyeltem az indulatból jövő visszavágást egy-egy összezördülésben, és hálás voltam neki, amikor észrevettem, hogy máskor ő is így tett, amikor én morogtam.

Ez egy jól sikerült, türelmesen ápolt házasság, ami azt is elviselte, hogy közben néha élveztük, hogy valaki másra is hatással tudunk lenni. Mert egy félrelépés sokszor ennyivel indul, egy véletlennel, amelyben hirtelen megérzed, hogy milyen is volt, amikor hajdanán, de rég is volt már, becserkésztél egy vonzó másikat. És ha már annyi minden élvezetet megengedünk magunknak, sőt, kimondottan keressük azokat, akkor oktalanságnak tűnik egy tudottan nagy jelentőségű élvezetről lemondani. Persze ehhez kissé másképp kell nézni egy házasságra vagy egy kapcsolatra, mint ahogy az szokás, de bennem mindmáig annyi szeretet és gyengédség van a feleségem iránt, annyira kedves nekem ő még mindig, hogy ilyen mellékszálak nem zavarnak. És tudod, az, hogy amikor véletlenül összesodort az élet a kamaszkori első szerelmemmel, akivel meglehetősen beteljesületlen volt az akkori kamaszos kapcsolatunk, de még mindig nagyon csinos és fiatalos, és én sok-sok év után, rátalálva váratlanul egy kedves érzelemre, ágyba bújtam vele, aminek mindketten nagyon tudtunk örülni, szóval ez nem ok arra, hogy az egész házasságomat eldobjam. Ez a kaland egy kaland volt, egy váratlan és finom édesség, de eszembe sem jutna miatta a feleségemet elhagyni, ő is újra férjhez ment azóta, és továbbra is szeretettel igazgatom meg a feleségem ágyát, hozok neki vizecskét, megmasszírozom a fáradt lábát, mert még mindig ő az én kis mackóm, akivel otthon vagyok az otthonomban. Biztos, hogy nem szokásos az én esetem, de ez az út járható.

Persze ettől még a házasságok jelentős része végződik válással 8-10 éven belül, mert az emberek nem tudnak rá vigyázni, az ilyen emberek valószínűleg nem lennének képesek az általad központinak tekintett kúrást elválasztani a hűség magasabb rendű állapotától. Akkor amit elmondtam, nem nekik szólt.

2023.11.26. 09:24:56

@szeme közé, laposan!:
Remélem ez a primitív birtoklási vágy veled együtt hamarosan kihal.

Ha 2 ember egymást igazán szereti, akkor a másik boldogsága ugyan olyan fontos mint a saját boldogság.
Ott nem a szexuális együttlét a kötőelem, hanem maga az érzelem....

Igaz erről te semmit sem tudsz, ahogyan az ábra mutatja.

Sadist 2023.11.26. 11:20:25

@Androsz: Ugye azért annyi eszed volt, hogy a gyerekek születésekor csináltattál apasági tesztet?

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2023.11.26. 11:28:17

@Sadist: Ugyan minek? Egy olyan kapcsolatban, ahol mindenki akkor lép félre, amikor ahhoz kedve van, egy olyan apróság, mint hogy kakukkfiókák is vannak a családban, mégis mit számít? Hiszen ez a házasság sziklaszilárd, és megbíznak egymásban, ilyen bizalmatlanság fel sem merül.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.11.26. 11:40:41

@Sadist: @Balogh Zsolt: A probléma megoldása egyszerűbb, mint gondolnátok.

De mivel nem folyamatos párhuzamos viszonyokról van szó, hanem, még egyszer mondom, csak néhány alkalomról évtizedek alatt, a kérdés teszt nélkül is eldönthető. És én épp arról beszéltem, hogy nem próbáltuk egymást becsapni, nem titkolóztunk túlságosan, inkább csak nem traktáltuk a másikat a részletekkel, azt is meg lehet beszélni, hogy van-e bármi esély arra, hogy a gyerek mástól foganjon. Látom, nem értitek, de engem ez nem zavar.

Sadist 2023.11.26. 12:36:02

@Androsz: "nem titkolóztunk túlságosan, inkább csak nem traktáltuk a másikat a részletekkel, azt is meg lehet beszélni, hogy van-e bármi esély arra, hogy a gyerek mástól foganjon."

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. A tökéletes béta archetípusa vagy, de legalább jól érzed magad ebben a szerepben. Csak nem kellene ezt úgy beállítani, mintha az emberi létezés és párkapcsolat egy bármilyen téren is magasabb fokán állnátok.

2023.11.26. 15:06:46

@Balogh Zsolt:
Te is lehet egy ilyen kakukk fióka vagy, akkor téged is ott kellett volna az árok szélén hagyni?

Téged is csak a genetikai állományod definiált, ezért tulajdonképpen nem vagy más mint egy beporzó eszköz, hiszen agyi tevékenységet még nem sikerült megfigyelni nálad sem...
Így már érthető ez a kakukk fióka dolog, a faszok országában....

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.26. 16:33:51

@Androsz:

Gratulálok a házastársadhoz. Mindketten bizonyítjátok, hogy a másik a legjobb. Mert ha a párodnál jobbat találtál volna, vagy a párod talált volna, akkor nem élnétek még mindig együtt.

Mellesleg itt rajtad kívül senki nem ismeri a bölcs, régi magyar mondást, miszerint idegen nuna edzi a fickót. További boldog házasságot neked és feleségednek.

Lorrh 2023.11.26. 17:43:43

@Sadist: te figyu, nem a görög ábc a fontos az életben hanem hogy mindenki megtalálja a maga számára kényelmes és boldog életet. Gondolom újat mondtam kedves alfa gamma epszilon kartárs.

Diorella Queen 2023.11.26. 21:38:46

A nők soha a büdös életben nem bocsájtanak meg valójában. A pasas inkább örüljön hogy nem állnak szóba sem vele és nincs több esély, mert így megúszhatja az élve megnyúzást.

2023.11.27. 00:36:57

@látjátok feleim szümtükkel:
Néked meg ajánlom, a Szolgálólány Meséjét, mert lehet néked is a templomba lenne a helyed, és áldani az urat, ahelyett hogy itt idetlenkedsz.

Mindenki jobban járna.

Real_Time_2 2023.11.27. 05:54:40

@Lorrh: Akkor esetleg írj egy posztot arról hogy te hogyan találtad meg a "kényelmes és nyugodt életet" :D (Nyilván sehogy, de hát egy kamuposzt ide vagy oda már nem számít)

bz249 2023.11.27. 08:19:00

@kiskutyafule: az azert megvan, hogy az idezett mu egy mamiporno? Arra tenyleg jo, hogy megertsd, hogy mi izgatja fel a noket, de amugy...

2023.11.27. 08:59:58

@bz249:
Aham, értem.
Nem arról szól, hogy a vallás károsult idióták, visszavetik kb 1000 évet az eddig elért fejlődést....

Nem csoda, akinek kalapács van a kezében az Mindent szögnek néz....a beporzó egységek meg Mindent pornónak....

bz249 2023.11.27. 09:05:05

@kiskutyafule: nem, ez egy neni szexualis fantazialasa... barmi tobbet belelatni teljesen felesleges.

(Hint: nem igy szoktak mukodni a tarsadalmak... )

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.27. 10:48:25

@kiskutyafule: @bz249:

Gondolom nektek meg nem megy a keresés sem, nem hogy a megtalálás. Ezért savanyú a szőlőtökétek?

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.27. 10:51:11

@kiskutyafule:

Gyakorlatból véleményezed, hogy templomban a helyem? Gondolom ott liheged ki magad, mint Jézus jegyese, ha ekkora szakértő vagy.

Lorrh 2023.11.27. 10:52:53

@Real_Time_2: Az az Androsz nevű kommentelő találta meg a boldog életét. Ővele vitázott Sadist. Erre reagáltam.
Nem esik le neked hogy ez volt a szitu?

engem hiába kóstolgatsz, leszarom :-)

Lorrh 2023.11.27. 10:55:20

@Diorella Queen: ebben egyetértünk.
A nőknél gonoszabb teremtmények nem születtek még a földre.
Konkrétan nemrég egy válóperes ügyvédet hallgattam és horror sztorikat mesélt hogy mennyire mocsok aljadék módon viselkednek a nők a válópereknél.

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.27. 12:56:54

@Lorrh:

Maradhatunk abban, hogy a férfiak is hasonlóan viselkednek?
De szerintem embere válogatja. Aki nem gonosz, az rendesen válik.

Lorrh 2023.11.27. 13:31:53

@látjátok feleim szümtükkel: Nem sajnos, nem egyezhetünk ki az 50-50%-os szemétségi arányban. Az egalizmus nem reális ez esetben. A férfiak százszor humánusabban válnak.
Még a normál esetben nem gonosz nők is megvadulnak, ha mondjuk a férjük lelép egy náluk csinosabb fiatalabb nővel. A nőkben a vetélytárs borzalmas gonoszságokat triggerel. Férfiaknál ez elenyésző mértékú.

Lorrh 2023.11.27. 15:58:20

@látjátok feleim szümtükkel: Nem saját. Írtam, hogy válóperes ügyvéd mesélte.

2023.11.27. 17:52:22

@bz249:
A jó író hazugságokkal írja le a valóságot....

A sorok közötti olvasás, pontosan azért lényeges, mert nem lehet mindent kiírni ahogyan van....az elmebetegek hada birka módban látod mire képes.... nézz csak körbe.

2023.11.27. 17:54:16

@látjátok feleim szümtükkel:
Aki minden áron ítélkezik mások felett, az általában a leg képmutatóbb vallás károsult.... ebből extrapolálni nem nehéz.
Akkor vezess csukott szemmel autót ha neked az jobb.

God Harald 2023.11.27. 23:05:39

@Lorrh: így Karácsony előtt elég bántó az érzéketlenséged a sérültekkel szemben…

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.28. 20:31:29

@Lorrh:

Én meg voltam válóperen, és ott nem az ügyvéd mesélt.

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.28. 20:47:07

@kiskutyafule:

Akkor extrapoláld meg ezt is, ne csak azt, amit én írtam!

"A nőknél gonoszabb teremtmények nem születtek még a földre.", írta Lorrh.
Ezt írhatta saját tapasztalásból, saját válópere kapcsán is. Ha nincs saját tapasztalása, akkor miről beszél? Mások meséit adja elő sajátjaként, te meg buksz rá, mint légy a takonyra? Neked se jutott dinnyeföld?
A válóperes ügyvéd pedig mindig a megbízója érdekeit súlyozza, nem a peres ellenfélét. Ennyit se tudtok? Itt nagy a szátok, otthon meg az asszony a sarokba állít?

Undorító módon tudtok extrapolálni mások írásaiból. Sajátotokkal mikor foglalkoztok?

2023.11.29. 00:44:44

@látjátok feleim szümtükkel:
Mivel foglakozzak?

Majd 7 éve elváltam már, ügyvéd nélkül, hiszen a semmit el tudtuk osztani veszekedés nélkül....
Azóta házat vettünk, van 3 kutya, és 3 autó...
Ha borulna a dolog, akkor mindent megkap a mostani párom, nekem nincs nagy szükségem házra, vagy bármi másra...hiszen nem tudnék a kutyákra vigyázni a munkám miatt.

Vannak emberek akik nem hívei a kollektív bűnösség elvének, így nem tudok, és nem is akarok semmilyen ember csoportot okolni, azért ami velem történik...

Diorella Queen 2023.11.29. 18:33:52

@Lorrh: horror sztorikat mesélt hogy mennyire mocsok aljadék módon viselkednek a nők a válópereknél.

Miután megcsalták és átverték őket?
Mit csodálkozol?
Nekem amúgy szép válásom volt anno ,vagy húsz éve. Férjem nagyon nagyvonalú volt.
Mindent nekem adott.Gyerek ,lakás, más ugyan nem volt. Hja és fizette rendesen az igen nagyvonalú gyerektartást is amíg le nem diplomázott a gyerek.

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.30. 21:27:08

@kiskutyafule:

Mivel foglalkozz? Mondjuk azzal, megmagyarázod miért tartasz engem valláskárosultnak? Semmit nem tudsz rólam ahhoz, hogy bármit sejt a vallási irányultságomról, és arról ítélkezz.

Lorrh 2023.12.01. 08:31:54

@Diorella Queen:
Jajj már ez a megcsalás, kisajátítás, birtoklás a legalja primitív viselkedésmód. Nem emberi hanem állati ösztönszint. Ez még nem is a maslow piramis alja, hanem a bányászbéka segge alatt.

2023.12.02. 19:13:35

@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor magyarázd meg mi is történt ott!!!
Milyen motiváció vezérelt?

látjátok feleim szümtükkel 2023.12.06. 21:44:28

@kiskutyafule:

Nem egyedül vagy? Mi történt volna velem és hol? Ezt honnan extrapoláld ki?

2023.12.07. 04:58:08

@látjátok feleim szümtükkel:
Általánosságban beszéltem, ha magadra veszed az jelent valamit...
süti beállítások módosítása