Nagyon unom már magam egyedül

2023. december 05. 07:40 - csajokespasik

       

               „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó engedni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! 31 éves nő vagyok, egyedülálló, és egyre inkább figyelem, hogy a velem egyidősek és hasonló alkatúak, adottságúak hogyan csinálják. Mármint a társkeresést. Láttam olyan módszert, ami ügyes, de én nem tudnám csinálni, és láttam olyat, amihez meg nincs gyomrom. Olyasmiben gondolkodom, ami a korosztályomnak megfelelő, nem csinálok bolondot magamból, és még a méltóságom is megmarad. Én is tudok ujjongani valakiért, de volt már olyan kapcsolatom is, hogy a szakításkor boldogabb voltam, mint amikor összejöttünk.        

       

               Volt olyan úriember, akit a haveri társasága befolyásolt, hogy neki más és több is járna, aztán ezzel a szöveggel is szakított, innen tudtam az új igényeiről. Még folytathatnám a múltam kiteregetését, de inkább csak az érdekelne, hogy a velem egyidősek, akiknek az ujján még nem csattant a gyűrű, milyen praktikákat használnak? Nem feltétlenül külső dolgokra gondolok, öltözködni és a testemre odafigyelni még magamtól is tudok.
Valakit megkapni és megtartani az is két külön dolog. Csak kicsit már belefáradtam a keresésbe. Ilyenkor azt mondják, hogy ülj le, ne csinálj semmit és majd a zen pillangó szépen leereszkedik, lágyan a válladra... de sorry, ebben én nem hiszek! Ha semmit nem teszünk, semmi sem fog történni. Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem. Nem vagyok válogatós, de már belőttem egy minimál szintet, ami nem a nagy elvárásokról szól, inkább az elérhető normalitásokról, és abból meg nem tudok, és nem is akarok engedni.          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5218274015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2023.12.05. 12:25:11

Végre feleszméltél! Ideje volt. Sőt már némileg késő is. A biológiai órád ketyeg és eddig nem hallottad a faszkörhinta nagy zajától. Az a helyzet, hogy a legjobb éveid már a hátad mögött vannak és csodálkozol, hogy megcsappant a kereslet irántad. Túl nagy elvárásaidat csökkentsd le!

_Amatőr_ 2023.12.05. 13:27:58

Számomra az jön le a posztodból, nem is akarsz igazából senkit magad mellé. A környezetedben ezt látod, a családod, barátaid piszkálnak, ezért játszod el, hogy keresgélsz.
Nincs azzal semmi baj, ha jobban érzed magad egyedül, de hagyd abba ezt az álszent magyarázkodást!

Real_Time_2 2023.12.06. 06:23:44

A feminista fosrendszer sajnos nem képes annyi 190+ centi magas, orvosprofesszortestépítő férfit kitermelni mint amennyire szükség lenne. Sőt, mostanra átlagembereket sem, akik az egész fosrendszer fenntartásához kellenének.

2023.12.06. 13:56:08

@Real_Time_2:
Itt vagy nekünk te, ezzel Minden nő ki van elégítve, hiszen te megmondtad, nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy.

2023.12.06. 13:57:31

Intelligens ember nem unatkozik, ergo 2 lehetőség van:
Vagy nem ember (script írta)
Vagy nem intelligens (a script intelligensebb mint a legtöbb ember)

antisocialnetworkagain 2023.12.06. 16:10:36

Járj hitgyülibe, nem leszelegyedül többé.

Vén motoros 2023.12.06. 19:16:43

A legtöbb szingli embernek (akár férfi, akár nő) hasonló problémái vannak. Az, hogy egy bizonyos színvonal alá nem mész, az érthető, de hol húzod meg azt a színvonalat? Ha nem kívánsz kompromisszumot kötni, akkor baj van, mert egy_ olyan férfi számára, aki a szemedben nem lenne kompromisszum_, MÁR ELEVE TE MAGAD VAGY A KOMPROMISSZUM, hiszen egy _olyan_ férfi már ne haragudj, de nem negyvenes nőt keres magának. Az, hogy egyáltalán szóba áll veled, az azt jelenti, hogy kompromisszumot kötött saját magával...

Kulics 2023.12.06. 20:21:12

@Vén motoros: ez teljesen jogos felvetés!
De az álmok dizni hercegnője nem szokott a realitásokba belegondolni... csak a színes álmok.
És kiirja a társkeresőre hogy "Nincs itt egy normális pasi!!???"

Sadist 2023.12.06. 20:32:46

"Láttam olyan módszert, ami ügyes, de én nem tudnám csinálni, és láttam olyat, amihez meg nincs gyomrom."

Te aztán a konkrétumok embere vagy.

"Olyasmiben gondolkodom, ami a korosztályomnak megfelelő, nem csinálok bolondot magamból, és még a méltóságom is megmarad."

Olyan megoldást már nem fogsz találni. Bizony most már nem fognak tucatjával záporozni az ajánlatok, hanem neked kell proaktívnak lenni, hogy összeszedj valami épkézláb pasast.

"Volt olyan úriember, akit a haveri társasága befolyásolt, hogy neki más és több is járna, aztán ezzel a szöveggel is szakított, innen tudtam az új igényeiről."

Miért baj az, ha egy férfi igényes? Ja, mert így neked is le kell tenned valamit az asztalra, nem lehet csak hátradőlve válogatni a férfiak közül.

"Még folytathatnám a múltam kiteregetését, de inkább csak az érdekelne, hogy a velem egyidősek, akiknek az ujján még nem csattant a gyűrű, milyen praktikákat használnak?"

Miért nem azokat a tőled idősebbeket kérdezed inkább, akik a te korodban még szinglik voltak, de később sikerült meggyűrűztetniük magukat? A hozzád hasonló lúzerektől nem fogsz semmit tanulni.

"Nem feltétlenül külső dolgokra gondolok, öltözködni és a testemre odafigyelni még magamtól is tudok."

Biztos vagy te ebben? Miért van az az érzésem, hogy sumákolsz?

"Nem vagyok válogatós, de már belőttem egy minimál szintet, ami nem a nagy elvárásokról szól, inkább az elérhető normalitásokról, és abból meg nem tudok, és nem is akarok engedni."

Megint semmi konkrétumot nem tudtunk meg. Ha 31 éves korodig nem találtál olyan férfit, aki megfelelne, akkor bizony definíció szerint válogatós vagy, gyk. az elvárásaid túl magasak ahhoz képest, amit nyújtani tudsz. Azt teheted, mint a kereskedő, akinek nem akaródzik elkelni az áruja: árat csökkentesz (visszaveszel az elvárásaidból), vagy javítasz a portékád minőségén (lefogysz, megtanulsz jól szopni, főzni, tisztelni a férfit, stb.).

szeme közé, laposan! 2023.12.06. 21:28:16

Te vagy csúnya, vagy buta vagy, vagy éppenséggel elviselhetetlen a stílusod (esetleg ezekből több egyszerre). Más magyarázat nem lehet arra, ha egy nő 31 évesen még egedülálló. Valamit te baszol el.

Andy73 2023.12.07. 09:26:55

Egy tanács: ha kezd kialakulni egy kapcsolat, ne feküdj le rögtön a pasival, hanem várj egy kicsit, amíg jobban megismeritek egymást. Ezzel kiszűrheted azokat, akik nem is akarnak komolyabb kapcsolatot, csak szexet, és megkímélheted magadat az újabb csalódásoktól. Kapcsolatot kezdeményezni egyébként nem olyan nehéz, ma már a nők is nyugodtan megtehetik, csak nem árt, ha odafigyelsz a fentiekre. Különben csak sodródsz tovább, és a harmadik X után gyorsan eljön a negyedik is.

Andy73 2023.12.07. 10:15:26

@Vén motoros: még csak harmincas, bár utána tényleg gyorsan jön a negyven is... És nyilván a megfelelő korosztályban kell neki gondolkodni, akkor nem kell akkora kompromisszumot kötni. A gond csak az, hogy az évek múltával egyre fogy a szabad férfiak és nők száma is, így kisebb a választási lehetőség. De ha valaki az elváltakat is bevállalja, akkor megint nagyobb a választék, csak az is egy kompromisszum, főleg, ha gyerekek is vannak.

bz249 2023.12.07. 11:29:24

@Kulics: market for lemons az idevago kozgizdasagi elmelet en.wikipedia.org/wiki/The_Market_for_Lemons

Ami aztat mondja, hogy a hasznaltautopiacon tularazott roncsok vannak, mert amelyik nem ilyen azt (a) nem akarjak eladni, (b) ha megis akkor gyorsan lecsapnak ra, es igy nem marad sokaig a piacon.

Ugyanezen okbol a tarskeresoben is felulreptezentaltak azok, akik senkinek se kellenek.

2023.12.15. 18:40:13

@bz249:
Az hogy egy idő után felbomlik egy kapcsokat6, az nem azt jelenti, hogy egyik fél sem kell a kutyának sem, hanem azt, hogy pl bizonyos problémákat a pár nem tudott megoldani.
Ebből máris jön, hogy hibás a feltételezés.

Frakk a Macskák Réme 2023.12.30. 05:52:59

Komolyan mondom ,élmény itt olvasgatni. Jókat lehet nevetni.
Hajrá, csak így tovább!!

:-)))
süti beállítások módosítása