Intim segédeszköznek éreztem magam

2023. december 21. 07:55 - csajokespasik

       

               Posztolónk észrevette, hogy a csaja másra gondol az együttléteik során. Na, nem gondolatolvasó, de egy kicsit is érzékeny embernek azért feltűnik az ilyesmi. Igaza is lett, a nő az exébe volt még mindig beleesve. A csaj tanárnő, ám a sok végzettsége mellé azt már nem sikerült megtanulnia, hogy ha őt dobják, legalább a méltósága miatt ne kússzon vissza volt pasikhoz.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem mostani történet, de tanulságos.
Akkor még a húszas éveim végén jártam és összejöttem egy nővel. Még senkinél nem éreztem az ágyban azt, már a viszony elején, hogy mintha én ott se lennék. Mintha másra gondolna közben. Még a petting során is így éreztem, mintha már nem volna kíváncsi és semmi nem érdekelné. Már akkor gyanakodnom kellett volna, amikor „cukinak” nevezett. Mert egy nő akkor használja ezt a kifejezést egy férfira, ha nem akar vele semmit, vagy semmi komolyat. Az együttléteink során mindig szexuális segédeszköznek éreztem magam.        

       

               Amikor már nagyon feltűnő volt, kérdeztem, hogy mi a baj? Ő meg kijelentette, hogy én érzem rosszul. ... Aztán addig nyüstöltem, míg bevallotta, hogy hát az exe... Nem feküdt le vele, míg velem volt, de még mindig szereti, noha a pasi dobta őt. Beletrafáltam. Neki titkai voltak. És ha titkolni kell, akkor van ott valami. Ha én megtisztelem azzal, hogy nem csak egy darab húsnak nézem, akkor ő is megerőltethette volna magát.
Megmondtam neki, hogy akkor menjen, zárja le. Vagy ha a pasival újra akarja kezdeni, és nem zavarja, hogy ő lett dobva, akkor jó étvágyat a méltósága folytatásához. Menjen hozzá, vagy ha velem akar maradni, akkor felejtse el.
Megköszönte, hogy ezt „engedélyezem” neki. Először csak szünet lett, majd telefonon mondta el, hogy újra összejöttek. Még annyit hozzátennék, hogy a csaj tanárnő volt, de nekem a nőiesség első számú szimbóluma nem a végzettsége, meg a szaktudása, meg az, hogy hány diplomája van, hanem az, hogy mennyire adja át magát nekem. És mennyire vagyok neki csak én.          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2718285527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Creativus 2023.12.21. 10:43:41

"menjen, zárja le"
Nem lehet lezárni! Legfeljebb csak azt hinni, hogy lezártuk.
Ez is egy téves hiedelem, a temérdek többi mellett, és csak arra szolgál, hogy - látszólag - megnyugtassuk magunkat. De gyakorlatilag - az oxitocin hormonunk hatása miatt - örökké bennünk él a szexuális múltunk. A "lezárás" azt jelenti, hogy a tudatosulás alá zártuk. Ám belső feszültségként bennünk él, és működik, anélkül, hogy tudnánk róla, és befolyásolja cselekedeteinket (sőt egészségi állapotunkat is). Például azzal, hogy szex közben nem figyelünk a másikra. Sőt, lehet, hogy - mégis tudatosan - az exünkre gondolunk, hogy újra átéljük valamelyik kellemes pillanat emlékét.
A szexforradalom óta (1968) tonnányi hiedelemmel láttak el minket okoskodó emberek, amelyek azóta tudományos szinten cáfolatra kerültek. Csak személyes érintettségünk (s ebből adódó mély szégyenérzetünk) megakadályoz, hogy az igazságot fogadjuk el. Olyan ez, mint a Laposföld hívők érvei. Kevés tudással jól elhihetők, jól elhitethetők, de nem igazak, de ők körömszakadtukig ragaszkodnak hozzá.
Visszatérés? Igen, az említett hormon kötődést okozó hatása újra, meg újra visszahúzna. A szakítás oka meg eltávolít. És egy régebbi, vagy újabb kapcsolat is rendkívül megkönnyíti az újban a szakítást. Borítékolni lehetne, hogy az esetek többségében a visszatérés egy újra szakítást generál. De éppen egy előző (azaz az ex) miatt volt nagyon könnyű az újra összejövetel, azaz a pillanatnyival való szakítás. Erre - sajnos - számítani kell. Pat Fagan (USA 2017) kutatása mutatta ki: Nőknél tizenkétszeresére nő az elválás esélye, ha már volt egy előző partnerük, ahhoz képest, hogyha még nem volt egy se.
A szex másképp működik, mint ahogyan gondoljuk, s ahogyan a köztudatba elterjedt. A hiedelmek pedig nagymértékben hozzájárultak ahhoz, amilyen helyzetben van ma a világ. Sokaknak úgy tűnik, ezeket a közvetett hatásokat az elmúlt 50 évben kísérletezték ki, amiknek a szenvedő alanyai mi voltunk.
Még csak annyit:
A vádként felsoroltak (pl. darab hús), nem logikai, hanem érzéseken, érzelmi szinten működnek. Ezek NEM logikusak, hanem csak vannak, előjönnek akár csak egy fejfájás. Tagadni, értelemmel megváltoztatni ugyanúgy lehetetlenek, mint ahogyan azt a fájó érzést sem, hogy ő nem így "gondolja", amely meg a saját érzésünk, és logikával nem szüntethető meg. A logika csak magyaráz, de az érzések a döntőek cselekedeteinkben.
És azt is figyelembe kell venni, hogy a posztolónak egy ilyen - szakítással végződő - kapcsolata ugyanúgy nem zárható le, s a jövőben ugyanúgy, tudat alatt hat, és több ilyen után egyre cinikusabbá válik tőle, s akár oda is juthat, hogy másokat megalázó megjegyzéseket irkál be ehhez hasonló blogokba. De ez is csak az ő - le nem zárható - érzéseiből táplálkozna, nem logikai következtetésként.

Sadist 2023.12.21. 12:40:39

Tipikus alfa-özvegy. Ha korábban megdugta a csúcskan, akitől instant nedvesedik a bugyi, utána nem fogja beérni kevesebbel. Az ilyen nő párkapcsolati szempontból végérvényesen romhalmaz lett, mint a totálkárosra tört autó. Azt is ki lehet húzni, kalapálni, fényezni és egy kellően aljadék nepper simán elpasszolja valami baleknak jó állapotú használtként, de örökre ön- és közveszélyes romhalmaz marad.
Alfonz meg nyilván nem fogja elvenni és gyereket csinálni neki, hanem továbbra is csak kényelmi ürítőedény lesz számára. Ezért nem kellene a nőknek össze-vissza kefélgetniük, mert számukra az elköteleződés nélküli szexnek sokkalta súlyosabb következményei vannak. Ennek ellenére mindenki azt harsogja, hogy a nőknek is joguk van ugyanúgy élvezni a szexet, mint a férfiaknak. Igen, abban igazuk van, hogy a nőknek megvan hozzá a szabadságjoguk, de a döntéseik következményeit is viselniük kell, ahhoz viszont már nem fűlik a foguk.

VOGAben 2023.12.21. 19:40:58

Hujajjaj! Nem elég, hogy alfa-özvegy a "hölgy", ráadásul tanárnő... Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy már abból a tudásanyagból megél szükséges-elégséges szinten, ami egy jó képességű 14-18 éves emberpalántában megvan. Jó kis szűretlen halmaz az övék.

szeme közé, laposan! 2023.12.21. 20:26:37

Minden rosszban van valami jó: legalább rájöttél, hogy egy csicska vagy. Férfit arról panaszkodni hallani, hogy dugás közben úgy érzi, a másik nem rá gondol... Nos, ez azért van, mert nem kúrod őt tisztességesen, van ideje, ereje, hogy eszébe jusson bármi is, ahelyett, hogy azt érezze, menten szétreped a pinája, elájul, stb. Nekem is volt olyan csajom, akiről messziről látszott, hogy nagyon nincs még túl valakin, de én legalább az ágyban tettem arról, hogy ott minden erejével az ÉN farkamra koncentráljon. Nehéz is volt levakarni utána magamról...

antisocialnetworkagain 2023.12.22. 07:25:25

Kapcsolat nélküli szex, szex nélküli kapcsolat..Kapcsolat nélküli szerelem, szerelem nélküli kapcsolat. És ezek variánsai. This is the real life.

Sztravinszka 2023.12.23. 09:42:41

Méltóság. Micsoda komoly szavak egy félanalfabétától.

2023.12.23. 10:52:04

Mi a rosz abban, hogy egy dildó vagy és fel is ismered?
Nézz körbe az autósok között az összes egy dildó, de helikopternek képzeli magát.... aztán ott élvezik el az autóban amikor jól megmutatják, hogy ők aztán milyen férfiak.
süti beállítások módosítása