Akkor is szeretem, ha hallgat

2024. február 06. 07:38 - csajokespasik

       

               „Kérdeztem bármiről, de: kedvenc filmje? Nincs. Kedvenc könyve: az sincs. Röviden elmondja, hogy elment ide meg oda, ezt vett, vagy azt nem vett” – Minden kapcsolatban fontos a közös téma, főleg, ha már a jövőtervezés is felmerült. Posztolónk csaja elég szűkszavú, viszont jó az ágyban.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Imádom a barátnőmet, de nem volt még olyan nőm, aki ennyire csendes lett volna. Lehet, ez most egy új tapasztalat nekem. Eljön hozzám, és elég neki, hogy csak ülünk és nem csinálunk semmit. Kérdeztem, otthon mit szokott csinálni, azt mondta, hogy csak van, csak létezik, nem tud egyedül mit csinálni, és ha semmi jobb dolga nincs, akkor átjön, vagy barátnőzik.
A szex nagyon jó vele, mert engem feltüzel és ösztönöz, ha látom, hogy a barátnőmnek is ugyanolyan jó, ha felfedezhetem, mit és hogyan szeret, és ha a gyönyört hallhatom is a hangján. Most úgy látom, én vagyok a mindene, aki életet visz az életébe.        

       

               De az ágyon kívül nincsenek igazán közös dolgaink. (Vagy ez még kialakulhat?) Lehet, hogy úgy gondolja, ha bármiről elkezdene nekem beszélni, úgysem érdekelne, de nekem az se lenne kellemetlen, csak halljam a hangját. Ő olyan, akivel el tudom képzelni egy közös jövő építését, nem hiszem, hogy bármiben is hátráltatna.
Mit jelent a nőknél az ilyen visszafogottság? Mert nem épp a szótlanság jellemző rájuk átlagban, úgy tudom : ) Kérdeztem bármiről, de: kedvenc filmje? Nincs. Kedvenc könyve: az sincs. Röviden elmondja, hogy elment ide meg oda, ezt vett, vagy azt nem vett. Nem buta, diplomája van. Azt el tudom fogadni, hogy simán csak nem szeret beszélni. És beszélünk mi, csak én valahogy olyan beszélgetésre vágyom vele, ami nem fullad ki hamar.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2818319645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2024.02.07. 16:52:42

Hmmm... nem tudom mi a nagyobb gáz?! Az, hogy emberünk megelégszik egy ilyen nővel... vagy az, hogy volt olyan felsőoktatási intézmény, ami diplomát nyomott a csaj kezébe.

Lorrh 2024.02.07. 20:21:33

A szex pár év után kifullad és nem marad semmi helyette csak egy növényed otthon. Teljes agyhalál.

fkv.119 2024.02.09. 21:08:19

"„Kérdeztem bármiről, de: kedvenc filmje? Nincs. Kedvenc könyve: az sincs. Röviden elmondja, hogy elment ide meg oda, ezt vett, vagy azt nem vett” – Minden kapcsolatban fontos a közös téma, főleg, ha már a jövőtervezés is felmerült. Posztolónk csaja elég szűkszavú, viszont jó az ágyban. "

Tehát kurva.
süti beállítások módosítása