Ennek a csajnak nem kell senki

2024. február 19. 07:55 - csajokespasik

       

               „Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet” – Az ostrom már jó ideje tart, és Posztolónk egyre inkább fölöslegesnek érzi az eltelt hónapokba fektetett energiát. Várakozni tovább, vagy követelni?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Pár hónapja ismerkedek ezzel a lánnyal. Sokáig úgy tűnt, minden tökéletesen alakul, szó szerint. Szép, értelmes, jó humorú lánynak ismertem meg. Együtt is Szilvesztereztünk. Baráti társaságban alakult a dolog. Kérdezősködtem róla, hogy kivel járt korábban, de senki nem tudott semmit, azt sem, hogy lett volna egyáltalán pasija. Úgy tűnt, mióta ismerik, senkije sem volt. Vagy nem számolt be róla, vagy titkolta, de egy valaki szerint régóta egyedül van. Azért mesélt nekem magáról, de ebben a témában nem faggattam, láttam, nem akarja.        

       

               Olyan jól alakult minden, hogy úgy tűnt, percek kérdése az első csók. És én rajta is voltam, de hárított. Én úgy lőttem be az elején, hogy pár hónap és már hivatalosan is együtt leszünk. Ehhez képest nem így lett és még mindig semmit nem tudok róla. Nem látom annak jelét, hogy lenne valakije, vagy hogy kinézett volna valaki mást abból a körből. Mintha neki nem kellene senki se.
Egyik vasárnap nagyot sétáltunk a városban és megint azt éreztem, hogy érdeklem, de ez a max. neki a mi kapcsoltunk ennyi. Romantikus séta volt, kevés történéssel. Szeret velem lenni.
Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet, nem fogja fel, mi zajlik bennem. Ha most követelni kezdek bármit is, vagy tények elé állítom, azzal mindent elronthatok? Vagy akkor mit csináljak?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr918328811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2024.02.19. 13:27:14

Ha nem kell neki senki, ő egyedül boldog, nemigen tudsz mit tenni. Tudom, hihetetlen, de léteznek ilyen emberek. Keress mást, az a legbiztosabb.

_Amatőr_ 2024.02.19. 14:10:51

Klasszikus friend zone.

Motorogre 2024.02.19. 20:43:02

Tudni kellene hány évesek vagytok ! Más a szitu, ha 16 és más ha 36.
Sok sikert!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.20. 01:00:59

Van két lehetséges alternatíva.

- A leányzó egy látens apácanövendék. Se te, sem más, soha senki nem fog nála többet elérni intellektuális beszélgetéseknél. Van ilyen.

- Az is lehet, hogy azon rendkívül kivételes és alig fellelhető hölgyek egyike, akik adnak magukra, és megfelelő komolysággal állnak az élethez. Senkit sem lehet kiismerni pár hét, egy-két hónap alatt. Mindenkinek megvan a saját érzelemvilágának alakulásához szükséges ideje. Az is lehet, hogy korábban csúnyán megégette magát, és egyszerűen bizalmatlan mindenkivel. Ha így van, az a jóhírem, hogy viszonylag könnyen tudsz dönteni. Na nem a lányt, hanem a jövő felől. Ha csak dugni akartál, egyelőre kár a gőzért, ez a fajta nem adja magát egykönnyen. Ha társat keresel magadnak az életre, és nem egy kolostorszökevény, akkor megéri kitartani, mert ha idővel sikerül a bizalmába férkőznöd, és te is meg tudod becsülni, bármikor bármiben fogsz tudni számítani rá, és még attól sem kell tartanod, hogy majd egyszer jön valaki akinek szebben csillog az autója. Nem fogja észrevenni.

Sztravinszka 2024.02.20. 18:49:53

De mi alakult? Barátság? Nem kéne neki szólni, hogy akarsz valamit? Randira hívni?

szeme közé, laposan! 2024.02.20. 21:12:30

Verd ki minden este, hogy ne legyél ennyire feszült és görcsös. Biztosan ezt érzi rajtad, nyomulsz, mint disznó és neki ez valahogy nem jön be.
süti beállítások módosítása