Nem sikerült a legjobb formámat hoznom

2024. február 20. 07:30 - csajokespasik

       

               Ha a pasid hosszú időre elbújik, amikor szól a telefonja, biztos, hogy nem anyu keresi. De ha utána rákérdezel, hogy kivel beszélt ilyen sokáig, és kapásból a jól bevált, egyszavas válasz érkezik, hogy senkivel, már tudhatod, hogy az a senki nagyon is valaki.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

...és akkor szólaljon fel a nő, tisztelt bíróság! (vagy inkább hallgasson?) A „vádlott” egy évet sem töltött együtt a Férfival. Korábban, mindössze fél év után költözött a nőhöz, aki bemutatta a barátainak, főzött rá, ápolta, ha beteg volt, vagy épp másnapos. A Férfi hirtelen lépett ki ebből, okát nem tudni, talán megunta reggelenként a szintén emberből lévő barátnőjét: látni, hogy mégse tökéletes, szintén látni, amikor idegesen, fáradtan tér haza. Ez illúzióromboló. Megtudni, hogy a másik is ember. És néha unalmas. Talán azt várta, hogy a nő mindig a legjobb formáját hozza neki.        

       

               Talán nem ismerték ki egymást igazán. A nő korábban is ébredhetett volna, de talán még akkor is kitartott volna tovább mellette, ha ezzel meg is hazudtolja önmagát. Talán a Férfinek nem volt elég laza a kapcsolat - annyira, hogy már kapcsolatnak se kéne nevezni.
Aztán a gyanú egyre csak erősödött, a Férfi a vége felé egyre többet bújt el a telefonjával. Ha anyuval beszél, vagy a főnökkel, értelmetlen a bujkálás. Az sem mellékes, hogy a „Kivel beszéltél ilyen sokáig?” - kérdésre, a jól bevált, egyszavas érkezett: „Senkivel”. Nahát, ez a Senki aztán elég bőbeszédű lehet... Végül szinte fél óra alatt megoldódott a dolog, mert kb. három mondattal szakított a barátnővel, vette a cuccát és huss. A korai összeköltözés volt a hiba? Vagy egyáltalán az összeköltözés úgy önmagában? Mi az ítélet?          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6518329763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.02.20. 10:02:07

A hiba a két kommunikáció képtelen, érzelmileg infantilis, önreflexióra képtelen ember, aki se magára, se a társára nem figyel oda. Ilyen az emberek 99%a úgyhogy nincs itt semmi látnivaló.

szeme közé, laposan! 2024.02.20. 21:08:26

Micsoda sztori... fél évig szopatta a ribancot, mielőtt visszament élete nőjéhez. Van ez így. Általában pont fordított felállással történik, de néha bizony a nők is megszívhatják. Fene a nagy egyenjogúságba.
süti beállítások módosítása