Fél év koplalás után újra csajoznék

2024. március 13. 07:53 - csajokespasik

       

               A társkereséshez sok türelem kell, amiben Posztolónk nem bővelkedik. Arra lenne kíváncsi, hogy vajon létezik-e olyan hely, ahol személyesen lehet ismerkedni? Egy olyan hely, ami erre való, tehát aki ott megjelenik, már tudja, miről van szó és nem lepődik meg a közeledésen.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Fél éve vagyok egyedül (32 / férfi)
Korábbi barátnőmmel, (legyen M.) már egy küzdelem volt a kapcsolat, mert míg én vele akartam volna lenni, M. másra vágyott. A távolság meg egyre nőtt köztünk, amin ő dolgozott főleg. Sokszor játszotta már el a bizalmam.
M. szakítási indoka olyan nevetséges volt, hogy le se írom. Sosem hittem, hogy ő a nagyŐ, mert eleve nem hiszek ebben, de ha van is ilyen, akkor még mindig ő volt az, aki ehhez közelebb állt. Onnan sejtem, mert lelkileg teljesen lehúzott a szakítás, és már senkivel sem éreztem jól magam, kicsit be is fordultam.        

       

               Az elején még bármit megtettem volna érte, aztán lett, ami lett... de nem is baj, hogy vége lett, mert belefáradtam. Azóta nem vagyok képes előrébb lépni ezen a téren, ami azért kiborító, mert kihat a mindennapjaimra. Egyéb szinten jól mennek a dolgaim, de egy társ tenné még kerekebbé.
Az internetes ismerkedés nem nekem való, próbáltam már, nem akarok levelezni senkivel se - a semmiért, vagy egy üres ígéretért -, nincs hozzá türelmem... ezért az lenne a kérdésem, hogy hol lehet Pesten ismerkedni személyesen? Van olyan hely, ami erre való, és aki ott megjelenik, már tudja, miről van szó és nem lepődik meg egy esetleges közeledésen? Sok helyen megfordultam, de ilyenről nem tudok.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4418352783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.13. 11:07:36

"szakítási indoka olyan nevetséges volt, hogy le se írom"
Pedig ez lett volna a lényeg.

"hol lehet Pesten ismerkedni személyesen"
XIX. kerületi Magányosok Klubja, Lőportár dűlő 12. félemelet balra.

Capillarissa69 2024.03.13. 13:44:40

Incel-ként talán elérheted valamikorra, hogy bármikor kiutaljanak neked egy csajt.
Mert ők azért küzdenek, hogy egy nő, alanyi jogon mindenkinek járjon.

Capillarissa69 2024.03.13. 14:04:10

Ja még annyit:
A 60-as évek végére a báli ismerkedést, benne a "majomsziget"-tel a boomerek lassan felszámolták.
A 80-as évekre aztán jött a DISCO, amely az érintettek szerint nagyon jó volt:
Sötét volt, nem láttad az arcát.
A cigaretta füstöt vágni lehetett, nem érezted a szagát.
A fülsüketítő hangzavarban nem hallottad a hangját és azt sem értetted mit beszél.
Reggel felébredtél és kirúghattad az ágyadból.
Ma járványok jönnek mennek. naponta világháború eljövetelét jósolják. Klíma, környezeti és egyéb katasztrófával riogatnak. A túlnépesedés területéről, a fejlett nyugatra beáramolni kívánó megtévesztettekkel újra meg újra fenyegetőznek. A lényegről - a 70-es évek óta tartó népességfogyás társadalmi és gazdasági hatásairól - szerencsére semmi szó nem esik, csak mindenki elégedetlenkedik valamire. Még ma is fő trend: nő/pasi kell, minek a gyerek? Azért ennek is van bukéja. Hamarosan komoly szaga is lesz.

Sadist 2024.03.13. 20:42:02

@Capillarissa69: "Incel-ként talán elérheted valamikorra, hogy bármikor kiutaljanak neked egy csajt.
Mert ők azért küzdenek, hogy egy nő, alanyi jogon mindenkinek járjon."

Te milyen cuccot tolsz és/vagy milyen konteó-hívő csoportokban vagy benne?

Lorrh 2024.03.14. 08:46:02

@Sadist: na de te miért reagálsz erre? Érintettnek érzed magad? Mijauuu
süti beállítások módosítása