Kínos egy pasinak kozmetikushoz járni?

2024. március 25. 07:55 - csajokespasik

       

               Egy kulturált és modern férfi 40 felett már jobban odafigyel a külsejére, mert a tükör kegyetlenül megmutatja a valóságot. Posztolónk vonakodik a kozmetikai szalonoktól, így fiatalító házi praktikákra kíváncsi.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ha egy férfi átlépi a negyvenet, és akar még kezdeni valamit az élettel, két utat érez lehetségesnek: próbálja visszafiatalítani magát, edzés, fogyás, stb.. Vagy egyáltalán nem törődik vele, és ugyanúgy próbál élni, mint azelőtt – ennek már beláttam a hiábavalóságát. Én inkább az előző csoportba tartozom. 35-38 éves koromig egyáltalán nem érdekelt az, hogy időt és energiát fordítsak a külsőmre, de már 43 vagyok, és ha nem mozgok rendszeresen, bizony megérzem már az ízületeim ropogását hirtelen mozgásoknál. Az alkoholt is nehezebben bírom, bár korábban sem játszott jelentős szerepet az életemben.        

       

               Szóval, változás történik, el kell fogadni. És hát a tükör is kegyetlenül megmutatja a valóságot. És ide csatlakozik az arcápolás, mint olyan. Az arc az első, amit valaki megnéz, ez tény. Egyik exem kozmetikusnak tanult, elég sokat gyakorolt rajtam, és ingyen volt, nem zavart, hagytam. És a mai napig megmaradtak bennem olyan szavak, mint kollagén, Q10, hyaluronsav, liposzóma, anélkül, hogy el tudnám mondani fejből, pontosan mik is ezek, mit csinálnak. Viszont még valamivel megfertőzött: azt mondta, hogy a férfiaknak is kéne kozmetikushoz járni, rendszeresen, általános arctisztításra. És eszembe jutott, hogy amikor kezelésbe vett, utána láthatóan jobban néztem ki, valóban. Nem 20 éves akarok lenni, csak kihozni magamból azt, amit ebből az anyagból még lehet, és feljavítani, ami javítható.
Én magamtól nem tudnék felkeresni egyet sem, nem tudnék bemenni csak úgy az utcáról egy szalonba. Valahogy nem az én világom. De szerintem hazudik, aki azt mondja, nem nézegeti magát a tükörben.
Engem az érdekelne, hogy más korombeliek gondolkoznak-e ilyesmiken, illetve, milyen házi praktikákat használnak, ha szintén vonakodnak a szalonoktól : ) A neten találtam ilyeneket, de nem tudom, hogy azok mennyire alapulnak tapasztalaton.
Dávid          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr618363173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.25. 09:29:39

Én hetente járok kozmiba meg szoliba is: ánusz borotválás, here szőrtelenítés, brazil vax, ajakfeltöltés, farkamba meg kis golyókat ültetek a bőr alá. Láttatok már ilyet? bazijólnézni!

Lorrh 2024.03.25. 21:07:58

@God Harald: ja az csak legendás poén volt, nincs ilyen a valóságban. Polgárpukkasztás. Bár szerintem a XXI. századra nem maradtak polgárok, mert kipukkadt az összes már.

Amúgy a GYMN-ben edzeni kell a hereizmokat és akkor össze tudod húzni meg nyújtani.

Sadist 2024.03.26. 21:35:03

Nem kínos, kurva gáz!
Férfiként nem a kozmetikushoz kell járni, hanem az edzőterembe, meg 2-3 hetente egy jó borbélyhoz és kb. ennyi.
A nők nem egy ránctalan, sima pofájú kisfiút akarnak, hanem olyan férfit, akinek már van tapasztalata az életről, az pedig nem sima bőrként jelenik meg az arcon, hanem ráncok és őszülő halánték formájában.
Kifejezetten creepy, amikor egy idősödő férfi kozmetikával, botox-szal és egyéb, erőfeszítést, áldozatot nem kívánó módszerrel "fiatalít" az arcán.

"azt mondta, hogy a férfiaknak is kéne kozmetikushoz járni, rendszeresen, általános arctisztításra."

Persze, mert ahhoz fűződik anyagi érdeke. Amúgy észbontó, hogy a nők mi pénzt képesek elbaszni fodrászra, kozmetikusra, műkörmösre, aurabehangolóra és a többi fasságra. Az igazi vicc, hogy gyakorlatilag egymást húzzák le.

Reactor 2024.03.27. 01:04:43

Én speciel anno jártam kozmetikushoz egy ideig, pattanásügyben. Aztán rájöttem: ha megoldom magamnak vörösizzásig hevített tűvel, pákával, az ugyanolyan hatékony, csak kevésbé fájdalmas.

@Sadist: Én mondjuk szívesen eltüntetném a lövészárkokat a szemeim alól, de ide kevés lenne a kozmetikus: minimum aranyhal, jótündér, vagy plasztikai sebész kéne (amitől mellesleg még ocsmányabb lenne). Szerencsére nem akarok tetszeni senkinek :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.28. 15:09:00

@Lorrh:

"farkamba meg kis golyókat ültetek a bőr alá. Láttatok már ilyet?"

Sitten szokás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.28. 15:20:37

@Reactor:

Egy gimnáziumi osztálytársam (fiú) kozmetikussal kezeltette a pattanásait. Ott aztán úgy elfertőzték az arcát, hogy egész életére ragyás lett a szerencsétlen.

OK, egyedi eset, én is tudom.

Én mindenesetre hánynék egy kozmetikázott metrószexualis pasitól. (Remélem, jól használom a szót, tényleg az ilyeneket jelenti.)
süti beállítások módosítása