Azt hittem, szakítottunk...

2024. április 05. 07:55 - csajokespasik

       

               A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Történt velem nem rég egy olyan eset, amit nem tudok hova tenni.
A barátnőm két év után szakított velem. Ki lett mondva, minden tiszta volt. Elkezdtem ismerkedni másokkal, azaz, csak társaságba eljártam. Mivel a beszélőviszony megmaradt, elmondtam neki. Erre fölháborodott, hogy mennyire megvet engem, hogy a szakításunk után pár héttel már „annyira nem bírok magammal”. Na, de azt hittem, szakítottunk. Erre azt írta, hogy igen, de túl hamar kihevertem, akkor biztos nem is szerettem.        

       

               Most ha azt írom, hogy örökké gyötrődni fogok, mert ő dobott, az megfelelt volna?
Amúgy én olyan vagyok, aki hamar képes kötődni olyan emberhez, akit kedvel, hamar megszeretem azt, aki kedves velem és viszonozza az érzelmeimet. Nem kerestem senkit, nem regisztráltam azonnal 30 helyre, hogy jaj-jaj, nagyon kell már... hanem egyszerűen egy társaságban úgy alakult, hogy közeledni kezdett hozzám egy nő.
Nemet kellett volna mondani, mert a sebeimet nyalogatom? Csakhogy nem voltak bennem sebek. Azt hittem, lezártuk és ő is keresgél már. Mit jelent ez? Tényleg én voltam a bunkó?          

 

 

10 komment
Címkék: szakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2618372911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2024.04.05. 09:51:10

Vállat vonva mond meg neki, hogy lehetséges hogy nem szeretted igazán, hiszen ő sem szeretett igazán, mert ha szeretett volna, akkor nem szakít. A csajnak mindössze az a baja, hogy a szakítás után nem viselkedtél puhapöcsként, ezért úgy érzi hibázott a szakítással. Ha magad alatt lennél, akkor biztos lenne a döntésében és szaladna befelé a makkerdőbe, így azonban kétségei támadtak.

Lorrh 2024.04.05. 11:30:50

na végre egy jó hangulatú poszt, ez tetszik.

Rubasov nertárs 2024.04.05. 11:32:31

Az exed dobott, mert azt hitte pikk-pakk talál nálad jobbat. Ez nem jött be, sőt ennek a homlok egyenest ellenkezője valósult meg. A "féltékenységi" rohamából arra lehet következtetni, hogy részedről nem csak gyors, hanem minőségi is volt a csere, azaz az exednél magasabb ligában játszik az új nőd. Ez nem csak irigységet indukál benne, hanem kerek perec az arcába tolja, hogy rosszul mérte fel az smv-jét és ennek alapján a lehtőségeit, ami érthetően frusztrációval vegyes megbánást indukált benne (=rájött, hogy -legalábbis klasszikra- te vagy számára az elérhető legjobb).
Viszont neked itt nem sokat kell gondolkodnod: a jelenedre és a jövődre kell koncentrálnod, vagyis az új nőre, a régit meg leépíteni.

Capillarissa69 2024.04.05. 17:18:33

"Kényelmes karosszékben ülvén pszichologizálva mondom":
Nem ritkák az ilyen "személyiség típusok" nők között sem, és vélhetőleg vele volt dolgod (vagy mégsem).
Az első pillanatokban kialakul bennük egy vélt kép rólad, és attól nem tudnak elszabadulni. A szakítás is lehetett azért, mert ebbe a képbe valahogy, valamilyen téren, nem illettél bele, és a szakítás mozzanata is egy mentális energiaforrásként működött nála (úgy vélte ezzel eléggé megaláz ahhoz, hogy nálad feljebbvalónak érezze magát).
Az, hogy a feltételezett mértékű megalázás kudarcot vallott, nála tovább rombolta az egyébként is kicsi önértékelését, amelyet manipulatív technikákkal igyekezett gyakran magasnak mutatni.
Tehát játszmázni kezdett, hogy tovább gyűjtsön energiákat, további megalázásokkal, olyan érzésekért sóvárogván, mint pl. amit káröröm esetén szoktunk tapasztalni. Ha bedőlünk neki - ami általában akkor következik be, ha nálunk is alacsony az önértékelés - akkor belemegyünk ebbe a játszmába, és egymáson próbálunk felülkerekedni - általában sikertelenül. Labdapattogtatás helyett javasolt lemondani a visszaszerválástól, amely egyeseknek nehéz ügy lehet, de ez a tökéletes megoldás felé. Némileg megnyugszik tőle, és elkönyvel téged valamely képzelete béli balfékszerűségnek, amely ne igaz ugyan, de egy fecske nem csinál nyarat. Az ilyen "visszaporszívózás"-nak nevezett mechanizmust nem javasolt másképp kezelni.

Más a helyzet, ha a csajnál másról van szó (pl. BPD), és annak az egyik fázisa ez a "szakítás". Ám egy ilyen mellett férfi legyen a talpán, aki tartósan meg tudna maradni, az időnként föltörő negatív érzelmi rohamai esetén (de vannak rá technikák). Az érzelmi labilitásúaknál az ilyen társ egy megváltó személy lenne kapcsolatában, mert enélkül az egész életét az egyik társról a másikra váltva váltogatva, és tartós boldogtalanságban éli le. Ennek a felismerése azonban nem történhet karosszékből, hanem szakemberre kell bízni, ám súlyos hiba az, ha tudatjuk vele, hogy nincs nála minden rendben!

Nem a poszthoz tartozik de megemlítendő, hogy ezeket - és a többi posztnál is sok más esetben megjelenő - problémákat a fogyasztói társadalom működési elve erőlteti ki az érintettekben. Ugyanis ez a rendszer pont attól működőképes, hogy minimálisra szorítja le az önértékelésünket, melyből eredő szorongásainkat kényelmi eszközökkel, és kéznél lévő élvezeti módokkal igyekszünk - szinte kényszeresen - elaltatni, ám éppen ezek azok amik tovább csökkentik az egyébként is már alacsony önértékelést, és egy ördögi körben evickélünk. Nem új problémák ezek, a királyi udvarok fényűzéseiben is megjelentek, és a mentális háborúzgatások eredményeként olyan helyzet alakult ki, amely drasztikusan megszüntette a fényűzést. Az elmúlt évezredek történelme többnyire erről szól.

God Harald 2024.04.05. 23:39:20

Mondd azt neki, hogy nem szeretted de újra akarod kezdeni. De szépen, romantikusan…dalban:
Helló baby, te nyomorult állat!
Soha nem akartam különbet nálad!
Elállom az utad és megszerezlek!
Hihetetlen, hogy nem szeretlek!

Nem szeretlek, nem szeretlek,
De hogyha eltűnsz, megkereslek!
Baby baby, te nyomorult állat!
Soha nem akartam különbet nálad!

Mocskos idők, szeretned kéne,
A jövő itt van és sose lesz vége!
Mocskos idők a sarokba bújva!
Helló baby, kezdjük újra!

Helló baby, én azt hiszem baj van!
Szúrj belém egy utolsót halkan!
Ugrálni akarok, vadul ugrálni,
A nyomorult mennyeket akarom látni!

Népszerűtlen szerelem,
Sokan vagyunk kevesen!
Baby baby, újra nálam,
Már nem ember, még nem állat!

Mocskos idők, szeretned kéne,
A jövő itt van és sose lesz vége!
Mocskos idők a sarokba bújva!
Bárhogy is volt kezdjük újra!

Egy hely, örökzöld álmaimban.
Egy hely, a titkos életemben.
A nővéred öreg, a húgod meg gyerek,
De nem ezért van, hogy hozzád megyek!

De ha úgy akarja a szervezetem,
Soha többé nem vagy senki nekem!
Baby baby felmegyek hozzád,
Ugyanaz a város, de mégse ugyanaz az ország!

Mocskos idők, szeretned kéne,
A jövő itt van és sose lesz vége!
Mocskos idők a sarokba bújva!
Mocskos idők, kezdjük újra!

Vén motoros 2024.04.06. 00:10:25

@God Harald: Vagy buta vagyok, vagy túl öreg! Ez milyen dal tükörfordítása?

God Harald 2024.04.06. 00:38:59

@Vén motoros: Európa Kiadó-Mocskos idők:)

Vén motoros 2024.04.06. 00:54:59

@God Harald: Én megrekedtem az Albert Einstein Bizottságnál. Ez egy qrva jó névsor, csupa ikon: feLugossy László (ének), Wahorn András (orgona, szaxofon, ének), ef Zámbó István (basszusgitár, ének), Kukta „Kokó” Erzsébet (ének), Szulovszky „Joni” István (gitár), Bán Mária (dob), Bernáthy Sándor (gitár). Érdekes, hogy a fiúkat ismerem, a csajokat nem... Bár női dobos se sok van.
-ypsilon Sándor de jó arc volt...
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Bern%C3%A1thy_S%C3%A1ndor.jpg

Capillarissa69 2024.04.06. 17:39:39

@Vén motoros: "Má' megint itt van a szerelem ..."
süti beállítások módosítása