A stírölés nem félrelépés

2024. április 11. 07:50 - csajokespasik

       

                „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Most, hogy a nyár kóstolgatja a várost, a nőkön is rövidülnek a ruhák. Nekem, családos embernek, két gyerekkel, 8 év után ilyet nem illene észrevennie. De hát észreveszem. A nézelődés nem félrelépés. De akkor mi? Az is igaz, hogy ilyenkor minden jobban néz ki, még a levegőben is vibrál valami kihívó. Nem vagyok olyan, aki a hűségével dicsekszik, de tény, hogy félrelépni azt nem tudnék. A feleségem a világ legtündéribb nője. (Azt persze nem árulja el, hogy belőle mit vált ki a tavasz, lehet, hogy hasonlókat.)        

       

               Arra lennék kíváncsi, hogy más férfiak, akik hasonló státuszban vannak, mint én, mit csinálnak ezekkel az ingerekkel? Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön. Szerintem fordítva is létezik ez. Most úgy vagyok ezzel, hogy majd elmúlik.

A megcsalást sosem alkalmaztam, még a feleségem előtti időszakomban sem. Egyik ismerősöm, aki szintén családos volt, ezeket az energiákat nem tudta a helyén kezelni, és a kapuzárási pánik jogosságára hivatkozva, negyvenes fejjel, belevetette magát a randizásba, de teljesen agyatlanul és ostobán, a lebukás idő kérdése volt. Mindig fiatal lányokról álmodozott, és össze is jött neki egy pár, de nem maradtak vele sokáig, amit nehezen viselt. Kipróbáltak egy aput, ennyi. A méltóságát eldobva és beáldozva mindent... nem tudom, hogy érzi, megérte–e neki, mert most egyedül van. Szánalmas embernek tartom, és semmiben sem követendő példának. Amikor nekem beszámolt ezekről, azzal nyugtatta a lelkiismeretét, hogy az asszony elhidegült tőle és ez egy plusz indok arra, amit csinál (de indokokat a legkönnyebb találni bármire, ha nagyon akarunk)          

 

 

5 komment
Címkék: szemezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr918377291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.11. 09:35:33

de szar katolikus boomer poszt.
"mindent beáldozott", "méltóságát eldobva"
jajj már tipikus elhagyott frigid feleség duma, menj és vegyél elemet a vibrátorodba aranyoskám.

God Harald 2024.04.11. 11:44:14

“A nézelődés nem félrelépés. De akkor mi?“

Megkérdeztük Jules Winnfieldet erről. A válasza:
Nem ugyanaz a műfaj baszd meg. Figyelj, lehet, hogy a te stírölési módszered más mint az enyém, de akkor is bámulni egy nő seggét és bedugni a nyelvedet a legszentebb szentségbe, nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág baszd meg. Egy seggbámulás nem jelent szart sem.

VOGAben 2024.04.11. 18:10:56

Egetrengető gond és dilemma... A legboldogabbak csoportjában él, akinek ez a fő problémája. Van egy vak cimborám. Ő húsz éve még jól látott, volt jogosítványa stb. teljes élete. Ma a fél lábát odaadná azért, ha csak az egyik szeme meggyógyulna. Nem fog... Na, ez a kemény, meg a vidia...

Lorrh 2024.04.11. 20:16:45

@VOGAben: itt mi húszévesen az ilyesmiket el se tudjuk képzelni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12. 19:03:53

A szakállas bonmot szerint a férfi az esküvőn hűséget fogad, nem vakságot.

Ettől még nem feltétlenül célszerű túltolni a csinos nők megbámulását, főleg ha te sem 10-es vagy a skálán.
süti beállítások módosítása