...azóta bizarr ajándékokat kapok tőle

2024. április 16. 07:53 - csajokespasik

       

               Ha a szakítás után többet találkozol az exeddel, mint akkor, mikor még együtt voltatok, az ugyanúgy nem normális, mint az, ha furcsa tárgyakat kapsz tőle ajándékba.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A barátommal fél év után megváltunk egymástól, közös megegyezéssel. Neki nehezére esett a megmozdulás, lusta volt, és kevés volt a közös téma is. Hát szétváltunk. Ő már akkor is kocka volt, és sűrűn írogatott nekem, míg ha személyesen találkoztunk, kevés beszélgetés volt. És most csak annyi van, hogy ragaszkodik hozzá, hogy találkozzunk. Mint barátok. A vicc az, hogy többet találkozunk most, mint akkor, mikor még együtt voltunk.
Jó. Találkoztunk. Elkezdett tapadni, és azóta bizarr ajándékokat kapok tőle. Minden alkalommal adott valamit, mondjuk egy használtnak tűnő plüsstigrist, csomagolás nélkül. Meg egy műanyag kis szobrot.        

       

               Aztán meg egy fa ládikát, amiben régi pénzek voltak (értéktelen fémpengők). De ezeket minden magyarázat nélkül, vagy annyival, hogy „csak úgy”. Annyit mondhatna, hogy azért kapod ezt a ládikát, hogy legyen sok pénzed, mert a néphit úgy tartja... vagy találta a padláson és nem akarja kidobni...vagy valami.
Ezeket valahogy otthon találja és elhozza. Én meg elfogadom, mert nem nagy érték egyik sem, lekötelezésre nem alkalmasak, és ha nem tenném, akkor az egy külön gond lenne. Nyilvánvaló, hogy mit akar, de nem mondja ki. Én meg biztos nem akarom az újrakezdést. Akkor ő mégis miben bízik ezekkel a dolgokkal? Előtte ilyet egyáltalán nem csinált.

Én nem várom el ezeket, előtte se akartam volna. Még annyi hozzátartozik, hogy ezekre a találkozókra nem kérdez rá annak kapcsán, hogy ráérek-e, hanem kijelenti, hogy találkozunk, és ha tétovázom, akkor azt mondja, hogy nem fogok belehalni vele egy kávéba vagy egy pohár borba. Nehezen viseli, ha ezeket a „randikat” későbbre tolom. Ha azonnal azt mondom, bármi jó, akkor ő azt mondja, cserébe én jelölhetem ki a helyet. És akkor odajön ahova mondom.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9818382033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.17. 10:55:31

Egy kocka már billentyűzettel, újabban okostelefonnal a kezében született. Azért beszél keveset, mert már visszafejlődtek a hangképző szervei.

"Én meg biztos nem akarom az újrakezdést."

Akkor nem mennél el vele a találkozókra. Legalább magadnak valld be, hogy mivel még nincs új barátod, a félig exeddel folytatott kapcsolat is jobb az egyedüllétnél.

Lorrh 2024.04.17. 20:39:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: biztos kövér és büdös a nő aki kutyának sem kell csak ennek a kocka nyomigyereknek. Megtalálta a Jacques a foltját.

Real_Time_2 2024.04.18. 06:16:40

@Lorrh: Nyilván, csak a plüsstigris meg nem illik bele a feminista fosmagazinok által triggerelt "romantikus" képbe. Lakás, autó, nyaralás na az már jobban fekszene. Persze csak óvatosan, a hazai kurvakitermelő ágazat néhány tehetsége is most éppen a bíróságra jár...
süti beállítások módosítása