Unatkozik mellettem a férjem?

2024. április 23. 08:01 - csajokespasik

       

               Minden házasságban elérkezik előbb-utóbb egy pont, amikor a felek már nem tartogatnak túl sok új és izgalmas dolgot egymásnak. Mi a megoldóképlet, amivel mindez kiküszöbölhető?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A gyerek után nehezen mentek le rólam a kilók, de most már elmondhatom, hogy nincs rajtam túl sok fölösleg. Mindig is ügyeltem a külsőmre, mert nem csak magamnak, de a férjemnek is tetszeni akarok sokáig, amíg lehet. Ami őt illeti, egy ideje mintha nem én lennék neki a legjobb társaság. Eljárunk ugyan néha, de ő csak muszájból, olyan programokra, amik őt igazándiból nem érdeklik, főleg csak engem, de eljön, mintha ezzel ő le akarna tudni egy kötelezettséget.        

       

               Abban, hogy ő külön is jól érezze magát, nem gátolom, elmehet a kollégákkal, akár nőkkel is, megbízom benne: volt, hogy egy közös barátunk névnapján eltűnt pár lánnyal és csak két óra múlva kerültek elő, nem tudtam róla semmit. De nem tettem szóvá. Mert nem rendszeresen űzi ezt.
Odafigyel ránk és szeret, de mintha unatkozna mellettem. Nem mondom, hogy csak ő van nekem, de kevés barátom maradt, akikkel el tudnék járni időnként... a barátaim jó része valahogy lemorzsolódott mellőlem. Mit tudok tenni?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1318387789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.23. 13:09:10

"Mit tudok tenni? "
Onlyfans-en még pénzt is kereshetsz nem csak barátokat :-)

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.23. 19:09:37

"Eljárunk ugyan néha, de ő csak muszájból, olyan programokra, amik őt igazándiból nem érdeklik, főleg csak engem, de eljön, mintha ezzel ő le akarna tudni egy kötelezettséget."
- Ez most komoly? Szerinted azért megy el, hogy letudjon valamiféle kötelezettséget? Ugye véletlenül sem azért, hogy a kedvedbe járjon? Ugyan hogyan is lehetne?

Ehhez képest: "Abban, hogy ő külön is jól érezze magát, nem gátolom"
- Nem, ö nem "külön is" érzi jól magát, hanem valószínűleg csak külön, hiszen veled csak részt vesz a programjaidon. Nem lehet esetleg, hogy neki is jólesne, ha te meg oda kísérnéd el, ahol ő szeretne megjelenni, hogy ö se érezze leszarva magát?

A légyeget magad is megfogalmaztad, csak nem vetted észre. Így hangzik: "Nem mondom, hogy csak ő van nekem, de kevés barátom maradt, akikkel el tudnék járni időnként... a barátaim jó része valahogy lemorzsolódott mellőlem. "
- Mindebből úgy tűnik számomra, hogy körülötted forog a világ, csak nem vagy megelégedve a fordulatszámmal.

Vén motoros 2024.04.24. 09:37:45

Mi volt (más) az elején? Amikor összeházasodtatok, és elkezdtetek gyereket csinálni? Akkor is ugyanez, csak a rózsaszínű púdertől nem láttad, vagy valami megváltozott? Az a baj, hogy nehéz rántottából újra tojást csinálni... Van az a régi vicc: mivel tudja a férfit a legjobban felizgatni a felesége? A házasság elején a meztelen testével, 40 évesen már a puszta jelenlétével. Ti már itt tartotok?

God Harald 2024.04.24. 10:30:57

Unatkozik? Vegyen mosómedvét!

VOGAben 2024.04.24. 18:24:13

Mire számított?? A gyehennáig csupa izgi-mizgi meg csilli-villi lesz minden? Nem az.
süti beállítások módosítása