5 év alatt 1 félrelépés belefér

2024. április 25. 07:43 - csajokespasik

       

               „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a kiszemelt néma lenne.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Amióta újra egyedül vagyok, ürességtől kong a lakás. Rossz hazajönni. Valahogy nem találom a helyem. Januárban szakított velem a barátnőm. Azóta ismerkedek, és van is egy nő, szintén harmincas, akivel március óta rendszeresen találkozgatok, de a dolgok nem akarnak előremozdulni. Főleg miattam, mert valahogy védem magam, és ő elég sok olyat mond, ami nem tetszik. Még nem járt nálam, de minél többet találkozunk, annál jobban ábrándulok ki belőle.        

       

               A külsejével nem lenne sok baj. Viszont mindig meglep valami szöveggel. Mondta, hogy volt egyszer egy 5 éves kapcsolata. Az addigi leghosszabb, és ő félrement egyszer, mert jött egy alkalom rá. És szerinte 5 év alatt 1 félrelépés belefér. ...hát, úgy vagyok vele, hogy egy nőtől ilyet hallani valahogy nem olyan jó. De azt persze méltányoltam, hogy annyira megtisztel a bizalmával, hogy ilyeneket is elmond. Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt, de akkor legalább nem kapcsolatban élt - állítólag. Nekem ez is árulkodó.

Engem is csaltak már meg korábban – kit nem? - és sajnos én olyan vagyok, aki nem veszi észre a jeleket. Mert szerintem csak az veszi észre, aki kifejezetten azokat keresi, azokra van kihegyezve. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy kapcsolatban nem gyanakodni, hanem jól érezni akarom magam. De visszatérve: Ez az 5 év alatt egyszer ér félremenni, nem bűn–dolog tényleg reális? Vagy a körülmények függvénye, és van, amikor lehet jogos?          

 

 

14 komment
Címkék: gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6318389441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.25. 10:27:34

"Ez az 5 év alatt egyszer ér félremenni, nem bűn–dolog tényleg reális?"
Persze! Ha a férjet 11 év fegyházbüntetésre ítélik, akkor öt évente van egy bonusz track a csajnak, hogy üzekedjen más kannal.

bz249 2024.04.25. 13:09:44

@Lorrh: megkezdett vagy betoltott oteves periodus a mervado? Tehat a peldaban emlitett 11 ev eseten 2 vagy 3 uzekedesi lehetoseg jar-e? Illetve atviheto-e es milyen feltetelekkel a nem bevaltott uzekedesi lehetoseg a kovetkezo periodusra es/vagy a fegyhazbuntetes lejartat koveto idopontra?

Lorrh 2024.04.25. 16:50:32

@bz249: 11 év alatt csak kettő megengedett, a harmadiknál főbelövés jár. Nem vihető át sehova. Ellenben végbél közösülés bármikor akárhányszor lehetséges, ez még istennek is tetsző cselekedet.

VOGAben 2024.04.25. 21:41:04

Klasszikus zakkant harmincas. Eddig pontosan ennyit tett le az asztalra. Ennél még a titkolózás is jobb. Az illúzió kedvéért. Ez itt eljátszotta az őszintét= csepegtetett némi információt... X10-X50 már inkább karcolgatná a felszínt. Laza kapcsolatnál többre NE!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.26. 02:02:32

"ő félrement egyszer, mert jött egy alkalom rá. És szerinte 5 év alatt 1 félrelépés belefér"
- Na ezt értelmezzük kicsit. Tegyük fel hogy így volt igaz (kizárt, de legyünk naivak). Tehát félrement, mert jött egy alkalom. Ha több alkalom jött volna akkor többször ment volna félre? Ha több alkalom is volt, akkor a következőnél visszafogta magát, mert már megvolt az ötévi egy, vagy ezek a szabályok így menetközben utólag képződnek a tapasztalatok függvényében? Esetleg van olyan, hogy majd később mondjuk öt év múlva egyszercsak hazaállít a csaj egy kurvával, hogy drágám ezt neked hoztam, mert neked is jár, én meg már túlvagyok rajta? Ez a csaj nagyon hasonlít arra a seprűre, amit havazáskor tesznek a bejárat mellé, hogy az érkezők minél kevesebb latyakot vigyenek be az épületbe. Amikor jön valaki, kvázi jön egy alkalom, akkor használva van. Ízlés dolga, de én nem használnék senkivel sem közösen alsőneműt, fogkefét, meg természetesen szexpartnert sem. Vagy én vagyok vele kapcsolatban, és csak egymással dugunk, vagy valaki mással, akkor meg én nem dugom. Ilyen egyszerű.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.26. 02:47:47

" szerinte 5 év alatt 1 félrelépés belefér. ...hát, úgy vagyok vele, hogy egy nőtől ilyet hallani valahogy nem olyan jó."

Férfitól talán jó?

Burgermeister 2024.04.26. 06:20:04

A helyzet az hogy jelenleg mindenki mindenkivel, nyilván tulzas de kb ez van. A parok megunják egymast, megvan az ok amiért egyutt vannak a langyosvizben. Keresik az izgalmat az ujat. Az okosabbak már rájöttek hogy az izgalom varázsa hamar eltunik és oksoan csinálják, vagy nem csinálják mert már kiégtek és viagraval sem áll már fel. Sok no pedig az elmulasztott éveket potolja a surun váltogatott kapcsolatokkal. Korszellem, ez van, ebbol kell meríteni.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.26. 07:36:45

@Burgermeister: Nem irigylem az életed, ha tényleg így gondolod. Az, hogy manapság a fiatalok fantáziátlanok, mert az életet virtuálisan élik, a közösséget meg magányosan szervezik a kütyüjeiken, még nem jelenti azt, hogy szükségszerűen így kellene lennie. Aki unalmas, mert fantáziátlan, annak a másik partnerrel is ugyan az lesz a végkifejlet. Váltogatás helyett magukba kéne nézni.

Az unalmas alakok szeretik beállítani a tartós kapcsolatokat "langyosvíz"-nek, mert még elképzelni sem tudják, hogy vannak olyanok, akik nem a cserében látják a kalandot, de ezt hiába is mesélném egy fantáziátlan embernek, az életrevalók meg tudják.
Az izgalmak sokmindenben gyökerezhetnek. Helyszínben, időpontban, körülményben, meg mondjuk abban is, ha valaki emberi minőségében meghalad egy ösztönlényt, és két étkezés között néha más is eszébe jut. Egy normális kapcsolat másról is szól a kufircoláson kívül, és minél tartalmasabb egy kapcsolat, annál nehezebben ég ki. Ez nem kortünet, ez életfelfogás kérdése. Régen is voltak csapnivaló házasságok, és most is léteznek hosszútávon is jól működők. Én úgy gondolom, hogy ha valakinek a kapcsolatai rendre megunással végződnek, az tartson rendes önvizsgálatot, mert a személyisége valamilyen okból csapnivalóan szánalmas.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.26. 07:43:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kiváló kérdés :) .
Félrelépni tiszteletlenség azzal szemben, aki megbízik bennünk, hogy nem teszünk ilyet. Ez a legalapvetőbb megközelítés. Persze van az eskü, meg az égre-földre fogadkozás, meg miegymás, de akiben nincs meg az az alapvető tisztelet a társával szemben, hogy komolyan veszi az érzéseit, az már a legelején megbukott.

Olyan ember, akiben megvan a tartás, nemigen vívódik, hogy megőrizze a hűségét, mert fel sem merül a félrelépés. Annak okoz gondot, akinek a személyiségébe ez amúgy belefér. Persze tisztelni való, ha valaki küzd az erkölcsi nívóért, de az utcai kutya jellemet ráfogni a természetre, vagy kortünetnek tartani elég szánalmas dolog.

Lorrh 2024.04.26. 19:53:23

@F.M.J.: Nem hogy így gondolja, de így is éli. Ő benne volt/van mindenféle poliamor meg kommunában dugós swinger csoportokban. Váljék egészségére.
Bár lehet hogy már a kiégés is saját tapasztalata.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.26. 20:09:28

@Lorrh: Azt értem, csak azt nem tudom, hogy miért gondolja bárki bármiről, hogy a saját tapasztalatán, vagy inkább elképzelésein kívül nem lehet valóság?

Lorrh 2024.04.26. 21:44:06

@F.M.J.: mindenki ezt gondolja. Én például csak a szines lepkék világáig látok. Abban van minden tudásom és tapasztalatom. Lepkéken túl nincs is élet. Az számomra mordor földje. Mint a budai embernek csepelre menni.

God Harald 2024.04.26. 22:27:29

@Lorrh: nono, Csepel már királyt is adott ennek az országnak!

jajnemár 2024.04.29. 21:17:43

Lúfaxot. Aki egyszer megtette, megteszi többször is. Ilyen fajta. És ha büntetlenül tehette meg, még el is pofátlanodik majd :)
süti beállítások módosítása