Mivel lehet megfogni a nőket?

2024. április 26. 07:46 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem érti, miért nem talál magának barátnőt, amikor minden elvárt feltétellel rendelkezik. Talán azért, mert pasiból túl nagy lenne a választék? Ő nem válogatós, mégis, 1 évnél hosszabb kapcsolata eddig még nem volt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
A problémám, hogy hiába szeretnék barátnőt, nem jön össze. Sehogy sem. És nem tudom, mi lehet az oka. Rólam annyit, hogy nem vagyok szakadt, jól nézek ki, kulturált vagyok, sokkal jobban, mint néhány ismerősöm, akik valahogy mégis meg tudtak tartani egy nőt (bár hozzátenném, hogy azokat a típusokat én nem tudnám és nem is akarnám, de van nekik.) Egyetemet végzett, jól kereső ember vagyok. Tudom magamról, hogy nem vagyok a szó hagyományos értelmében a legszórakoztatóbb valaki: volt pár randim, és míg beszéltem (szeretek sokat beszélni, de inkább hallgassak? Akkor meg az a baj) láttam, hogy a nő unatkozik, tekergeti a haját, forgolódik, valamelyik még a telóját is elővette.        

       

               Objektíven nézem magam. Nekem nem megy az olcsó humor. Pedig állítólag az bejön. Nem vagyok válogatós, de azért van egy szint, amit elvárnék. Lehet, hogy pasiból túl nagy a választék? Ezért kerülnek sokan háttérbe? Egy évnél hosszabb kapcsolattal nem igazán büszkélkedhetek. Pedig próbáltam jól viselkedni, mindent megtettem, amit ilyenkor kell, de pár hónap elteltével szanálásra kerültem. Próbáltam közben a játékszabályait észrevenni, igazán figyelmes voltam.
Min változtassak? Szempont: olyasmin, amin esetleg képes is vagyok. Mert ha magamra erőltetek egy stílust, ami abszolút nem én vagyok, azzal csak nevetségessé teszem magam.
Ott tartok, hogy már tényleg nem tudom, min kellene változtatni. Igazából kihoztam már magamból amit lehetett, mégse akar alakulni semmi.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2618390319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bz249 2024.04.26. 09:05:47

Hetkoznapi korulmenyek kozott puszta kezzel is meg lehet fogni oket, de ajanlott az ovatossag pl. ha fertozo betegsegek gyanuja merul fel, akkor erdemes nitril-kesztyut huzni. Ego/karddal vagy mas hegyes targgyal atszurt/maro anyaggal leontott stb. nok eseten ertelemszeruen a megfelelo vedofelszereles hasznalata javasolt.

VOGAben 2024.04.26. 18:10:07

Pénz, paripa, fegyver. Ha ezek megvannak, akkor van esély a sikerre. Az idő előrehaladtával több pénz és komolyabb paripák szükségeltetnek. Fontos lesz az is, hogy legyen minimum egy dörzsölt ügyvéd barátod!!!

Burgermeister 2024.04.27. 06:30:54

Felulvalasztasz! Szivesen

Motorogre 2024.04.27. 08:22:16

Ugye tudod hogy a legfinomabb francia parfüm (titkos) recepje tartalmaz egy csepp rothasztott halbelet ! Te se légy ennyire steril jófiú, bár nem írod hány éves vagy a lányok körülötted még nem anyaságra készülnek, hanem bulizni szeretnének Veled! Emlékezz: a gimiben azokat a srácokat imádták a lányok, akik pl. a vécében titokban doházonyztat ... ez volt az a bizonyos csepp a "romlottságból".
Sajnos ilyenek a nők. Még sajnosabb, hogy sokan életük végéig nem növik ezt ki. Uff

Andy73 2024.04.27. 09:35:25

Ha már voltak több hónapos kapcsolataid, akkor nem a megfogással, hanem a megtartással van a gond.
Egy kapcsolatnak nem elég, hogy csak úgy meglegyetek egymással, hanem kölcsönösen jól kell, hogy érezzétek magatokat, és a kapcsolatnak fejlődnie kell, nemcsak stagnálni, mert akkor végetér - ahogy egyébként a legtöbb véget is ér, mert viszonylag kevés kapcsolatból lesz tartós, és aztán azok többsége is végetér, a házasságok kb. fele felbomlik, az élettársi kapcsolatokból még sokkal több.
Tehát nem vagy a problémáddal egyedül.
Írták mások, hogy talán felülválasztasz. Ez vonatkozhat a külsőre, a nagyon szép csajok, bombanők nyilván kapósak, nehéz őket megszerezni és megtartani is. Ezért fontos, hogy a belsőt is mérlegeld, és főleg arra figyelj. Persze fontos, hogy szép és vonzó legyen a párod, de sokkal fontosabb, hogy a személyiségetek passzoljon, hogy ő is hasonlóan gondolkozzon, főleg tartós kapcsolatban. Néhány hónap után pedig elkerülhetetlen a közös jövő tervezése, a közös jövőkép kialakítása, idővel az eljegyzés is, ha házasságban és családban gondolkozol, gondolkodtok.

Reactor 2024.04.28. 14:53:11

Jó külsővel és rengeteg pénzzel.

Szívesen, máskor is!

God Harald 2024.04.28. 16:54:02

@Reactor: kispénzű fasziknak nincs nőjük?

Reactor 2024.04.28. 17:01:37

@God Harald: Addig, amíg nem akasztanak le egy nagyobb halat. Egyébként érdemes megnézni, kik nagy általánosságban incelek...hát nem a dúsgazdag Dzsordzs Klúnik...

vanderkaay 2024.04.29. 09:52:57

Nem írtad hány éves vagy és mi a célcsoport. Ha mondjuk 35 alatt vagy, és 30-on inneni minimum aranyoska-helyeske kategóriásokkal próbálsz ismerkedni akkor azokat az egyetemi végzettséged egyáltalán nem fogja érdekelni és a jól keresésed is csak abban az esetben ha extrém jól keresésről van szó. Ebben az időszakban még a nők többségénél az dominál hogy legyél jó pasi és repkedjen a levegőben a szikra meg a kémia, és mivel egyébként mindig van is körülöttük jópár olyan jelölt aki ennek a kritériumnak megfelel és legalább alkalmi jelleggel hajlandó velük foglalkozni ezért az átlagos józsiknak, mint amilyen valószínűleg te is vagy, nagyjából zéró az esélyük. Az idő előrehaladtával ez majd változhat amikor ők már kevésbé lesznek jó nők és ketyegni fog a biológiai órájuk, akkor majd a jól keresésed okán lehet abban a szerencsében részed hogy valamelyik majd hajlandó lesz akár feleségül is menni hozzád és boldogan élhettek amíg meg nem haltok. Ha már elmúltál 35 és 30+-os nőkkel tapasztalod a leírtakat akkor valószínűleg nagyon randa lehetsz
süti beállítások módosítása