Más nőknek írogat

2024. május 09. 07:37 - csajokespasik

       

               Sokkal elnézhetőbb, ha a pasid a szülinapod előtt egy hónappal tévedésből köszönt fel, mintha teljesen elfelejtené a dátumot. Ám Posztolónknál nem ez az egyetlen probléma.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A nő megismer egy férfit. Össze is jönnek hamar. A nő igyekszik a kedvébe járni, de viszonzás nem nagyon történik. Vagyis kevés. Pedig a férfi mondja neki, hogy nagyon szereti.
Telik az idő, néha sokat találkoznak, néha keveset. Elkezd más nőknek írogatni, de mondja, hogy ártalmatlan, csak barátkozás, hiszen elárulta a barátnőjének, tehát igazolva van az a dolog.
Felköszönti a nőt: a szülinapja előtt egy hónappal. Azt mondja, azt hitte, akkor van, és néha összekeveri az áprilist a májussal. Bár tavaly eltalálta.        

       

               Mindegy, legalább a szándék megvolt. A nő úgy érzi, mintha nem egy felnőttel lenne együtt, mégis próbál mindent elnézni és energiát fektetni még ebbe. De visszafelé kevés működik.
Amikor egyszer a férfi azzal viccel, hogyha adna neki jegygyűrűt, vajon hordaná-e, a nő meghökken, mert nem tudja, hogy ez egy újabb komolytalanság, vagy mi - mert ezek után pont ezt nem várta volna.
Azért nem szakít vele, mert van jó oldala is (és bízik abban, hogy megváltozik) és sok helyzetből ki tudja dumálni magát. Meg azért is, mert alapvetően nem gonosz, csak szétszórt. De mit tehetne mégis a nő?

a. / ne húzza tovább az idejét, és lépjen
b. / adjon még maguknak egy rövid próbaidőt, mondjuk 3 hónapot
c. / követeljen egy valódi, őszinte beszélgetést          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6918399843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slipping_Beauty 2024.05.10. 05:24:37

1. Ez mióta párkapcsolat?
2. Miért a nő keresi a pasi kegyeit?
3. Ebben mi a jó?

Szerintem annyi időt adjál még neki, amennyire utálod magad. Azt mondanám, fake poszt, ha nem tudnám, hogy tényleg vannak ilyen hülye nők, meg még hülyébbek is.

Rubasov nertárs 2024.05.10. 11:36:10

@Slipping_Beauty:

"1. Ez mióta párkapcsolat?
2. Miért a nő keresi a pasi kegyeit?
3. Ebben mi a jó?"

1. Soha óta. Csak a poszterina fejében él akként.
2. Azért mert a svihák hím legalább 2-vel, de inkább 3-al magasabb ligában játszik a nőnél.
Lásd még:

"Azért nem szakít vele, mert van jó oldala is (és bízik abban, hogy megváltozik) és sok helyzetből ki tudja dumálni magát."
A jó oldalakat nem nehéz kitalálni: sármos arberendezés, sportos test, 20+ cm hím nemi szerv, amivel még bánni is tud hősönk, emellé társulnak a jó social skillek (=nagy dumás).
3. Lásd fentebb, kiegészítve azzal, hogy nem a poszerina lesz a történelemben az első nő, akinek sikerül megszelídíteni egy szoknyavadász bájgúnárt.
süti beállítások módosítása