Az elvált pasik nem könnyű esetek

2024. április 29. 07:57 - csajokespasik

       

                „Ha elhív magához, mindig van bennem izgalom, hogy bármikor betoppanhat a volt neje, vagy a gyerek” – Akinek még nem volt dolga elvált emberrel, annak valóban kihívást jelenthet pár olyan dolog, ami nincs kimondva, a másik mégis magától értetődőnek várja el. Beletanulni, vagy hagyni az egészet?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Jelenleg egy olyan férfival találkozgatok, aki elvált, de a gyerekét, aki már nem kicsi, közösen nevelik. Tehát jelen van a volt feleség is az életében. Ez egy munkahelyi kapcsolatból indult.
Kicsit megijedtem, mert az az igazság, hogy én még sosem voltam ilyen kapcsolatban. Nem azt akarom, hogy én legyek az első, és mindig el legyek kényeztetve, de ez a figyelemmegosztás dolog nekem még új.
Félig viccesen gyakran mondja, hogy vele néha átmegyek egy kicsit gyerekszerepbe, elvárom, hogy irányítsanak. És úgy érzi, mindig a kedvemben kell járnia.        

       

               Nem tudom, mivel váltottam ezt ki, mert nem igaz, hogy ne lennék egy önálló valaki, de azt valóban szeretem, ha a férfi dominál, és hagyhatom magam nőnek lenni mellette. Ezzel nem is éltem vissza, még ha így is látja. Ez a kapcsolat még nincs úgy igazán elmélyítve, bejáratva, és nem biztos, hogy fel vagyok készülve rá, hogy meg kell tanulnom kezelni egy ilyen férfit. Ahol van egy olyan közös múlt a háttérben, aminek én nem voltam a része, de magamtól vágnom kéne a dolgokat. Akkor tényleg gyereknek érzem magam, amikor leolt, pl. hogy ilyet és ilyet nem kérdezünk... pedig tök átlagos dolgot kérdeztem.

Kár volt belevágnunk? Vagy idő kérdése, és minden kialakul? Nem tudom, hogy fogom majd venni a kanyarokat. Ha elhív magához, mindig van bennem izgalom, hogy bármikor betoppanhat a volt neje, vagy a gyerek. És a titkolózás sosem volt a kedvencem, ahogy az ilyen bizonytalanságok sem. Tudom, hogy nekem kell alkalmazkodni hozzá, mégis sok bennem a kétely, hogy ez nekem menni fog, simán, magától értetődően, ahogy elvárja.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3118392609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.29. 18:47:14

A leírtaknak semmi köze az elváltsághoz. Vannak emberek, akiknek fontosak a szeretteik, de nem csak egyesével a személyük, hanem az is, hogy lehetőség szerint legalább minimális szinten kijöjjenek egymással. Nem azért olt le, mert elvált, hanem mert valószínűleg tudja, hogy az amúgy biztosan nem bántónak szánt kérdésed a másiknak fájdalmas emlékét érinti. Ilyenek a gondoskodó emberek. Ha elfogadod a tüneteket, akkor neked is biztonságot és figyelmet szentel. Ha túlzásnak érzed a megosztott figyelmet, jobb, ha lépsz, mert egy gondoskodó ember sosem szűnik meg gondoskodónak lenni. Mindegy, hogy a volt feleségéről, a gyerekéről, a szüleiről a testvéréről, vagy akárki másról van szó. Ez egy jellemvonás.

VOGAben 2024.04.30. 09:33:41

Az alkalmazkodás nem az ördögtől való. Annak jó ez főleg, aki nem 24/24 a másik nyakán képzel el egy kapcsolatot, totális kontroll mellett. Értelmesebb embereknél ez nem szokott gondot okozni...

nyuszóka35 2024.04.30. 11:14:25

Ha nőnek akarod érezni magad, mosogass el utána, mosd ki a szétdobált zoknijait, és mosd fel a klotyót, ha mellépisál.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.30. 11:34:17

Gyűjts össze magadban elegendő empátiát és őszintén képzeld magad a párod helyébe.

Azt is képzeld el, hogy két gyerek után elváltál, és most egy kezdődő új kapcsolatban vagy. Milyen viselkedést várnál el az új párodtól?

Ízlelgesd a empátia szót.

Real_Time_2 2024.05.02. 07:00:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nyilván, mikor elvált nő két gyerekkel ismerkedik akkor jön az "így kell elfogadj" mese, fordított esetben viszont már kurvára nem megy az elfogadás. A modern nő ebben a feminista fosrendszerben már teljesen el van kényelmesedve. Ha meghízik akkor nem az edzőterembe megy hanem a tinderre. Az előjogok kellenek persze, de továbbra is legyen a férfi a kezdeményező (mert ugye úgy a kényelmes) stb...
süti beállítások módosítása