A volt nője beszélni akar a párommal

2024. május 16. 07:52 - csajokespasik

Valamikor el kell kezdeni a féltékenységet... Posztolónk sose volt az az előre aggódós fajta, de a pasija exe - akivel amúgy nem szépen váltak meg egymástól - most találkozni akar a párjával. És nem árulja el, miért. Mennyire lehet beleszólása ebbe egy barátnőnek?

 

Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
kicsit tanácstalan vagyok. Nem lesz egy eget rengető történet, de hátha valaki többet (vagy kevesebbet) lát ebbe bele, mint én.
Nem voltam soha féltékenykedő. Ez is egy olyan helyzet, amit szimplán csak nem értek. A barátomtól tudom, hogy nem szépen szakított előttem. És sokáig nem is beszéltek, de most kitalálta az exe, hogy beszélni akar a párommal. Ő se tudja, miről. Nem is érdekli, legalábbis ezt mondja. DE mégis találkozni akar vele. Miért? Ha nem érdekli, miért kíváncsi mégis?

Van beleszólásom ebbe? Ha igen, megváltozhat ettől valami a kapcsolatunk hangulatában? Még sose szóltam bele ilyesmibe. Olyanban volt csak eddig tapasztalatom, hogy az egyik barátom rendszeresen találkozott az egyik exével, de nem kettesben, mert jóban maradtak. Annyi volt csak, hogy néha összenevettek, de nem értek egymáshoz, meg annyit mondott neki a nő, hogy örült, hogy látta. De semmi utána irkálás. Ez most annyiban más, hogy nekem szidta őt, most meg mégis azt kell elfogadnom, hogy ő is találkozni akar vele.
Még valami: a nő elég messze lakik, és ha vállalja ezt a hosszú utat, akkor nem hiszem, hogy csak egy kávét akar meginni.

 
2 komment
Címkék: expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8118405541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2024.05.17. 13:57:52

"Ő se tudja, miről. "
Ó nem, nagyon is jól tudja, csak neked nem mondja el. 1. Nem vagy azon a bizalmi szinten hogy mindent elmondjon, 2. Van rejtegetni valója, 3. Az ex bejelentkezett a búcsú kufircért.
Rettegj!

fkv.119 2024.05.22. 16:23:33

"Van beleszólásom ebbe?"

Nincs. Hagynod kell hogy időnként megkúrja, és ha akar fel is szedhesse. Esetleg lehetsz tartalék, arra az időre, ha megjön a másik csajnak. Mindezt alázattal és örömmel kell viselned, hogy ezt a sorsot mérte rád valamelyik isten. Ez a világ rendje, ez ellen nics mit tenni.
süti beállítások módosítása