Két exével is "jóban" van

2024. április 22. 07:49 - csajokespasik

       

               Az exek kezelése sokat elárul valakiről, és ezt most Levélírónk is alá tudja támasztani, ugyanis, a pasija két exével is tartja a kapcsolatot, de főleg csak azért, hogy cikizhesse őket a hátuk mögött. Ekkor elgondolkodik az ember, hogy ha minden volt nőjével ilyen valaki, vajon rá is ez a sors vár majd?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nekem ez egy furcsa helyzet, nem tudom, kinek lenne elfogadható. A barátom két volt nőjével is tartja a kapcsolatot, amivel nem lenne sok baj, csakhogy állítólag nem kedveli őket. Az egyiket úgy hívja, hogy az Őrült nő. Volt, hogy egyszer felhívta, és kihangosította a telefont nekem, hogy hallgassam, miket mond, ő meg csendben kuncogott a háttérben. Direkt beszéltette, hogy mutassa milyen. Amúgy nekem nem tűnt őrültnek. A másik csajnak nem adott gúnynevet, őt a rendes nevén nevezte, de szépeket róla se mondott. Egyszer találkoztunk vele és a barátom szépen mosolygott rá.        

       

               Dicsérte, miközben ott álltam mellette. Sokáig nem igazán zavartak ezek, csak megjegyeztem magamnak. Kérdeztem, hogy az Őrült miért őrült, és mesélte, hogy néha szó nélkül otthagyta egy este közepén, ha „berágott valamiért”. Meg nagyon sértődékeny volt. Hát ha ennyitől őrült valaki, akkor bárki az lehet, mert helyzettől függ mindkét dolog: ha olyat mondanak nekem, akkor én is kész vagyok bárkit bármikor otthagyni, napszaktól függetlenül. És ha okot adnak a sértődésre, bennem is elindul. Aztán kiderült, hogy a szakításuk után valamelyik nője többször aludt nála.
És úgy leszaladt előttem a dolog, hogyha velem szakít majd, ugyanezt csinálná-e, mert nyilván ő lesz a sértett. Ha vége is lesz köztünk, én ezek miatt nem fogom tartani vele a kapcsolatot. Sértettségből ilyen, vagy csak ebben érzi jól magát?          

 

 

3 komment
Címkék: expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr918386999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorogre 2024.04.22. 17:00:36

Neked akar imponálni hogy micsoda szuper hím ! Már ez is azt vetíti előre, hogy nem az. Te tudod.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.22. 21:20:24

A stílus maga az ember. Gáláns dolog az exnek segítséget nyújtani olykor, ha bajban van, de modortalanság ezt önfényezésre, vagy lejáratásra használni. Helyes a megállapítás, ilyen embernél minden ex előbb-utóbb egy demonstrációs tárgyá válik a következő szédítéséhez. Dobni kell végérvényesen és mindenféle téren.
süti beállítások módosítása