Nem szeretnék karácsonyig várni rá

2023. november 16. 07:48 - csajokespasik

       

               „Nem tudom, mit tehetnék azért, hogy végre engem akarjon, és valóban lezárja a volt kapcsolatát. Az is zavar, hogy annyit kell elhinnem, amit ő mond, hogy mi volt és mi nem” – Az ígérgetések nyár eleje óta tartanak, így a lezárás elég régóta húzódik, és hogy Levélírónk ne unatkozzon, a pasi kijelentette, hogy féltékeny a nő haverjára, ám fordítva nem tűri ezt a műfajt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
elég régóta mozgok a társkeresés világában. Volt részem kapcsolataim során boldogságban és társas magányban egyaránt. Amit nem tudtam soha jól kezelni, azok az ígérgetések. Hogy majd ez lesz meg az lesz. Azért ezt emelem most ki, mert megint ebbe futottam bele. Elfogadtam, hogy egy férfi még mindig nem tud elszakadni az exétől, nem testileg, hanem egyéb okokból. És amikor azt mondtam neki, hogy egy igazi férfi el tudna szakadni, megsértődött, hogy én nem voltam benne, tehát nem is érthetem ezt. Nem is láthatom át. De addig ő szívesen elfogadja, amit én nyújtok neki.        

       

               Igen ám, ő viszont féltékeny az egyik ismerősömre, akivel csak barátok vagyunk és csúnyán mondva, már a feltételezés is zavar, hogy pont rá féltékeny, ugyanis egy idősebb férfi, aki nem is néz ki jól. De barát. Ő többször találkozott vele.
Nem tudom, mit tehetnék azért, hogy végre engem akarjon, és valóban lezárja a volt kapcsolatát. Az is zavar, hogy annyit kell elhinnem, amit ő mond, hogy mi volt és mi nem. Én mindig hosszú távú kapcsolatban gondolkozom, és ha nem úgy alakul, az nem rajtam múlik. De amikor olyan kritikákat kapok, hogy a haverom „szellemileg leépít”, azért nagyon haragszom. Mert őt meg ő nem ismeri, de megengedni magának, hogy ilyen kijelentéseket tegyen. Én 10 éve ismerem, és tisztában vagyok az értékeivel, sok mindent köszönhetek neki.
Az ő exével húzódó állapota nyár eleje óta tart, azóta ígért már mindent. Nem szeretnék karácsonyig várni rá. Nekem kéne végre kimondani a nemet?          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr818259721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.11.16. 10:37:31

Mekkora nyomorékság ráakaszkodni egy házas emberre és elszedni úgy a feleségétől, hogy a férj még a házasságához ragaszkodik. És pusholni hogy váljon el, amikor nem akar vagy nem képes rá - tökmindegy.
Nyomorék szánalmas önleértékelő dolog.
Idióta nők kedvenc sportja.

Diorella Queen 2023.11.16. 19:14:12

wazzeg!Nekem 18 éve ígérget, én hova írjak panaszlevelet?:D

Sadist 2023.11.16. 19:21:25

"elég régóta mozgok a társkeresés világában."

Vagyis eddig pörögtél a faszkörhintán, most meg 30-on túl szeretnél lehorgonyozni.

"Elfogadtam, hogy egy férfi még mindig nem tud elszakadni az exétől, nem testileg, hanem egyéb okokból. És amikor azt mondtam neki, hogy egy igazi férfi el tudna szakadni, megsértődött, hogy én nem voltam benne, tehát nem is érthetem ezt."

Áh, a tipikus "egy igazi férfi ..." című játszmázás. Mit szólsz ahhoz, hogy egy igazi nő bármennyi időt hagy a faszijának, hogy lezárja az előző kapcsolatát, szépen kussolva csinál neki egy szendvicset és bő nyállal leszopja?

"De addig ő szívesen elfogadja, amit én nyújtok neki."

Na és miért tartod oda neki? Mindjárt kiderül.

"féltékeny az egyik ismerősömre, akivel csak barátok vagyunk és csúnyán mondva, már a feltételezés is zavar, hogy pont rá féltékeny, ugyanis egy idősebb férfi, aki nem is néz ki jól."

Ezért, mert ő viszont jól néz ki és nedvesedik tőle a bugyi, csak azt a kurva érzelmi elköteleződést nem akarja neked odaadni a dugásért cserébe :)

"Én mindig hosszú távú kapcsolatban gondolkozom, és ha nem úgy alakul, az nem rajtam múlik."

Hát persze, neked aztán az égvilágon semmi szereped nincs a kapcsolataidban, azok csak úgy megtörténnek veled. Ideje volna végre felnőni és vállalni a választásaidért a felelősséget.

"De amikor olyan kritikákat kapok, hogy a haverom „szellemileg leépít”, azért nagyon haragszom. Mert őt meg ő nem ismeri, de megengedni magának, hogy ilyen kijelentéseket tegyen."

Ezzel jár, ha magadnál három kategóriával jobb pasast választasz. Azért enged meg magának ilyen kijelentéseket, mert tudja, hogy ebben a kapcsolatban ő osztja a lapokat és neked kb. semmi hatalmad nincs. Bármikor leléphettél volna, te viszont inkább nyelsz, mert ilyen vonzó férfi nem terem minden bokorban.

"Az ő exével húzódó állapota nyár eleje óta tart, azóta ígért már mindent. Nem szeretnék karácsonyig várni rá. Nekem kéne végre kimondani a nemet?"

Dehogy, várj türelemmel, hogy lerendezze az exével a dolgot, utána BIZTOS téged fog akarni ásó, kapa, nagyharangra, addig meg szűk szájjal, bő nyállal! ;) Ja, és a szendvics! Ugye nem akarsz nem igazi nő lenni?!

Lorrh 2023.11.16. 20:05:55

@Diorella Queen: Te azt mondatd jónő vagy. Miért szivatod magad egy igérgető pasival? Találsz minden ujjadra jobbat.
Vagy az van amit tanult kollégánk ír itt,hogy " Bármikor leléphettél volna, te viszont inkább nyelsz, mert ilyen vonzó férfi nem terem minden bokorban"

Szerintem meg önsorsrontó mazochista játék, hogy olyan emberre vársz aki nem akar téged igazából... mert az anyukája, meg a körösztanyja meg most épp virágzik a rokolya... blablabla.

Önmagadat nem becsülöd semmire, ha ezzel a várakozással telik el az életed.

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.17. 10:51:41

Posztoló vegyen gyorsan magának egy karácsonyfát, nehogy egyedül maradjon a szent estén.

naneszórakozz 2023.11.21. 13:58:44

Mindjárt karácsony, remélem kimondtad már a szakítást. Az is gáz, hogy ennyi ideig vártál, nemhogy még tovább szopj. Valami oka van ennek. Vagy tényleg jóképű vagy te vagy bizonytalan magadban.

2023.12.18. 19:03:33

A kérdés melyik évben, hiszen minden évben van karácsony.
süti beállítások módosítása