Hogyan hódítsam meg Laurát?

2024. augusztus 12. 07:47 - csajokespasik

       

               A barátságból kapcsolat témáknál csak az rizikósabb, amikor az ex még aktívan képben van. A srác próbál valahol középen elhelyezkedni, mert nem akar ebbe belekeveredni annál jobban, mint amennyire már kénytelen volt. Az sem világos előtte, hogy a csaj tényleg túl van-e már az exén, vagy csak mondja.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy lány (21), legyen Laura, akivel egy ideje jó barátságba kerültem. Sokat beszélgetünk, sokszor ő keres. Laurának van egy exe, és tőlem kérdezte régebben, hogy adjon-e neki még egy esélyt? Mivel nem semleges számomra, azt mondtam, hogy azok alapján, amiket nekem róla addig mesélt, ne. És amikor erről leveleztünk, visszaírta, hogy igazam van, de a volt barátja továbbra is kérdezi, hogy mikor tudnának személyesen beszélni?... Ez már napok óta tart. Most utána, ha megvolt a találkozójuk, és ha kedvező eredmény született rám nézve, akkor kezdeményeznék.        

       

               Lehet, hogy csak én vetítem bele, de mintha kezdene látni valamit bennem. Tudom, hogy a barátságból kapcsolat nem mindig működik, viszont úgy érzem, neki sem lenne ellenére. Ebben a helyzetben, amit eddig leírtam, szerintetek mikor, mivel és hogyan indítsak? Nem hiszem, hogy kibékülnek és újrakezdik, mert Laura velem elemezgette, amiket írt neki, és azok alapján nem úgy tűnik, hogy akarnák.
Próbáltam valahol középen elhelyezkedni, és nem javasoltam, hogy tiltsa le, és szakítson meg vele mindent, úgy kicsit átlátszó lett volna. Nem akarok annál jobban belekeveredni a kettejük dolgába, mint amennyire már benne vagyok.
Azt nem tudom eldönteni, hogy valóban túl van-e már rajta.          

 

 

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3718464761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.08.12. 09:10:42

Ezt már elszúrtad.
Bekerültél a szárazbarát halmazba.

bz249 2024.08.12. 14:52:40

Ha nem esett volna szet alatta a repulo akkor Prigozsin bacsi reszletesebben el tudna mondani, de diohejban annyi a titok, hogy tuzerseggel kell veretni amig minden fedezeknek hasznalhato epulet el nem pusztul es kozben faradhatalanul kell kuldened az embereidet a husdaraloba. Ja es erdemes rendszeresen dronokat kuldeni, hogy minden mozgolodast idoben eszlelj.

vanderkaay 2024.08.12. 15:52:50

"Lehet, hogy csak én vetítem bele, de mintha kezdene látni valamit bennem"

Ez egyáltalán nem most kezdődött, már jó ideje te vagy neki a rendes srác aki férfiként egyáltalán nem érdekled, viszont kellően naiv vagy ahhoz hogy végighallgasd az exével kapcsolatos siránkozását akihez valójában vissza szeretne menni, miközben egy semmirevaló picológus vagy pláne kócs óránként 50 ezerért hallgatná végig ugyanezt

Most hogy ezt sikeresen megbeszéltük és sikerült túljutnod a felesleges reménykedésen, ahelyett hogy elküldenéd Laurát a pcsb azt javaslom hogy pusztán az érdekesség kedvéért azért várd ki a sztori végét aztán majd írd meg hogy melyik végkifejlet lett az alábbiak közül
A. Visszament az exéhez
B. Szakított az exével és most arról beszélget veled hogy megismert egy új pasit aki azonban nős/foglalt/nem kezdeményez/dugás után nem hívta vissza/stb/stb

God Harald 2024.08.12. 18:52:36

“Ebben a helyzetben, amit eddig leírtam, szerintetek mikor, mivel és hogyan indítsak?”

Megköszönöd a kellemes estét, hazamész és kivered.

Motorogre 2024.08.12. 19:55:51

Ne hallgass a károgókra, se Prigozsin Papára - bár abban igaza volt hogy veretni kell. Hanem: ha van benned kurázsi, jobb pasi vagy mint az exe volt/van/lesz valaha - akkor hagy talizzon Laura a múltjával: rájön hogy Te vagy az igazi ! Ne feküdj le lábtörlőnek - beléd törli az utca sarát ! Sok sikert !

Sadist 2024.08.12. 21:04:29

Ha nem csak B (C, D, E, ..., ZS) terv volnál számára, már rég kúrna veled megállás nélkül ahelyett, hogy az exéről pofázna. A szárazbarát kategóriából már a büdös életben nem fogsz kikerülni, az a két lehetséges kimenetele van a sztorinak, amit fentebb a tanult kolléga írt.
A legjobb, amit tehetsz, hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot és új nő után nézel, akinek nem csak B (C, D, E, ..., ZS) opció vagy. Ha valami csoda folytán meg időközben bejelentkezik, hogy mégis te vagy a kiválasztott, akinek hozzáférést enged a vaginájához, akkor kúrod, amíg lehet, és megint csak nyertél.

Sadist 2024.08.12. 21:08:22

@Motorogre: Ha jobb pasi volna, mint az exe, akkor már rég a genitáliáikat dugták volna össze, nem a kis buksijukat, hogy kielemezgessék, hogy miket írogatnak egymásnak az exével.

Motorogre 2024.08.12. 22:36:22

@Sadist: ezért biztatom: kapja össze magát és a csajt ! De ehhez nem muszkli kell, hanem kurázsi ! Hajrá !

fkv.119 2024.08.12. 22:46:19

Laura arra vár hogy meghágjam.

Send nudes!

:D

fkv.119 2024.08.12. 22:47:19

"Próbáltam valahol középen elhelyezkedni"

Laura közepén?

bz249 2024.08.12. 23:12:18

@Sadist: Laura adott neki egy eselyt, hatha vannak rejtett ertekei (pl. tehermentes kertvarosi lakoingatlan, halalos beteg gazdag nagyneni, stb.)... de sajnos ez sem segitett, mert nem voltak.

nOniCk 2024.08.13. 08:57:14

A férfi megszerzi, amit szeretne és nem vár holmi jóskapista akcióira, meg a helyes csillagállás sem számít számára. Nem tétovázik, hanem dönt és cselekszik.
Max sajnállak sex jöhet össze Laura részéről egy gyenge pillanatában, kapcsolatra aligha vagy jó számára, hiszen te a barátnője lettél...

Andy73 2024.08.13. 09:35:34

Próbáld meg a következő beszélgetést randiva alakítani. A lényeg ennyi, a részletek rajtad múlnak.

Lúdvérc 2024.08.13. 10:31:47

Nem lehetetlen a barátzónából átkerülni párkapcsolatba, velem is megtörtént. Hónapokig hallgattam az exéről, megértő voltam, aztán egy rosszabb periódusukban összejöttünk. Én nagyon szerelmes voltam belé, ő belém kevésbé. Három hónapig tartott, aztán visszament az exéhez, amit nagyon megalázó módon intézett.
Mondanom sem kell, ugrott a barátság is, meg a közös baráti társaság is. Még egy ideig zavartan keresgetett, hogy miért nem maradok barát. Évekig tartott elengedni a történetet, pszichológus/terápia segítségével.
Gondold meg jól, így is akarod-e és megéri-e teljesen elveszteni őt, barátságot, társaságot, nem utolsósorban önmagadat, bár valaki képes megmaradni ezek után is egy lábtörlős barátzónában, élete végéig reménykedve. Egyébként kár is ezt barátzónának, barátságnak hívni, ilyet az ember nem tesz azzal, akit barátjának hív.
Szerintem sokkal jobb idegen nőkkel ismerkedni, ha nem sikerül, könnyebb továbblépni.

Lorrh 2024.08.13. 12:30:31

@Lúdvérc: ne haragudj, ez nagyon messze volt a párkapcsolattól, hogy párszor szánalomból egészségügyi dugást mímelt veled a csaj.
Barátzónából nincs párkapcsolat - ez Kirchoff 4. törvénye.

Sadist 2024.08.13. 16:44:15

@Lúdvérc: "Nem lehetetlen a barátzónából átkerülni párkapcsolatba, velem is megtörtént. Hónapokig hallgattam az exéről, megértő voltam, aztán egy rosszabb periódusukban összejöttünk. Én nagyon szerelmes voltam belé, ő belém kevésbé. Három hónapig tartott, aztán visszament az exéhez, amit nagyon megalázó módon intézett."

És ez alatt a három hónap alatt pontosan mikor kerültél ki a barátzónából? Mert az elmondásodból úgy tűnik, hogy nem kerültél át sehova, csak kaptál némi alamizsna szexet.

Lúdvérc 2024.08.13. 17:18:26

@Lorrh, @Sadist: Persze, így utólag már nekem is világos. Valószínűleg kellett ez a pofon, hogy rájöjjek, magamon kell dolgozni. Nekem hasznos volt a terápia, sok mindent megvilágított, amit nem láttam akkor. Az biztos, hogy már nem vágyom ilyen "szerelemre" :)
De attól tartok, ilyenkor feleslegesen figyelmezteti az ember a posztert, ilyen téren szerintem nem lehet mások hibájából tanulni...

Lorrh 2024.08.14. 09:08:24

@Lúdvérc: a poszter nem létezik, ezek kitalált marketing sztorik, hogy egy társkereső oldalt promózzanak. A te sztorid volt csak valódi.

God Harald 2024.08.14. 09:20:15

@Lorrh: a Kirchoff Wolfgang? Őt ismerem még ügyvédbojtár korából! Akkoriban mindenki Wolfinak szólította! Később részt vett több olyan törvény megalkotásában, amelyeknek nagyobb társadalmi visszhangja volt. Jó eszű gyerek volt, de ‘16-ban Doberdónál légnyomást kapott, ami miatt sokszor üres tekintettel maga elé meredve azt motyogta: mein Gott, es ist ein Nebelstreif! Egy jó ideje visszaköltözött a vidéki birtokára és sajtkészítéssel foglalkozik.
Őróla beszéltél, ugye?

Lorrh 2024.08.14. 13:40:03

@God Harald: az az! Nagyapja még Napóleonnal úszott az Elbán, mint Fahrdampfschiffkapitän és a BelegungMittelwoche-kat szortírozta hatosával a Brieftaschniban. Richtig!

Na Grüssgott, itt Malzeit van megyek rósejbnit faragni a kantinba.
süti beállítások módosítása