Néha irigylem az exét

2023. december 15. 07:39 - csajokespasik

„Szeretem őt, nem szívesen veszteném el amiatt, mert az exének éppen nincs senkije, ellenben sok szabadideje” – A múltból felbukkanó exek nem sok jót ígérnek, hisz ennek mindig valami célja van, ám vagy megáll a dolog egy találkozásnál és némi nosztalgiázásnál, vagy lesz egy következő alkalom is...

 

Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátomnak volt egy régi szerelme, akin nem tudta túltenni magát, pedig már nyolc éve vége. A lány szakított vele, de úgy érzem, hogy a mai napig szerelmes belé, talán még ő se tudja. Mi nagyjából egy éve vagyunk együtt. És azért aktuális ez a dolog, mert pár hete az exe bejelentkezett nála. Megbeszélte velem, nem titkolta, azért tudok róla, nem álltam a háta mögött, miközben vele kommunikált.
És amikor róla beszélt, olyan szépeket mesélt róla és a kapcsolatukról, hogy bennem nyilvánvaló lett, hogy még szereti valahol. Néha irigyeltem az exét, olyan meghatóan beszélt róla.

Próbálja kitalálni, hogy mit érzek, mert már mondta, hogy kevesebbet beszél már vele - de én nem kértem erre. Aztán kiderült, hogy a csaj találkozna vele. A barátom tőlem kérdezte, hogy mit tennék a helyében? Mondtam, hogy egy találkozóban még nincs semmi, hacsak a remény nem, hogy lesz egy következő is... Ezt nem tudom, teljesen megértette-e, mire célzok. Szeretem őt, nem szívesen veszteném el amiatt, mert az exének éppen nincs senkije, ellenben sok szabadideje, … aztán egy kis nosztalgiázás és hoppon is maradok. Mondom: esetleg. Nem biztos, hogy így lenne. De én olyan vagyok, hogy a legjobbra számítok, de a legrosszabbra készülök. Nem egyszerű a helyzet.

 
9 komment
Címkék: remény expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1518281501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.12.15. 10:46:20

Ja ez jó szopacs helyzet. Nincs is semmi jó tipp ilyen esetre.

VOGAben 2023.12.15. 10:46:58

Találkozzatok hármasban! Tabuk nélkül. Nincs mese, meg kell ezt beszélni! A csodavárás pofáraesésekhez vezet...

2023.12.15. 10:56:06

A hűség döntés kérdése Minden esetben.
Ez lehet akár közös döntés is.

Az alturizmus végső formáját akkor éri el, amikor rájövünk, hogy a másik boldogsága a fontos, és nem egy kalitkaban akarjuk tartani a másikat.

Ezért sosem voltam és nem is leszek féltékeny, hiszen miért ne kereshetne a párom örömöt bárhol, előttem is ezt tette.

Talán ennyit jelent ha szeretünk valakit.

Lorrh 2023.12.15. 20:20:26

@kiskutyafule: és az nem baj, hogy te kimaradsz ebből? Otthon fejted a bablevest, a párod meg hancúrozik. De szép ez már.

2023.12.16. 02:29:48

@Lorrh:
Látod, engem ez sosem zavart, tudod minden nem orgazmussal töltött perc pazarlás...

antisocialnetworkagain 2023.12.16. 07:39:35

Jó lenne, ha köszönne,a blog író automata, aztán, írna egy értelmes cikket, majd elköszönne. Itt egyik sem valósult meg. Ülj le fiam, 1-es.

szeme közé, laposan! 2023.12.16. 11:44:39

"Ezt nem tudom, teljesen megértette-e, mire célzok." Nem, nem értette meg, hiszen csak célozgattál, nem pedig egyértelműen elmondtad, hogy mit szeretnél. Ez a férfiaknál azt jelenti, hogy le se szarod/nem értetted meg őt. Pedig megkérdezte tőled nyíltan, direktbe', hogy mit tennél a helyében... erre te azt mondtad, egy találkában nincs semmi. Tudod, mi lesz azon a találkán? Felidézik a régi szép közös perceiket, óriásit kefélnek (valószínűleg már a kocsiban, nem fogják kibírni hazáig), majd másnaptól kezdve ugyanez. Neked lapát pár napon/héten belül, hiszen te erre csak annyit reagáltál a dolgok legelején, hogy "nincs abban semmi". Attól nem leszel jófej, ha nem mondod meg egyértelműen, nyíltan, hogy mi a határ nálad. Nem kell elfogadni, ha a másik az exeivel találkozgat, ha ez neked gondot jelent. Nincs semmi abban, ha nem viseled a konkurenciát, az élet ilyen. Te meg nem az első választás vagy a paseeeed-nál, szóval akár magadtól is leléphetsz.

2023.12.17. 01:01:33

Különben nem irigyelni kell az ex-et, hanem azzá válni, ennyire egyszerű a történet.

2023.12.17. 01:03:31

@antisocialnetworkagain:
Akkor te is egy vagy a nagy cociális médiából, aki minden reggel beköszön, mert hát az milyen erkölcsös...

Itt sem láttalak köszönni amikor írtál, úgyhogy nem értem hová ez a nagy lendület.
süti beállítások módosítása