Nyárig szerelmes akarok lenni

2024. március 08. 07:55 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem a kudarcokban méri magát, így optimizmusa töretlen, és megunta már azokat a kapcsolatokat is, amik elindultak ugyan, de nem futottak ki sehova, egyszer csak abba maradtak. Rájött, hogy a nők nem mindig a külsőségeket és a stílust keresik, hanem egyfajta rejtélyes pluszt, így ennek nyomába fog idén szegődni.
Boldog Nőnapot kívánunk !        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mielőtt bármit is írnék, megjegyezném, hogy nincs kisebbrendűségi érzésem és nem szoktam rágörcsölni dolgokra. Ami esetleg annak tűnhet, az csak az utóbbi időben alakult ki nálam. Korábban nem szoktam magamban őrlődni sem, soha semelyik barátnőmet nem nyomasztottam gondjaimmal, de mióta lassan egy éve vagyok egyedül, sok mindent érzek és gondolok. Ha más nem is fog ma történni, jól esik kiadni magamból és leírni ide.
Nem a kudarcokat emelném ki, nem azokban mérem magam, inkább a majdnem-kapcsolatok zavartak, tehát azok, amik elindultak, de nem futottak ki sehova. Egyszer csak végük lett. Viszont nem rég eltökéltem, hogy nyárig szerelmes akarok lenni.        

       

                Sokszor hallom, hogy a nők nem is azt nézik, milyen a ruha, a test, meg a stílus, hanem egyfajta szükséges pluszt keresnek - de hogy mi az, azt senki nem tudja. Ez valakiben vagy van, vagy nincs? Nem tudom, ki látja meg bennem azt a pluszt, de rajta leszek. Laza vagyok, eljárogatós, nem otthonülős, megértetem magam a legtöbb emberrel, ugyanakkor korrekt is vagyok. Ezek nem tudom, belejátszanak-e a pluszba? Ha valakinek azt jelenti ez a plusz, hogy vannak érdekes, drága hobbijaim, izgalmas barátaim, és minden hétvége szinte kalandtúra velem – nos, akkor azzal nem szolgálhatok.

Ismétlem, korábban nem voltam befeszülős, nem görcsöltem soha, de ezek most megjelentek nálam. Lehet, hogy a korral jár. Ahogy talán az is, hogy nézem exeimet, és valahogy zavar, ha látom, hogy sokkal boldogabbak mással, mint velem voltak. Ekkor jönnek bennem a csúnya kérdések: ez miben jobb mint én? Én meg nem számolhatok senki érdemlegessel. Ilyenkor szokták mondani, hogy foglald le magad valamivel, ...majd jön más. Hát nekem nem jön. És semmivel nem lehet úgy foglalkozni, mint egy társsal. Hiába minden, ha nincs kivel megosztani az életem, nincs kit szeretnem. Barátok vannak, de nem pótolják ezt, ahogy semmilyen élmény se.          

 

 

7 komment
Címkék: nyár remény

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2118348657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2024.03.08. 11:27:32

"Viszont nem rég eltökéltem, hogy nyárig szerelmes akarok lenni. " Mi ez a marhaság? Ez nem így megy.
"Ismétlem, korábban nem voltam befeszülős, nem görcsöltem soha, de ezek most megjelentek nálam. Lehet, hogy a korral jár." Igen, azzal. Ketyeg a biológiai órád, bármennyire is nem akarod.
"valahogy zavar, ha látom, hogy sokkal boldogabbak mással, mint velem voltak." Még szép, hogy zavar. Azt kell tudomásul venned, hogy ők jobban illenek egymáshoz, mint te meg az exed. Nehéz, de nem lehetetlen elfogadni.

Motorogre 2024.03.08. 12:27:40

Hány éves lehetsz? 18 vagy 45? Nem mindegy! De Lenon is megénekelte: szerelmet venni nem lehet , igaza volt. A nők többek között az egyéniséget keresik - járj sokat társaságba, és ne legyen rajtad semmi önsajnálat! Csak önbizalommal - meg fogod találni akinek POnt TE kellesz. És ha egy lány megérzi, hogy szükség(ed) van rá - máris megtette a szerelemhez vezető út felét !

Igen, jó kiírni a gondokat - sok sikert !

God Harald 2024.03.08. 22:05:12

Ha egy nap több mint kétszer gondolsz egy nő seggére, akkor az szerelem!

Lorrh 2024.03.09. 10:03:15

@God Harald: seggszerelem, porsche kipufogó, száguldás

God Harald 2024.03.09. 11:59:46

@Lorrh: azaz!:) Kicsit megkésve: boldog nőnapot!
süti beállítások módosítása