Szerető is voltam, de nem vált be

2024. február 16. 07:55 - csajokespasik

       

               Semmi rossz nincs abban, ha egy negyven felé tartó nő egy kicsit kétségbe esik, hiszen általa új energiaforrásra tehet szert, és az is pozitívum, hogy legalább nem adja fel. Levélírónk egyetlen álma egy hagyományos kapcsolat, de eddig mindig úgy alakult, hogy amint egyenesbe jött valakivel, elhagyták.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

38 éves nő vagyok. Úgy tűnik, a gyerek már ki fog maradni az életemből. Régebben akartam volna, de nem abba az irányba mutattak a dolgok, semmilyen szinten, az anyagiakat is beleértve. Miután átléptem a 35-öt, már több energiát és időt fektettem a külsőmbe, tehát nem ebben keresem annak magyarázatát, hogy miért nem volt normális, évekig tartó kapcsolatom. Elég sokat dolgozom, de a magánéletemet, ha volt, sosem hanyagoltam emiatt. Valahogy mindig én lettem elhagyva.        

       

               Mindig ugyanaz történt: lassan egyenesbe jöttünk, aztán leléptek. Hagyományos párkapcsolatban gondolkodom. A csalódások miatt mára az is kialakult nálam, ami korábban nem volt jellemző, hogy félek már kiadni magam.
Kipróbáltam a szeretői kapcsolatot is, habár nem azt kerestem, csak alakult egyszer egy olyan is. Nem tetszett az egész, főleg a titkolózós része, nekem ez nem jelentett izgalmat. És kitalálhatjátok a csattanót: ígérgetések, majd én lettem dobva, amikor már nem érte meg neki.
A magánéletembe még a legközelibb barátaimat sem szívesen avatom be, így nincs igazán kihez forduljak. Se fárasztani nem akarom őket, meg valahogy szégyellem is ezt, és ha kérdezik, van-e valakim, azt felelem, alakul.
A reménykedés ingyen van. Elvárásom nem sok, én meg igyekszem mindig a legjobb formámat nyújtani.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1318326793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.02.16. 22:12:48

ez a csajokéspasik társkereső súlyos lejtmenetben van, nem tudom meddig tudják még finanszírozni veszteségként ezt a blogot, de végtelenül alja szinvonal alakult már ki. napról napra csúcsokat dönt a szar.

látjátok feleim szümtükkel 2024.02.18. 10:08:17

Ne izguljon a posztoló. Anyai oldali rokonságban divat öreglánynak lenni. Válogatni is kell, mert úgy garantált az öregkori egyedüllét.

God Harald 2024.02.18. 12:28:28

@látjátok feleim szümtükkel: ha nem válogat, akkor boldogan él amíg meg nem! Nyilván nagy öröm lehet az első szembejövő faszparaszttal leélnie az életét.

Lorrh 2024.02.18. 20:18:50

@látjátok feleim szümtükkel: A férfiak nem válogatnak? Bármelyik kövér ocsmány nőt feleségül veszik aki az útjukba akad?
süti beállítások módosítása