Idén nem egyedül szeretnék nyaralni

2023. június 26. 08:09 - csajokespasik

       

               „Nincsenek olyan elvárásaim sem, hogy az igazi férfi sosem lehet kiszolgáltatott helyzetben, nem lehet esendő és szomorú, csak mindig tökös lovag, nem éri baleset, sosem beteg” – Amikor egy nő sok laza kapcsolat után szükségét érzi valami tartósabbnak, az jó dolog, de az még jobb, hogy a keresgélés során nem fő szempont, hogy a lovagnak milyen járműve van és mennyi a nettója.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokáig voltam egyedül, és az az életmód egy darabig meg is felelt. Elfoglalt voltam, így csak futó kapcsolataim voltak, de most elkezdtem szükségét érezni egy tartós kapcsolatnak. Mert igaz, hogy egy nő magának is képes virágot venni, de nem ér fel azzal, amikor egy férfitól kapja. Biztonságban érezni magam valaki mellett és gondoskodni valakiről, aki fontos nekem, életem fontos szereplője... Szerelmesnek lenni és szeretve lenni. Sokáig én is azt a tábort erősítettem, hogy a függetlenség milyen jó, de az örök szingliség is olyan áramlat, ami csak azt tudja tartósan megfertőzni, aki amúgy is nyitott rá, és nem kell neki több. Nagyon rég volt tartós kapcsolatom, akkor én éltem nála, ami nem volt rossz, végül is ő unta meg hamarabb.        

       

                Aztán egyedül voltam sokáig. Ciki, de akkor én nyaralni is egyedül szerettem eljárni (belföld, 1-2 nap) max. egy barátnőmmel. Idén ez lehetne máshogy. 
Kiben is gondolkodom? 28 vagyok, így mindenképp korombeli emberben, hogy a témák találkozni tudjanak. Egyik velem egyidős barátnőm egy negyvenes férfit választott, akivel bár megvannak, de látom rajtuk, hogy annyira nincsenek közös dolgaik. Jó, hát neki ez a fétise, nekem meg nem.
Mit tudok nyújtani? Magamat. Egyelőre viszont nem tudom elképzelni magam, mint anya, tehát családozásra vonatkozó követelésekkel se indítson senki.

Hogy milyen járműve van és mennyi a nettója, abszolút hidegen hagy, nálam nem szempont. Nem mondom, hogy nem vagyok szerelmes típus, de én nő létemre ezt tudom józanul kontrollálni, így sose voltam egyetlen férfinek se a rabja, vagy megszállottja, vagy viselkedtem volna úgy, hogy azzal magam aláztam volna meg. Nem vagyok érzelmileg instabil.
Nincsenek olyan elvárásaim sem, hogy az igazi férfi sosem lehet kiszolgáltatott helyzetben, nem lehet esendő és szomorú, csak mindig tökös lovag, nem éri baleset, sosem beteg, sosem vécézik, mindig feszít. Inni nem nagyon tudok, előbb alszom el, minthogy berúgnék, rövidezni sosem szoktam, így az se baj, ha a leendő párom sem a vedelőversenyek győztese :)
Nincsenek nagy elvárásaim, cserébe ő se faggasson vagy próbáljon nevelni ( anyámnak se sikerült, úgyhogy nem érdemes próbálkozni). A stílusa ne legyen zavaró, de nyegle se legyen, ne legyen elmebeteg, se narcisztikus, ...úgy ennyi. Ja, és ha ígér valamit, azt tartsa be. Legyünk néha együtt, de ne egymás nyakán.          

 

 

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr918153652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2023.06.26. 09:19:55

:D Csak ennyi? Dolgozz még az elvárás listádon, mert így a végén nem macskák között végzed majd.

Lorrh 2023.06.26. 09:30:37

ezek borzalmas elvárások: "ne legyen elmebeteg, se narcisztikus"
Manapság totál divatos bárkit megbélyegezni hogy elmebeteg vagy narcisztikus. Aki a milliárdnyi ki sem mondott elvárásinknak nem felel meg, az egyből narcisztikus. Ja meg borderline. Az is divatos bélyeg.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.06.26. 12:10:52

"Nincsenek olyan elvárásaim sem, hogy ... sosem vécézik"
:))))) Ha lenne, nem tudom, kivel nyaralnál:))))

antisocialnetworkagain 2023.06.26. 15:40:35

Intro lehet, vagy csak az extro? Ez nem derült ki.

Andy73 2023.06.26. 15:56:51

Hát, gyakorlatilag a nyár közepén eldönteni, hogy nem egyedül akarsz nyaralni, és az ráadásul tartós kapcsolat is legyen... A főszezon tényleg csak ezután jön, de már rövidülnek a nappalok, csak pár nap júliusig. Lehet, hogy ez már korábban is megfogalmazódott benned, de mivel másképp nem találtál társat, most már az interneten kürtölöd világgá ezt a vágyad. Jelentkező nyilván akad majd, aki akár rögtön indulna veled, de az még csak alkalmi kapcsolat lesz megint. Egy tartós kapcsolat kialakulásához sok idő kell, így inkább közös síelés lesz majd abból, vagy jövőre nyaralás, ha tényleg tartós lesz. Pesze, ha eddig futó kalandjaid voltak, akkor lehet, hogy neked már a pár hetes is tartósnak számít.

"Egyelőre viszont nem tudom elképzelni magam, mint anya, tehát családozásra vonatkozó követelésekkel se indítson senki." Először ahhoz is tartós kapcsolat kellene. Elég furcsa, ha valaki ezzel indít, amikor még nem is ismeritek egymást. Lehet, hogy van ilyen, de egyelőre nálad már az is nagy előrelépés lenne, ha először túl tudnál lépni az alkalmi kapcsolatokon. Mindenesetre olyan nagyon már nem vagy fiatal, mert ha most rögtön ki tudnál alakítani egy tartós kapcsolatot, ami még egy év múlva is kitartana, és akkor rögtön teherbe esnél, akkor is már harmincéves lennél, mire anya lennél, ami nőgyógyászati szempontból már idősnek számít első szülésre. De ez egyelőre mind csak ha. Úgyhogy elvárások jó ha vannak, de le kellene szállni a realitások talajára.

body_andras 2023.06.26. 16:29:10

Tárcsázza a hálózati díjas Escort szolgálat telefonszámát.

Burgermeister 2023.06.26. 18:44:34

Tipik macskas tipus, van nalam lejart táp (nem nem nincs macskam, maskepp jutottam hozza) adok kajat a macskadnak es fizethetsz termeszetben, jo deal. Ja és nyaralokepes is vagyok, jo a nettom:)

Lorrh 2023.06.26. 20:41:40

@Andy73: 30 évesen öreg a szüléshez????? necsesszélmár
egy húszéves lánynak még annyi esze+egzsiztenciája+élettapasztalata sincs mint egy marék lepkének. Hiába biológiailag jó kor a szülésre, képtelen lenne normálisan nevelni. ezt épeszű ember nem gondolhatja komolyan. csak a fideszkormány, de hát ők a futóbolond szintjén vannak.

szeme közé, laposan! 2023.06.26. 21:54:15

28 éves nő létedre nehezen jutsz faszhoz... valami tényleg komoly problémád kell legyen, és nem az elváráslista az, hidd el. Macskát inkább menhelyről majd, ha lehet.

Rubasov nertárs 2023.06.26. 22:42:25

@szeme közé, laposan!:

"28 éves nő létedre nehezen jutsz faszhoz... "

Nem f@szhoz jut nehezen, hanem számára megfelelőhöz. Poszterina az őt eddig is csak alkalmira használó, nála legalább 2 kategóriával jobb kanoktól vár klasszik kapcsolatot. Emellé ott vannak a szokásos bullshitek: nem érdekel milyen autód van, de klíma és bőrülés legyen benne, nem érdekel mennyi a havi nettód, de annak soha semmilyen körülmények közepette ne tudjak a seggére csapni, legyél érzelmes, persze csak akkor, ha nekem arra van igényem (és lehetőleg magadtól találd ezt ki), mert folyton csak rinyáló nyegle az nem kell. Egy tipikus korunk hőse kezdő alfa özvegy sirámai ezek.

Andy73 2023.06.26. 22:46:44

@Lorrh: fuss neki még egyszer: nőgyógyászati, egészségügyi szempontból, nem politikai. Ha az első gyerek 30 fölött születik, akkor ráírják a kórlapra. A másodiknál már nem, az utána általában már könnyebb.
Egyébként tényleg kitolódott a gyermekvállalás időpontja, ezzel párhuzamosan pedig a meddőség aránya is a sokszorosára nőtt. Sokaknak nem sikerül, mire rászánja magát.

Andy73 2023.06.26. 23:02:48

@Lorrh: sokan vannak, akik 30 fölött több gyereket is szülnek. De olyan is sok, aki egyet sem, hiába szeretne, már lekésett róla. Egyénileg változik, ahogy a menopauza ideje is. A teherbeesés esélye évről évre csökken, főleg az első gyereknél. Ha az első sikerül, utána nagyobb az esély a másodikra, akár 40 évesen is, de nincs garancia se az elsőre, se a másodikra. Gyakori, hogy évtizedekig védekezik valaki, aztán kiderül, hogy tök feleslegesen, mert úgyse esett volna teherbe.

Real_Time_2 2023.06.27. 04:37:55

"Egyik velem egyidős barátnőm egy negyvenes férfit választott, akivel bár megvannak, de látom rajtuk, hogy annyira nincsenek közös dolgaik."

Bezzeg neked mindig is voltak közös dolgaid a "futó kalandjaiddal"...

@nOniCk: Majd jön ketyegő óra aztán lemennek azok az elvárások szokás szerint aztán találhat valami balfaszt, de épeszű embert biztosan nem. A szokásos modernkori feminista életpályamodell.

Lorrh 2023.06.27. 07:41:32

@Andy73: de nagyon nem csak a biológia számít. Másképp olyanok lennénk mint feketeafrika meg a tudjukkik hogy 16 évesen potyogtatják a babákat akiket képtelenek értelmesen nevelni mert maguk is gyerekek.

Sadist 2023.06.27. 14:32:20

"Sokáig voltam egyedül, és az az életmód egy darabig meg is felelt."

Nyilván, amíg megkaptad a férfiaktól a figyelmet.

"Elfoglalt voltam, így csak futó kapcsolataim voltak"

Mégis mi volt az az elfoglaltság? A harmadik himi-humi diplomád megszerzésén voltál? Építetted a karrieredet? Vagy csak pörögtél a körhintán, bulikáztál és éltél bele a világba?

"de most elkezdtem szükségét érezni egy tartós kapcsolatnak."

Érdekes, hogy pont most, amikor a húspiaci értéked már leszállóágban van és egyre kevesebb férfinek tudod felkelteni az érdeklődését.

"Sokáig én is azt a tábort erősítettem, hogy a függetlenség milyen jó, de az örök szingliség is olyan áramlat, ami csak azt tudja tartósan megfertőzni, aki amúgy is nyitott rá, és nem kell neki több."

Rossz hír számodra, hogy ha már megfertőzött, akkor nagy eséllyel életed végéig fertőzött is maradsz. Ez nem úgy működik, hogy egyszer csak elfingod magad, hogy oké, elég volt a bulikázásból, futó kalandokból, össze-vissza kefélgetésből, most már jöhet a KOMOLY kapcsolat, és rögtön ott lesz az IGAZI férfi, aki ebben partner tud lenni.

"Nagyon rég volt tartós kapcsolatom, akkor én éltem nála, ami nem volt rossz, végül is ő unta meg hamarabb."

Abból, hogy ő épített le téged, elég egyértelmű, hogy nálad pár kategóriával jobb pasas volt. Szólok előre, hogy hasonló szintű fasziról ne is álmodj, tartós kapcsolatra már nem fogsz olyat kapni.

"Kiben is gondolkodom? 28 vagyok, így mindenképp korombeli emberben, hogy a témák találkozni tudjanak."

A poszt elején 29-re tippeltem, nem nagyon lőttem mellé. A szakirodalom epiphany phase-nek hívja, amiben most vagy. Egyébként milyen témák találkozásában gondolkodsz?

"Mit tudok nyújtani? Magamat."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ezt azért élőben ne add elő a randipartnerednek, mert fél óráig úgy fog röhögni, hogy túlerőltetett rekeszizommal, oxigénhiányos állapotban kell a padlóról összekaparni.

"Egyelőre viszont nem tudom elképzelni magam, mint anya, tehát családozásra vonatkozó követelésekkel se indítson senki."

Baszod, akkor mégis miért akarsz tartós kapcsolatot? Hogy a következő 10 évet is éld bele a világba, csak most legyen valaki, akivel el tudsz menni nyaralni? Mindjárt 30 leszel, ezelőtt 2-3 generációval a veled egykorú nőknek már volt két gyerekük, te meg már a családalapításnak a gondolatától is menekülsz, mint ördög a tömjéntől.

"Hogy milyen járműve van és mennyi a nettója, abszolút hidegen hagy, nálam nem szempont."

Ha abszolút hidegen hagyna, már rég összecuccoltál volna valami ruppótlan életművésszel.

"Nem mondom, hogy nem vagyok szerelmes típus, de én nő létemre ezt tudom józanul kontrollálni, így sose voltam egyetlen férfinek se a rabja, vagy megszállottja, vagy viselkedtem volna úgy, hogy azzal magam aláztam volna meg."

Jaja, a futó kapcsolatokkal se aláztad meg magad, mert nőként össze-vissza kefélni egyáltalán nem alantas dolog, hanem kibaszottul empowering.

"Nem vagyok érzelmileg instabil."

Meg gondolom, már tudod egyedül használni a vízöblítéses WC-t és nem is vizelsz az ágyba éjszakánként. Ugye nem haragszol, ha ezt nem tekintjük valami hatalmas erénynek egy 28 évestől?

"Nincsenek nagy elvárásaim, cserébe ő se faggasson vagy próbáljon nevelni ( anyámnak se sikerült, úgyhogy nem érdemes próbálkozni)."

Bármekkora összegben mertem volna fogadni, hogy nem volt az életedben egy erényes, férfi nevelő. Ez mondjuk nem a te számládra írható, hanem anyádéra.

"A stílusa ne legyen zavaró, de nyegle se legyen, ne legyen elmebeteg, se narcisztikus, ...úgy ennyi. Ja, és ha ígér valamit, azt tartsa be. Legyünk néha együtt, de ne egymás nyakán."

Édesfaszom... Annyira tipikus, követelőző picsa vagy, gyakorlatilag mint egy elkényeztetett kisgyerek. Halvány lila fingod sincs arról, hogy mit akarsz, képtelen vagy hosszútávon gondolkodni és csak az számít, hogy körülötted minden az aktuális érzelmi állapotodnak megfelelően alakuljon, beleértve a párkapcsolatodat.
És mindezért cserébe adod MAGADAT, valamint állításod szerint nem vagy érzelmileg instabil. Ez aztán deal a javából.
Tényleg inkább fogadj örökbe macskát a menhelyről!

Sztravinszka 2023.06.27. 21:07:31

Istenem, vajon hogy nézhet ki egy olyan picsa, akinél a témák találkoznak, és ilyen hihetetlenül öntelt?

fkv.119 2023.07.01. 12:30:08

"Hogy milyen járműve van és mennyi a nettója, abszolút hidegen hagy, nálam nem szempont."

Amíg sok van, addig nem számít a pénz. Autóból is mindegy hogy BMW vagy Rolls-Royce, csak ne Szuszka legyen...

Andy73 2023.07.02. 08:49:33

@Lorrh: nyilván nem csak a biológia. Az ahhoz kell, hogy megszülessen a gyerek. Utána jön a nevelés. Mondjuk azzal is van bőven probléma Magyarországon, mert a gyerekek nagy része házasságon kívül születetik és/vagy csonka családban nevelkedik, vagy nevelőszülővel. Ma már az a kisebbség, akit a saját anyja és apja nevel fel közösen, pláne saját testvérekkel, mert az is fontos a társas fejlődéshez. Ezért is megy nehezen sokaknak a párkapcsolat kialakítása is.

Andy73 2023.07.02. 08:54:53

@Lorrh: egyébként 16 és 36 között van két évtized. Tizenéves korban még tényleg korai, 30 fölött viszont már egyre sürgetőbb, ha nem akar valaki kifutni az időből. A gond az, hogy erre sokan túl későn jönnek rá, pedig a 28 után már mindjárt ott a 30.
süti beállítások módosítása