Nem a pótanyja, hanem a barátnője szeretnék lenni

2023. augusztus 11. 07:44 - csajokespasik

       

               „Van, amiben én is önző tudok lenni. Ha elvárja, hogy körbeugrálják, más nőnél keresse ezt. Ha valaki ellustul mellettem, megszokja, hogy ki van szolgálva, azt észre szoktam venni” – Levélírónk tudja, hogy nem könnyű úgy ismerkedni, miközben van egy gyereke, mert kevés pasi érti meg, hogy kötelezettségei vannak, és nem tud már olyan szabadon mozogni, mint húsz évesen.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hogy milyen nehéz gyermekes anyukaként ismerkedni, azt csak az tudja, aki már próbálkozott ebben a helyzetben. Mindig bennem van elsőként, hogy mennyire fogadná el ő az én gyerekem, és mikor játssza meg magát? El kell-e egyáltalán fogadnia, ha csak rövidtávban gondolkozik? Illetve mennyire vesz komolyan, ért meg, és nekem mennyire kell engedékenynek lennem. Legutóbb azért lett vége, mert nem értette meg, hogy nem tudok vele úgy programokra ugrálni, mint 20 évesen, mert kötelezettségeim vannak, egy totál más életem. Mindig arról beszélt, hogy neki milyen vágyai vannak, azokat én hogyan fogadnám el, de az én igényeim nem nagyon kerültek előtérbe.        

       

               Azt nem szeretném, mint pár sorstársamnál látom, akik bevetik azt a megtartó módszert, hogy eljátsszák nekik az anyjukat. Néhány férfi feltételezi, hogy aki anyuka, akkor teljes körűen is anyuka tud lenni, így azzal lehet mit kezdeni - és őket talán az otthonos, konyhaközpontú légkör vonzza.
Nem tudom. Én nem akarok senki pótanyja lenni – a párja leginkább. Nem akarok mindent is megcsinálni helyette, babusgatni állandóan és viszonzást nem várva, kedvére tenni önzetlenül. Mert van, amiben én is önző tudok lenni. Ha elvárja, hogy körbeugrálják, más nőnél keresse ezt. Ha valaki ellustul mellettem, megszokja, hogy ki van szolgálva, azt észre szoktam venni.
Úgy szeretném ezt lebonyolítani, hogy nekem is, és a gyerekemnek is jó legyen (nem kielégítő, hanem JÓ) és együtt, hármasban oldjuk meg az életünket. 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018190967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az igazi cornholio 2023.08.11. 16:34:43

kicsit sok az elvárás...

nevelje a kis kakukkfiókát, alkalmazkodjon is és kb. kussoljon.

"van, amiben én is önző tudok lenni" - kb. csak ilyen dolog van.

teccettek volna gondolkodni az eredeti párválasztás és gyerekcsinálás előtt.

Diorella Queen 2023.08.11. 20:43:43

A következő meg majd az lesz hogy nem a barátnője, hanem az ápolónője szeretne lenni.
Elkorcsosult világ, megérett a pusztulásra!

szeme közé, laposan! 2023.08.12. 13:43:45

Ennek a példánynak már integethetsz, sosem lesztek hárman, meg nagyon jól, meg tököm tudja. Ha így lehetett volna, már így lenne és nem próbálnál meg veszett fejsze nyele után menni. Gondolom tele van lével, meg férfias, jó a dumálókája, stb. ezért lenne jó NEKED, ha olyanná válna, akinek szeretnéd. Nem lesz ilyen. Engedd el, ő majd keres valaki más, könnyen mobilizálható pinát, te meg keresgess az elvált faszik között.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.12. 15:12:33

Minden férfiban benne van a gondoskodás iránti vágy. Főként idős pároknál látható, hogy a feleség szinte a gyerekeként babusgatja a nála többnyire idősebb férjét.

Nincs ezzel semmi baj fiatalabb korban sem, ha a nő is partner ebben. Na és persze ha ha a férfi tud férfiként is viselkedni, amikor kell.

Rubasov nertárs 2023.08.15. 00:03:48

Van egy rossz meg egy még rosszabb hírem.
A rossz hír: egy gyermek 2-vel csökkenti egy nő szintjét, ami utána gyermekenként további eggyel csökken. Ennek megfelelően a többé-kevésbé ertékelhető saját esztétikai szintednek megfelelő, vagy attól 1-el elmaradó férfiak is csak magas extra felárral (változatos szex, full service, teljes gondoskodás) fognak bevállalni klasszikra. Értem, hogy ez kellemetlen, hiszen 5-10 évvel ezelőtt és sumák alfának történt gyermekszülés(ek) előtt ezeknek még a kezedet sem engedted volna megfogni, most pedig ők is csak szexre akarnak téged.
A másik rossz hír ennek tükrében az, ha mellérendelt klasszik kapcsolatban gondolkodsz, akkor a szinted alá kell lőnöd 2-vel egy gyermek esetén, amit érthetően nem akarsz.
Jó tanács itt nem igen van, legfeljebb annyit tehetsz, hogy amikor ráérsz akkor az elérhető legjobb esztétikumú kanokkal kúratod magad. Azonban úgy 35 fölött meg kell barátkoznod a szexturizmus gondolatával amennyiben minőségi szexhez akarsz jutni. Fiatal, életerös Karib- tengeri és afrikai férfiak tárt karokkal és kemény dákóval várják az idősödő szingli nyugati nőket, a gyermekek életkorától és számától függetlenül.

2023.09.09. 09:52:42

@Rubasov et.:
Van másik megoldás, mert mindig van, a hírekben lehet hallani róla anyuka megölte gyermekeit...így kell a hátrányt ledolgozni, ha már gumira nem futotta az elején.
süti beállítások módosítása