A gyerekemről így nem beszélsz!

2023. október 27. 07:40 - csajokespasik

       

               Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A gyerekemet egyedül nevelem, de nekem is vannak még szükségleteim, amiket egyedül kielégíteni nem tudok. Ismerkedem, ésszel és körültekintően, kit engedek be az életünkbe. A szüleim sokat segítenek. Most van egy férfi, akivel még nem sok történt, lehet, nem is fog, mert nem érti meg, hogy nálam máshogy megy ez, nem tudok rögtön ugrani, ha követeli a talit. A kisfiam sajnos elég betegeskedő, és a megfelelő orvos keresése, meg az ügyintézés, a vizsgálatokhoz időpont kérés stb. -ezek időigényes dolgok. És egyszer, amikor már harmadszor toltuk arrébb a találkozót, ilyet szól, hogy: „nem tudnád a kölyköt lepasszolni anyádhoz?”        

       

               Erre kifakadtam, hogy az én gyerekemről így nem beszélhetsz. Ekkor visszavett és bocsánatot kért, de ugye ez elég sokáig zöngött bennem. Neki nincs gyereke, fiatalabb nálam, tehát nem tudja, mit beszél, betudtam ennek. Biztos neki is jól esett, amikor a szüleitől ugyanazt a gondoskodást kapta meg, mint ami egy jó élethez kell. És minden rendes szülőnek első a saját gyereke, akiért tűzön-vízen átmegy, és mindent megtesz.
Nem értem a viselkedését, ahogy azt sem, hogy hogyan nem érzi azt, hogy átlép egy határt. Ezt nézhetem most rossz jelnek is, meg vehetem úgy, hogy emberek vagyunk és három lemondás valakinél már elfogadhatatlan és meggondolatlan kijelentéseket tesz. Érdekelne, más mit tenne a helyemben, vagy hogyan reagált volna másképp?         

 

 

14 komment
Címkék: gyerek randi bunkó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2818244201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.10.27. 10:37:34

Ebből komoly kapcsolat nem lesz, maximum kötetlen kúrogatás.
Elég kétségbeesett lehetsz, ha ilyen srácokkal ismerkedsz.

Lorrh 2023.10.27. 11:27:53

@_Amatőr_: miért? Ki az a lúzer pasi aki ilyen nővel kezd? na de komolyan.
Kisgyerekes az redflag.
De legalább helyesen írta le hogy "betudja".

_Amatőr_ 2023.10.27. 12:37:54

@Lorrh: Nem ismerjük a sztori részleteit, pl. a szereplők életkorát.
Lehet olyan felállás is, hogy a jóképű, fiatal sunátor kikormolná a még piacképes milf-et.

body_andras 2023.10.27. 13:03:36

Ez van ha milfet akarsz játszani sugar boyoknak. Egyáltalán nem kell őket a gyerek életébe beavatni.
Te mondod meg mikor jöhet dugni, ha nem tetszik mehet hokizni.

God Harald 2023.10.27. 13:05:21

Hát nem egyszerű eset. Egyre több az önző és a kultúráltan viselkedni, kommunikálni képtelen ember. Legalább ne lenne tahó…

antisocialnetworkagain 2023.10.27. 15:02:15

A gyerekemről így nem beszélsz!
Hozzád se szóltam, és amúgy is ne tegezz!

MittuDomain 2023.10.27. 17:47:29

Séltődés?Önélzet?
Nem vagy most abba a helyzetbe kicsimilf
Borjas tehenet nehezebb eladni a vásárba
Keress magadnak egy idősebb urat vagy egy bénabétát akit irányítgathatsz a pnáddal ahogy azt elgondoltad

szeme közé, laposan! 2023.10.28. 09:13:23

Én elküldtem volna a kurva anyjába, de hát én nem is vagyok egy baszatlan picsa, nah…

Real_Time_2 2023.10.30. 05:46:03

@Lorrh: Megint sikeresen elárultad női mivoltodat :) Nyilván redflag, de senki nem mondta hogy a csávó feleségül is akarja venni. Az ilyen idősebb+gyerekes nő kapcsolat kizárólag egy-két kúrásról szól aztán annyi. A feminista magazinok cikkeinek jó sztori legfeljebb, hogy milyen "könnyű" gyerekes nőként is párt találni. Találni minden nőnek könnyű, de az elköteleződés továbbra is a férfiak döntése. Ez az a tényező ami miatt a feminista fosrendszer magába roskad, mert ezt az ösztönt bizony nem lehet propagandával a férfiakból kinevelni.

Blumenthal Iván 2023.10.30. 06:35:57

Ha nem képes elfogadni az adott helyzetett akkor érdemes lenne mást keresned. A kis vészcsengő már megszólalt csak figyelmen kívül hagytad. Értem, hogy vannak szükségleteid, egyedül vagy és társra vágysz, de van egy határ. Talán olyat kellene keresned, aki hasonló helyzetben van. Egyedülálló, van gyereke, és tudja is, ez mivel jàr. Különben csak felesleges idő pocsékolásnak érzem az ilyen típust.

Lorrh 2023.10.30. 08:45:55

@Real_Time_2: dehogynem lehet kinevelni! ez a mostani alfa generáció nagy rész nyáladzó mobilt tapicskoló transzgenderistákból áll akiknek a lelkét pátyolgatták egész életükben.

God Harald 2023.11.01. 18:53:12

@Lorrh: és a legendás alfák, ezeken kívül, még a feminista fosrendszeren is keseregnek! Vagy azt inkább béták, gammák, esetleg delták szokták?:)

Lorrh 2023.11.01. 20:45:56

@God Harald: alfa itt most a X Y Z generációk után jövő nemzedéket jelenti.
hu.wikipedia.org/wiki/Alfa_gener%C3%A1ci%C3%B3

God Harald 2023.11.01. 21:11:52

@Lorrh: ááá vagy úgy?!:) Pár nap hegyi levegőtől minden kiszellőzött az agyamból!
süti beállítások módosítása