Már az első randin meg akart változtatni

2023. december 12. 07:44 - csajokespasik

       

               „Azt is írta, hogy ő csak jót akart nekem, „felnyitni a szemem és kiszélesíteni a látóköröm”. Mert én nem jártam egyetemre, ő meg igen, és idősebb is” – Az Idei Év Legrosszabb Randija - díját akár Levélírónk is nyerhetné, ugyanis nagy nehezen túlélt egy találkozót egy diplomás Férfivel, aki mindent tud és csupa jót akar, ...csak a maga módján.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ez még novemberben történt. Első ( és utolsó) randi. Kb. másfél órát töltöttem a férfival, de én legalább ötnek éreztem. Kijelentette, hogy rossz a humorom és mozoghatnék többet (ez majdnem 1 mondatba is volt foglalva). Mert hogy ő mennyire őszinte, neki ez a stílusa. De amikor olyan kijelentéseket tett, hogy sok leszázalékolt csak lusta volt dolgozni, meg hogy akik felnőttként bármiben is hisznek, olyan emberek, akiknél beragadt a gyerekkor, és kell valami új mese, amivel elviselhetőbbé válik számukra az élet, szó szerint rosszullét tört rám. Ezután tudta még fokozni a pesszimizmust, mert szerinte amúgy az életnek nincs különösebb értelme. Ráadásul hangosan beszélt, így mindenki hallhatta körülöttünk.        

       

               Alig vártam, hogy elszabaduljak. De alig váltunk el, jött egy üzi tőle, vagyis inkább 3-4. ...Írtam neki, hogy nem egymást keressük, és ahogy megismertelek, úgy érzem, kevés vagyok hozzád. Mert egy kapcsolatnak arról kéne szólnia, hogy elfogadjuk egymást.
Erre ő: minden kapcsolat érdekkapcsolat. Mondjuk nem is vártam tőle egyebet.
Azt is írta, hogy ő csak jót akart nekem, „felnyitni a szemem és kiszélesíteni a látóköröm”. Mert én nem jártam egyetemre, ő meg igen, és idősebb is. Én még sosem tapasztaltam a narcizmust valakinél ilyen töményen.

El nem tudom képzelni, milyen nő akarna összejönni vele. Szerintem egy darabig még tolja ezt a műsort a nőknek, aztán rájön, hogy ezzel soha nem fog célba érni. És nem is arról van szó, hogy ő csak őszinte, mert ez már nem az, hanem a másik megsemmisítése inkább. Sőt, még a sima őszinteségnek is vannak határai, és érdemes lenne kimondás előtt mindent még 2x átgondolni.
Bár én mondtam nemet a folytatásra, de szerintem ő úgy fogta fel, hogy valójában ő.
Azt is írta, hogy ha komoly kapcsolatot keresek, nem kéne komolytalanul hozzáállnom. Ezt végképp nem értettem. Ha valakit már az első randin meg akarsz változtatni, fölösleges a második - ezt egy értelmes embernek be kéne látnia, ha már olyan büszke az agyára.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1918279139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.12.12. 19:11:40

Mindenben igazat adok a pasidnak.
Tényleg nincs értelme az életnek.
És igen, minden érdek kapcsolat. Persze nem csak a pénz van hanem millió másfajta érdek is.
Te meg álomvilágban élsz.
Szánalom a köbön.

VOGAben 2023.12.12. 22:18:58

Hahaha! Erről az ezo-sérült, hormonhullámvasutas kolléganők jutottak az eszembe; Óránként más hangulat, vérmérséklet cicától a dementorig. -Kérdezem az egyiket, hogy mi a bánatért hívogatják a majd felnőtt gyerekek munkaidőben??
-Mert nem találják a tejet, pedig vagy 10liternyi van otthon.
-Mondom az frankó. De minek 10-20 litykó tej alapból?
-Mert este azt szoktak inni, meg napközben is.
-Felnőtt embernek nem jó, a szakemberek szerint, de még a macskának sem... meg mi az, hogy egy átlagos ingatlanban nem talál valamit egy 20 éves... gyp-s a drága, vagy mi a tosz?
A következmény dühroham kb, mint amikor elmagyaráztam neki, hogy az asztrológia egy áltudományos faszság. Az amatőr csillagász munkatárs fetrengve röhögött...

Másik eset: Félbeszakítottam valami érvénytelen buta locsogást, csapkodást idegbajt és közöltem, hogy nálam ezzel a viselkedéssel perceket sem tölthetne el egy nő. Menne a cuccával az utcára. A reakció; hogy hozzád nem is költöznénk... Igen? 10-20 éve nem vagytok már abban a státuszban, hogy válogassatok! Erre meg pityergés és bújás volt a reakció.
Nem is kell megérteni, nem érnek annyit.

bz249 2023.12.13. 08:35:52

@VOGAben: az asztrologia utoljara akkor volt altudomanyos fassag, amikor maga Kepler a kor legmodernebb tudomanyos eredmenyeit felhasznalva keszitett horoszkopot. Azaz minimum a napneutrino fluktuaciot, de meg inkabb az aktualis gravitacios hullam mereseket be kellene epiteni. Es termeszetesen Nobel-dijas csillagasznak kellene nyiltkoznia arrol, hogy az M51 Orvenykod galaxisban fellobbano Ia tipusu szupernova pozitivan vagy negativan hat-e a Skorpio szerelmi eletere. Igy mar ujra altudomany lenne, nem pedig ezo akarmi.

Lorrh 2023.12.13. 18:15:29

@VOGAben: kolléganőt kiosztottad és utána hozzád bújt? vagy hova bújt munkaidőben? Bújosdi Gyárban dolgoztok?

VOGAben 2023.12.13. 23:11:54

Hárítottam erősen! Mink a szeszipari vállaltnál... "Ne fogd meg a mellem!"

2023.12.23. 10:54:44

Mindenki varázspálcát visz magával, aztán békát csinál a partnerbol, az első randin?
Én utoljára moziban voltam konkrétan randin, de nem érzem magam kiéhezve legyekre utánna.....
süti beállítások módosítása