Néhány üzenettel később eltűnt

2022. augusztus 15. 07:45 - csajokespasik

       

               A második randi után a pasi felszívódik és Levélírónk rájött, hogy egy bűvészmutatvány, egy szisztematikusan felépített illúzió részese volt csupán, aminek célja, hogy elhiggye a lehetetlent – ez csak azért nem sikerült, mert már rég elmúlt 12 éves.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem oly rég csöppentem bele az online társkeresésbe, kérlek, segítsetek pontot tenni a dilemmáimra!

Hosszú idő után kerültem vissza a „piacra”. Bő középkorúként, jó önkritikával és kellő elővigyázatossággal regisztráltam egy oldalra. Gyorsan megtanultam kezelni a kamuadatlappal és fotóval portyázó pszichopatákat és az unatkozó milfekre némi szex reményében vadászó harmincasokat is. A kezdeményezést mindig a férfiakra bíztam. Több értékes emberrel ismerkedtem így meg, esténként telefonon pötyögve értelmes, informatív, jókedvű beszélgetések részese lehettem.        

       

               Az online térben könnyebb őszintének lenni vagy leplezni az esetleges zavarodat, hiszen a magad által választott képet mutatod csak meg a világnak. Ha ez működik, érkezik az első találkozás. Erős szűrő, itt már látszanak azok a reakciók, amik írásban nem észrevehetőek, és neked sincs időd pötyögés közben átgondolni a választ. Az első ilyen előtt megpróbáltam mindenre felkészülni, de ami ezután következett, felborította átlagos kis vidéki életemet. A második randi szinte ad hoc volt. Mindketten nagyon akartuk, most és azonnal. Kifordított önmagamból. Több olyan dolgot mondtam és tettem a pillanat hevében, amiről azóta sem tudom eldönteni, hogy bánjam és szégyenkezzek miatta vagy örüljek, hogy megtörtént. Benne is valami hasonlót láttam – vagy legalábbis akartam látni. Az azonban tény, hogy néhány üzenettel később eltűnt. Nálam a szégyen és a sértettség győzött: töröltem, tiltottam, blokkoltam és valljuk be, bőgtem is.

Tegnap láttam egy videót, amiben egy bűvész egyszerű trükköket tanít a követőinek. Nem csak az alsó kártya titkát árulja el, hanem azt is, hogyan segít rá metakommunikációjával arra, hogy elhidd a lehetetlent. Azóta sem tudom, hogy egy gondosan felépített illúzió része voltam csak, vagy tényleg valami csoda kezdődött, én pedig annyira régen elmúltam már 12 éves, hogy későn vettem észre. Végül fent maradtam az oldalon, visszakapcsoltam a telefonom is, de játszom a gondolattal, hogy feladom, és visszatérek a jól ismert, könyvekkel teli világomba.

Azt mondják, ezek a kérdések minden kezdő társkeresőt érintenek, nyilván a férfiakat is. Mégis, hol lehet rájuk választ találni?

Köszönöm,

O          

 

 

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4017908239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2022.08.15. 08:50:47

Nem jöttél be neki. Ennyi. Lapozzunk!

#szájbergyerek# 2022.08.15. 09:18:51

Ennyit arról, hogy kiszűri a szexre hajtó milf vadászokat.
Nyugodtam megírhatta volna, hogy a második randin már volt akció minek utána a pasas felszívódott.

connector 2022.08.15. 14:53:42

"segítsetek pontot tenni a dilemmáimra"

A dilemmát megoldjuk és pontot teszünk az ügy végére.
Szívesen.

Sadist 2022.08.15. 18:30:28

Loller, nőként a negyvenes éveid közepén mégis mit vártál? Amelyik férfinek rendben van az élete, felépítette magát és még családalapítás előtt van, az max 30 éves kor körül keresgél, aki meg már ki lett semmizve egy válással, az neked nem fog bejönni.
Maradnak a milf vadászok, akiket úgy látszik, mégse sikerült kiszűrnöd.

VOGAben 2022.08.15. 20:17:53

@Sadist: Tényleg elképesztő ez az élethosszig kitartó ego-királylányság. Online eleve az isten sem tudja, hogy kivel hozza össze a sors. 45 évesen nem emlékezni a klasszik ismerkedés hogyanjára?? Érdekes. A faszi meg felszívódik. A miértjét persze nem kell firtatni, á dehogy! A tapintatos "milf vadász" átka: Nem közli, hogy miért nem kér többet a néniből. Pedig ez segíthetne néha.

Sztravinszka 2022.08.15. 20:41:53

Az umlautos dilemma az, hogy a poszt kamu. De azért nagyon cuki.

Sztravinszka 2022.08.15. 21:00:15

@God Harald:
Amúgy arra gyanakszom, hogy te vagy az ihletett ;)

God Harald 2022.08.15. 22:40:38

@Sztravinszka: nem én voltam! Van alibim is…

#szájbergyerek# 2022.08.15. 23:24:02

@Sztravinszka:
Mondhatnánk azt is, hogy a "mindenkinél okosabb vagyok, engem nem vernek át", "nekem jók a szűrőim" típusú, feltehetőleg "diplomás" milf története, akit aztán a második jöttment úgy b@sz át mint sz@rt a palánkon. Szóval hihető.

Real_Time 2022.08.16. 05:04:25

Ja kérem ez csak a szokásos "erős szűrő", pont mint a többi 99%-nyi nő esetéban egy társkeresőn. Egy vicc az egész, legfeljebb annak nem poénos aki még elő is fizet rá.

László Szentesi 2022.08.16. 19:21:45

Adok egy tanácsot neked és a többi nőnek. Egy társkereső oldal nem olyan mint a bolt, ahol addig válogatok, míg meglesz a legjobb cucc, és hazaviszem. A társkereső oldalon a legjobb cucc az mindig a kamu, a profi pinavadász, aki tudja mit akarsz hallani, akitől benedvesedsz és akihez egyből hozzá akarsz menni. Társkereső oldalon mindig a közepes portékákból válogass, az olyanokból akik nem lógnak ki felfelé az átlagból, de megütnek egy minimum szintet is, és ezekkel randizz kötetlenül, akár már az első percben lezárva, hogy bocs nem, mert akármennyire is sok lesz közülük az aki élőben nem mozdít meg, sokkal jobb eséllyel találsz köztük olyan normális és téged is megmozdító jó pasit, akinek a jópasisága nem jött át a profilján. Igaz ennek az ára pár randi, amiből semmi nem lesz, de úgyse te fogod fizetni :)

Sadist 2022.08.16. 23:05:53

@László Szentesi: "Egy társkereső oldal nem olyan mint a bolt, ahol addig válogatok, míg meglesz a legjobb cucc, és hazaviszem."

Az a baj, hogy de, a nők számára 16-25 között a társkereső oldalak, meg úgy egyáltalán az egész párkeresés az pontosan ilyen. Egy olyan bolt, ahol számukra minden kvázi ingyen van, így kedvükre válogathatnak. A habzsi-dőzsit pedig nagyon könnyű megszokni, csak utána sokkalta nagyobb lesz a koppanás 30 fölött, amikor a valóban jó, minőségi, értéktartó árut az okosabbak már rég elkapkodták, és már a maradékért is fizetni kell.

Sztravinszka 2022.08.17. 08:09:00

Nincsen se illúzió, se csoda, se trükk. Tahók vannak, akik gyávák leírni egy sort: bocs, de mással folytatnám a továbbiakban.

God Harald 2022.08.17. 11:15:04

@Sztravinszka: na meg ilyen kib…tt melegben hidegen hagy az ihlet!:) Rámrohad kabát, bakancs, kalap és maszk. Este a hideg sör jelent minden ihletet:)

Sztravinszka 2022.08.17. 11:51:53

@God Harald:
Küldök neked egy suhanásnyit az engem érő légkondi fuvallatból, hogy kibírd az esti sörig :) amúgy ihlet bármikor jöhet, az hely és idő független.

God Harald 2022.08.17. 12:41:09

@Sztravinszka: köszi, megérkezett! 23 fokot küldtél?

Sztravinszka 2022.08.17. 13:46:17

@God Harald:
Szivecském, a tinderen válogass :))) 27-et kaptál!

God Harald 2022.08.17. 15:23:52

@Sztravinszka: dehogy tindereztetem meg a hűsséget! Van az a mondás: ajándék jónak ne nézd a fokát!

Sztravinszka 2022.08.17. 15:31:08

@God Harald:
Szegíny poszter, tőlünk aztán nem lett okosabb!

God Harald 2022.08.17. 16:48:00

@Sztravinszka: inkább azt mondanám, hogy tőlünk nem lett gazdagabb:)

Almandin 2022.08.18. 00:27:14

@Sadist: Te aztán kedves vagy (nomen est omen). Elárulom, hogy 40 felett is vannak normális férfiak, de kevesebben. Egyrészt egy válás se csap földhöz mindenkit, másrészt vannak, akik özvegyek, vagy olyanok, akik nem nősültek meg, de voltak tartós kapcsolataik.
Pl. én se mentem férjhez, de van párom, akivel nem lakunk együtt. Aki csak annyit lát belőlem, hogy egyedül élek, azt gondolhatja, hogy biztos nincs tartós kapcsolatom, csak alkalmi kalandjaim. Tehát a férfiaknál se kell ítélkezni az alapján, hogy pl. nem volt nős.

bordon 2022.08.18. 07:50:16

@Almandin: a posztoló azt hitte, hogy bőven 40 felett ő már érett nő, ki tudja szűrni a pinavadászokat. Ez abból a közkeletű tévhitből ered, hogy aki nem hal meg fiatalon, hanem megéri az idősebb kort, az automatikusan érettebb, tapasztaltabb, bölcsebb is lesz.
Aztán ezt el is hiszik magukról az emberek, magabiztosan élnek, mert hát ők már tapasztalt negyvenesek!
Posztolót is befűzte egy jódumás, jó karban lévő középkorú faszi. Mert elhitte, hogy aki középkorú férfiként társat keres, az megállapodott, nem pinabubus, nem játszmázna, nem a szexre hajt.
Posztoló meg mélytorokra vette Baszanovát a második randin, engedte popiba, minden megvolt, amit Baszanova akart. És mi mást is akarhatna egy negyvenes nőtől egy olyan férfi, aki úgy általában vonzó a nők szemében? Aki válogathat harmincas nők közt, a huszonéveseknél is lehet esélye.
Annyit azért hozzátennék, hogy ez ellen nem véd az se, ha hónapokig randiznak szex előtt, mert aki le akar dugni egy nőt, az hónapokig is tud alakoskodni. Ez ellen nincs hatékony védelem, mert ha nincs emberismerete a nőnek, akkor évekig élhet egy ilyen pasi mellett, sose jön rá, hogy őt ürítésre használja.

Ha a nők szabadon kezelnék a szexualitásukat, nem kudarcként, bukásként, árulásként fognák fel az egyéjszakás kalandokat, nem arra akarnak használni a szexet, hogy eltartót fogjanak maguknak, akkor a férfiaknak se kellene alakoskodniuk, megjátszani a nagy szerelmet, lehetnének őszinték, hogy ez most semmi más, csak szex.

Sztravinszka 2022.08.18. 08:48:52

@bordon:
Ebben már van fejlòdés. Simán pacekben közli nő is, férfi is, hogy mit akar. Őszinte kérdésre őszinte válaszok érkeznek, nem akkiea alja rohadékok a negyvenesek. Poszter valamitbenézett, beromantikázott, nincs tapasztalata.

bordon 2022.08.18. 09:35:16

@Sztravinszka: A poszterinát egy dörzsölt pasi fűzte be egy bőnyálas szopás, anál, arcraélvezős együttlétbe.
Nyilván egy ideális világban egyenesen meg lehetne mondani a nők szemébe, hogy figyelj, te 45 vagy, egzisztenciád közepes, tudom, hogy azért ismerkedsz, hogy fogj valakit, aki elvisz étterembe akkor is, ha már 50+ leszel, de ez nem én vagyok, én csak kétszer meg akarlak pocsékolni, meg esetleg a most 18 éves lányoddal hosszabb távon is együtt lennék, de ennyi. Erre pedig a felvilágosult negyvenes nő bólint, hogy értékeli az őszinteséget, benne van a kétszeri megpocsékolásban, de semmi többet nem vár... Na ilyet ne is várj!

A nő meg őszintén elmondaná, hogy a szexet ugyan nem élvezi, de a randizás kitölti a nagy nulla életét, csacsoghat pasiknak, akik fizetik az éttermi számlát, online ismerkedéssel úgyse áll le, hisz egy nőre 10 férfi jut a társkeresőn és mindig jöhet egy jobb. A végső cél pedig egy olyan jólszituált nyugdíjas fogorvos behálózása, akinek van háza Budakeszin, autója, volt felesége lehetőleg halott, a gyerekei pedig ki vannak tagadva az öröklésből, így minden erőforrása és ideje a szerencsés negyvenes nőé lesz.

A tapasztalat itt nem segít. Veleszületett emberismeret kell. Rendeteg ember van, akik képesek ugyanazt a hibát hatszor elkövetni az életükben, hog aztán minden alkalommal lenullázódjanak.

Sztravinszka 2022.08.18. 10:15:07

@bordon:

"A tapasztalat itt nem segít. Veleszületett emberismeret kell. Rendeteg ember van, akik képesek ugyanazt a hibát hatszor elkövetni az életükben, hog aztán minden alkalommal lenullázódjanak."

Ezzel egyetértek, a kommented többi részét árnyaltabban látom, több és motivációt tételezek fel mindket nemnél a párkeresésné. Nem olyan sematikus a felállás, ahogy látod, bár részigazságod mindig van.

Poszter - tegyük fel nem kamu - újrakezdő társkereső. Az első felsülés után tanácsért jött, mert mégegyszer nem akar ekkorát égni. Az intelligencia látszik az írásán, talán bölcsész, vagyis elméletben jó, gyakorlatban nem. Az intelligenciát a fejlődési szándék mutatja, a felismerés, hogy valamit nem tud, nem lát, nem ért. Hosszú kapcsolat után a társkeresés olyan mint egy aknamező, ki kell tapasztalni.

Sztravinszka 2022.08.18. 10:19:46

"A második randi szinte ad hoc volt. Mindketten nagyon akartuk, most és azonnal. Kifordított önmagamból."

Egy egy lényeges eleme a posztnak. Mindketten szexelni akartak, azonnal. Találkoztak a igények.

Van az a mondás, hogy ami könnyen jön, könnyen megy.

bordon 2022.08.18. 12:36:17

@Sztravinszka: A nők hajlmosak akár hiszérikusan sírni is egy kielégítő együttlét után. Miért? Mert úgy érzik, hogy áron alul adták magukat, megbánják a szexet. Akkor is, ha kielégítő volt és ha a partner biztosítja őket arról, hogy semmilyen negatív értékítélet nincs benne a nővel szemben, mert az "könnyen adta" magát.
Ez nem csak a keresztény félrenevelést kapott, gátlásokkal, bűntudattal teli nőkre jellemző ám! Nekem volt olyan ázsiai partnerem, aki azt se nagyon tudta mi az a kereszténység, mégis rettenetes depresszióba az első szex után. Ez valószínűleg kultúráktól független dolog, a nő alapvetően vár valamit a szexért cserébe, mert ugye abból utód lehet, annak kell a stabilitás, támogatás.
Szóval amit a férfi kölcsönös beleegyezésen alapuló laza szexkapcsolatnak lát, arra esetleg a női partnere kihasználásként, átverésként, kicsalt szexként emlékezhet.
Jó lenne a posztolót elcsábító Baszanovát is megkérdezni, hogy hogyan látta a sztorit.

Ha a pasi nem adja be a hősszerelmest, nem tolja a szöveget, nem játssza el, hogy odaig van a nőért, hogy ebből komoly kapcsolat lehet, nem ég ezer fokon az első randin, nem játssza el, hogy működik a kémia köztük, mindenben klappolnak, akkor lehet, hogy második randi sincs. Ezért nem lehet hibáztatni a férfiakat, megtanulják, hogy legalább az első szexig álarcot kell viselniük, beadni a nőnek amit hallani akar. Mert ha nem, akkor nincs folytatás. Úgyhogy hazudnak, elhallgatnak, eljátsszák azt a szerepet, ami a nő fejében él az ideális partnerről.
Volt olyan randim még az iwiw korában, ahol első randin elmondtam az aktuális problémáimat, gondoltam az őszinteség majd közelebb hoz a lánnyal. Nem úgy lett, nem volt második randi. Akivel meg első két randin csak vicceskedés, nevetgélés, flört, bókolás, egyetértő bólogatás volt, azt harmadik randin csatakosra dughattam. A nők egy idealizált képpel akarnak ismerkedni, nem egy valós férfival. Esetleg pár hét, hónap után lassan elő lehet jönni a valós énünkkel, mire már minden pozícióban megcsináltuk a hölgyet és érzelmileg elköteleződött. Akkor sincs garancia, hogy lesz folytatás, mert rájöhet, hogy nem az a laza, gondtalan, magas státuszú pasi vagyunk akinek ő hitt minket.

Az a vicc, hogy fiatalon nekem is volt olyan hónapokig tartó szexkapcsolatom, amibe én láttam többet és amikor szakításos vége lett, akkor nagyon szomorú lettem, elkeseredett, kihasználtnak éreztem magam. Egy tapasztalt barátom felvilágosított, hogy a nők pont így érezhetnek, amikor mi férfiak csak szexelünk velük. Mondták már rám, hogy egy leszbikus lelke veszett el bennem.

#szájbergyerek# 2022.08.18. 15:46:47

@bordon:
"jólszituált nyugdíjas fogorvos behálózása, akinek van háza Budakeszin, autója, volt felesége lehetőleg halott, a gyerekei pedig ki vannak tagadva az öröklésből"

Ilyenből rengeteg mászkálhat szabadon...

Rubasov nertárs 2022.08.18. 15:47:23

A kulcs, amit keresünk azt úgy hívják smv, magyarul szint. Fiatalon (18-25 között) valószínűleg 8-9/10 nő voltál, csakhogy azóta eltelt úgy jó 2 és fél évtized. Hiába tartottad jól magad, a korod miatt összeségében a szinted 5/10 körül van. Rossz hír az is, hogy itt nincs "saját kategória", mert te nem csak a 45 körüli nőkkel vagy versenyben a 8-9/10 sumákokért, hanem a 20-on, 30-as korosztállyal is. Itt is arról van szó, hogy a kb. 3-as szintkülönbség miatt félretetted minden fenntartásod, pedig van egy mondás, amivel -jól írtad- 12 év fölött illik tisztában lenni: "Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz". A svihák, biztosra ment, azt mondta, amit egy ilyen szintű fickótól a nők általában hallani akarnak, de a poszt szövegezése alapján egyértelmű, hogy te akkor is alá feküdtél volna, ha arról beszél, hogyan ásta el az előző milfet, akit levarrt.
A jó tanács már elhangzott (alább kell adni az elvárásokkal), de a szintbelövés miatt ez igazándiból számodra nem járható út. Ezért, hogy megkíméld magad a további 8+/10 40-es sumákoktól, hagyj fel a társkereséssel még ma, és vegyél inkább kiskutyát/kiscicát, garantáltan nem koccolnak le két vakkantás, vagy dorombolás után.

Almandin 2022.08.20. 17:12:45

@bordon: Te valóban azt gondolod magadról, hogy veleszületetten jó emberismerő vagy? Közben olyan ordas sztereotípiáid vannak a férfiakról és a nőkről, hogy rémisztő. Miből gondolod, hogy pl. egy negyvenes nőnek az az életcélja, hogy legyen, aki 50 felett drága éttermekbe viszi, és nem kell neki, hogy jó legyen a szex? Miért gondolod a nőket valami frigid, anyagias, számító lényeknek?
A férfiak közt se mindenki csupán lélektelen szexre hajtó valaki. Lehet valakinek társigénye is idősebb korban is.
Az viszont igaz, hogy rövid ismeretség nem elegendő arra, hogy a másikat megismerjük. Ez még akkor is igaz, ha nem alakoskodik, de sokan valóban nem magukat adják. Ezért van kevés olyan kapcsolat, ami életre szól, mert nekem pl. az a tapasztalatom, hogy akár barátságról, akár párkapcsolatról van szó, legalább egy-két év, mire nagyjából kiismered a másikat. Teljesen senkit se lehet megismerni, még önmagunkat sem.
Egyébként rossz stratégia a könnyű szex reményében azt mondani a másiknak, amit hallani akar. Egyrészt vannak kifejezetten szexpartnerkereső oldalak, vagy olyan szórakozóhelyek, ahol felcsíphetőek könnyű nők egyéjszakás kalandokra, vagy ott vannak a prostituáltak. Ismerkedéskor legokosabb önmagunkat adni. Sok nő nem zárkózik el amúgy a rövid időn belüli szextől sem, mert sokan ki vannak éhezve, esetleg ők is csak kalandot keresnek, stb. Olyan is van, hogy kalandnak indul, aztán a két ember megszereti egymást, kiderül, hogy összeillőek, és együtt maradnak. Amit javasolsz, tipikus sunyi megoldás, olyan Örömhernyós, de mit lehet egy hernyótól várni?

Sadist 2022.08.21. 18:23:07

@Almandin: "Te aztán kedves vagy"

Igen. Valamint realista.

"Elárulom, hogy 40 felett is vannak normális férfiak, de kevesebben."

Nem írtam sehol, hogy nincsenek. Csak a számuk eléggé elenyésző.

"Egyrészt egy válás se csap földhöz mindenkit"

Nem mindenkit, de a férfiak nagy részét igen.

"másrészt vannak, akik özvegyek, vagy olyanok, akik nem nősültek meg, de voltak tartós kapcsolataik."

Az azért elég ritka, hogy valaki a negyvenes éveire megözvegyül.

"Pl. én se mentem férjhez, de van párom, akivel nem lakunk együtt. Aki csak annyit lát belőlem, hogy egyedül élek, azt gondolhatja, hogy biztos nincs tartós kapcsolatom, csak alkalmi kalandjaim. Tehát a férfiaknál se kell ítélkezni az alapján, hogy pl. nem volt nős."

Férfiaknál valóban nem érdemes ezen egyetlen dolog alapján messzemenő következtetéseket levonni, mert az, hogy nem volt nős, lehet amiatt, hogy nem volt lehetősége megnősülni (gyk. olyan alacsony a szintje, hogy egyetlen nő se volt hajlandó összeállni vele), meg lehet amiatt is, hogy nem akart megnősülni (vagyis annyira magas a szintje, hogy az élethosszig szóló elköteleződés ígérete nélkül is lehetett bármikor nője).

Nőknél viszont aki 30 éves koráig nem tudott férjhez menni vagy legalább egy épkézláb faszit összeszedni, aki a közeljövőben meggyűrűzi és elveszi feleségül, azzal valami nagyon nincs rendben.

Sadist 2022.08.21. 18:25:17

@Almandin: "Egyébként rossz stratégia a könnyű szex reményében azt mondani a másiknak, amit hallani akar. Egyrészt vannak kifejezetten szexpartnerkereső oldalak, vagy olyan szórakozóhelyek, ahol felcsíphetőek könnyű nők egyéjszakás kalandokra, vagy ott vannak a prostituáltak."

Te eddig hányat tudtál felszedni?
süti beállítások módosítása