Ha valaki túlzottan is kiáll magáért...

2023. november 06. 07:47 - csajokespasik

       

               „Mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak - és bennem is volt ilyen régebben, hogy mindig felülkerekedni és kiosztani” – … ám Levélírónk mindezen tud uralkodni, párja viszont nem. Azt sem érti, miért csak társaságban jön elő belőle a kiskirály, aki mindenkit leuralna.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem tudom, ez másoknál mennyire természetes.
Van olyan, aki nem tud kiállni magáért, a barátom viszont már túlságosan is képes rá.
Pár hete volt, hogy egy bár előtt cigizett a barátaival, én is ott álltam, de a fal mellett, míg ők elfoglalták a járda teljes szélességét. És jött egy pasas, aki beszólt nekik, amúgy teljesen udvariasan, magázódva, hogy el szeretne menni, ő meg letegezve visszaszólt neki durván, már nem emlékszem mit, valami olyasmit, hogy kerüljél ki. Nem látja, hogy mikor nincs igaza.
Ha van egy kis vitánk, és nincs kedve hozzá, mert úgyis neki van igaza, a közepén otthagy. Szó nélkül lelép.        

       

                Ő úgy érzi, bárkinek beszólhat bármit, de fordítva nem tűri, ha vele viccel valaki és nem tetszik neki, akkor emeli az öklét, de sosem üt meg senkit, csak úgy vicceskedve felemeli. Ez is egy érdekes gesztusa. Velem többnyire rendes. Az első találkozónkon nem hozta ezt a formáját. Azt mondják, hogy mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak - és bennem is volt ilyen régebben, hogy mindig felülkerekedni és kiosztani, mert mindig igazam van, de ez már nincs bennem.
De magával is szigorú néha, ha valamit elszúr, szidja magát. Olyan is volt, hogy egyszer az utolsó buszt el kellett érnem, ő pedig még maradt volna, és kértem, hogy legalább a megállóig kísérjen el, mert sötét van, és azt mondta, senki nem fog megenni, nem vagyok már kisgyerek. Én elindultam és utánam jött, mondta, hogy bocs, iszonyú bunkó volt. Tehát képes átgondolni a tetteit. Szóval, tudom őt kezelni, csak néha nem értem, hogy társaságban miért jön elő belőle ez, miért nem tud olyan gyengéd lenni, mint amikor kettesben vagyunk, amikor érzem, hogy szeret.          

 

 

4 komment
Címkék: ego kocsma bunkó duma

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr818251765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunterwolf 2023.11.06. 11:35:48

Mert belül egy félénk, bizonytalan kisfiú, aki pszeudo-erőszakkal kompenzál.

MittuDomain 2023.11.06. 19:04:05

„Mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak
Eddig olvastam...

Vén motoros 2023.11.06. 23:00:03

Látszik, hogy én a.) már öreg vagyok b.) de ettől függetlenül is egy merőben más világban élek.

*cigizik
*egy bár előtt álldogál
*barátaival együtt
*beszól
Az én nyelvemre lefordítva: egy bár előtt cigarettázva bandázik és beszólogat (vagyis kötekedik).
Nálam mind a négy előbbi tevékenység külön-külön is RED FLAG, kizárt dolog (hogyha nő lenne), akkor meg akarnék ismerkedni vele.
Nincs is miről beszélnem...

VOGAben 2023.11.07. 10:19:17

Az igazi bunkó archetípusa.
süti beállítások módosítása