Még a főnökömre is féltékeny

2023. szeptember 05. 07:57 - csajokespasik

       

               Posztolónk az eszével tudja, hogy menekülni kéne, ám a szíve még mást mond. Mert a beteges féltékenységen túl vannak még közös dolgaik a csajával, már amikor képes zabolázni indulatait. Az egyik pozitívum mellette, hogy imádja a gyerekeket, és tud is bánni velük - csak nem biztos, hogy a közös gyermekvállalásig eljutnak, mert ezek a szélsőségek sajnos sokat kivesznek a kapcsolatból.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A barátnőm nagyon féltékeny típus, és teljesen ok nélkül. A Facebook tevékenységemet rendszeresen követi, és ha valami gyanús neki, akkor szól érte. Most konkrétan a főnöknőmre is féltékeny! De soha nem adtam rá okot (szóba kerül néha itt, hogy ilyen esetben biztos a nő múltjában volt valami trauma és azért ilyen, de nála még ez sincs, ahogy én tudom.) A főnöknőmmel amúgy munkaidőben ritkán találkozom, és nem is értem, miért rá féltékeny - talán mert otthon is felhív néha, ha van valami, de ha neki se lehet felhívni, akkor kit tűrne el?        

       

                És iszonyatosan hiú: ha nem veszem észre, hogy új frizurája van, vagy ha leadott valamennyit (ami ugye nem szembetűnő, ha valakinek amúgy sincs baj az alkatával) akkor lesz egy kis vita. Ő nálam egy kicsivel idősebb. Nem is vagyunk olyan rég együtt, de már olyan kérdéseket pedzeget random időpontokban, hogyha esküvőnk lenne, elméletben, kit hívnék meg és kit nem..(?) Igazából minden nőre féltékeny, korosztálytól függetlenül, úgyhogy mindegy.
Az eszemmel tudom, hogy menekülni kéne, csak a szívem még mást mond. Mert vannak közös dolgaink is, és néha tök normális. A jó tulajdonságai közül kiemelném, hogy imádja a gyerekeket, akarna is majd, és tud is bánni velük. Csak ezek a szélsőségek ne lennének, esküszöm elégedett lennék. A jó tulajdonságai nagyon jók, a rosszak pedig nehezen elviselhetők         

 

 

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018207665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jajnemár 2023.09.05. 12:03:23

Tipli. Házasság után a rossz tulajdonságai dominálnak majd.

moonshadow 2023.09.05. 12:23:29

Most még visszafogja magát, ez a legjobb verziója amit mutat.
Amint elveszed és lebabázik, már a kezében lesz a tököd a vagyonod és a jövőbeni jövedelmed feletti rendelkezés formájában a gyerek miatt, és pokollá teheti az életed a féltékenykedésével.
Addig tiplizz amíg teheted.

Lorrh 2023.09.05. 13:00:27

@moonshadow: na de ezt pontosan tudja. És gyenge meghozni ezt a döntést. Mert már most is töketlen szegény. Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.

Sadist 2023.09.05. 17:45:25

"Ő nálam egy kicsivel idősebb."

Itt a kulcsmondat. Érzi, hogy ketyeg az óra és napról napra kevesebb esélye van arra, hogy elvetesse magát és gyereket szüljön egy számára elfogadható szintű pasassal.
Erre jön még rá, hogy nyilvánvalóan elmebeteg, ami önmagában is bőven elég ok, hogy lapátra tedd. De nyilván nem fogod, mert te is tisztában vagy vele, hogy nem kapnál egykönnyen másik fix puncit, különben nem is kezdtél volna nálad öregebb, elmebajos vénlánnyal.

God Harald 2023.09.06. 00:32:15

Egész életemben egy főnöknőm volt! Fiatalabb kollégák maguk között pumának hívták…volt ribanc rendszáma is. Kerek segge és melle volt, egyszerűen imádtam!:)

Sztravinszka 2023.09.06. 06:05:15

@God Harald:
Az itt világosan látszik, hogy egy mázlista vagy és sosem tett igazán próbára az élet! Mondjuk életed első Wartburgját ennyire dícsérni azért gyanús :)))

TrökkösBélabá 2023.09.06. 09:17:31

@moonshadow: a vagyonod nem, mert házassági szerződés nélkül nem veszel el senkit, de a többi stimmel, ettől még tipli

body_andras 2023.09.06. 10:22:14

@TrökkösBélabá: aki ki meri mondani a házassági szerződést, azt már az sz betűnél vasvillára hányja és fáklyával megégeti a feminista inkvizíció.

2023.09.06. 11:04:16

@Lorrh:
Akkor most olyat mondok, hogy na, életemben először és eddig utoljára egy pszichopata leány váltotta ki belőle a szerelem érzését.
Semmi nem lett belőle még egy csók sem, de olyan jól mint akkor még sosem éreztem magam.
És miért történt így?
Valószínűleg én is hordozom a jegyeket enyhe autizmussal, vagyis egyfajta tükör szerelem lett.
Nékem rengeteget segített..... és a leány a mai napig nem érti mi történt.

Andy73 2023.09.06. 12:06:20

Tőle kellene megkérdezned, hogy mi okozza az állandó féltékenykedést, ha erre nincs igazi oka. Más is leírta, hogy mivel ő idősebb, fél, hogy elveszíthet, pedig ő már az esküvőre gondol. Ez tkp. természetes, nyilván nem elmebetegség, ahogy valaki kommentelte.
Neked kell eldöntened, hogy ő-e számodra az igazi, és hogy el tudod-e képzelni vele idővel a családalapítást is, amire ő már vágyik, de úgy tűnik, te még nem. Ha nem, akkor ne rabold az idejét, hanem engedd el, és ismerkedj fiatalabbakkal, akik még szintén jobban ráérnek. Ha igen, tényleg szereted, akkor egy eljegyzés javíthat a helyzeten: lehet, hogy akkor nem féltékenykedne tovább, hanem megnyugodna, utána közösen tervezhetnétek a jövőt, nemcsak ő. Ha eljegyzés után se javul a helyzet, akkor azt még mindig fel lehet bontani az esküvő előtt. (Pl. ha most megkéred a kezét, és jövő nyárra tűzitek ki az esküvőt, akkor a következő hónapokban még átgondolhatod, hogy minden rendben van-e, fejlődött a kapcsolatotok, vagy nem.)

moonshadow 2023.09.06. 13:01:11

@TrökkösBélabá: Házassági szerződés kártyát szerintem üti a gyerek adu a válóperben. :)

TrökkösBélabá 2023.09.06. 13:22:36

Nekem van mindkettő. Meg jó ügyvédem is :) Ha válásra kerül a sor, csak a közös néven lévő vagyontárgyakhoz van hozzáférés, a saját vagyon maximum a gyerektartás mennyiségére van hatással, az meg... hát jó, legyen. De maga a vagyon saját marad.

Ha együtt maradunk, akkor persze teljesen mindegy, hogy kinek a nevére kerül mi.

Sztravinszka 2023.09.06. 17:29:35

@kiskutyafule:
Ez nagyon érdekes történet. De pontosan mi váltotta ki a szerelem érzését, és miben segített? És mitől volt pszichopata?

Lorrh 2023.09.06. 17:53:34

@moonshadow: ne csak ilyen csórókra gondolj akiknek egy békásmegyeri kétszobás paneljük van, mert ott tényleg nem lehet kirakni az anyát meg a gyereket hiába a pasié a házassági szerződés szerint.

Hanem hogy van a pasi nevén öt ingatlan, termőföld meg egy milliárdos bevételű cég. Na ezekből a nő nem kap semmit válás esetén ha volt házassági szerződés.

God Harald 2023.09.06. 19:04:44

@Lorrh: na errefelé annyira nem élénk a fantázia! Van itt nem is egy arc, aki azt sem tudja elképzelni, hogy egy nőnek is lehet rendes munkája és jövedelme:)))

szeme közé, laposan! 2023.09.06. 23:11:33

Menekülj, b+! Gyorsan, messzire, azonnal. Válts telefonszámot, hajszínt, országot, akármit. Ennél NINCS rosszab típus.

2023.09.07. 00:24:21

@Sztravinszka:
Önismereti túra, sikerült megérteni a legtöbb problémám.

Mi váltotta ki?
Együtt tudtam érezni, és végre szeretni tudtam magam is....
Az elbaszott gyerekkor véget ért...

2023.09.07. 00:29:41

@Lorrh:

Amit jelenteni akar, hogy az ember pár választási szokásai igen érdekes dolgot árulnak el magáról az egyénről, a legtöbb esetben ezért nem is lehet hibáztatni, hiszen pl MO a 10millo alkohol függő országban, komplett generációk vannak érzelmileg megnyomoritva....nem kicsit.

Sztravinszka 2023.09.07. 05:13:32

@kiskutyafule:
60-70-80-as években nem volt divat a szeretetteljes, gyerek-központú nevelés. Szüleink még háborús generációból vannak, voltak, ezer oka van. Az a rengeteg önismeret, önelemzés, spiritualitás, énidős önkozpontúság ez már a jóléti idők terméke. Mégse működik, sok és egyre több a mentális betegség, zavarok, tünetek... pedig tényleg alap önmagunk működésének megértése, kábé annyira fontos lenne és elemi követelmény, mint egy érettségi.

2023.09.07. 10:56:10

@Sztravinszka:
Én nem is azt mondtam, hogy mar megoldódott a probléma, ha nem azt, hogy honnan gyökerezik....
Mármint általánosságban beszélve, mert ugye az ember sem tudja magát 100% bán kijavítani, hiszen a személyiség nem bontható le teljesen a hibás alapokról.
Ezért is nagyon jó pl a Westworld sorozat...pont ez az egyik lényege.

Viszont a hibás minták nemhogy eltűnnek hanem rekombinálódik az új problémákkal.
Miért?
Nem az új probléma a baj, hanem a régi, mert sosem törekedtek annak megoldására.
Itt van a kutya elásva, 0 önismeretről tanúságot tett emberek nevelik azokat akik nemcsak az ő hibás viselkedés mintáját veszi át, hanem az új nemzedék problémáit is.

Sadist 2023.09.07. 18:41:46

@TrökkösBélabá: A házassági szerződéssel kitörölheted, ha lebabázott. Nincs az a családjogi bíró, aki utcára tenne egy anyát a gyerekével, úgyhogy a kecót garantáltan bukod.

Sadist 2023.09.07. 18:51:48

@Andy73: "Más is leírta, hogy mivel ő idősebb, fél, hogy elveszíthet, pedig ő már az esküvőre gondol. Ez tkp. természetes, nyilván nem elmebetegség, ahogy valaki kommentelte."

Nem a családalapítási igénye miatt elmebeteg, hanem mert betegesen féltékeny. Kurva gyorsan fejezd be más szavainak a kiforgatását!

"Ha igen, tényleg szereted, akkor egy eljegyzés javíthat a helyzeten: lehet, hogy akkor nem féltékenykedne tovább, hanem megnyugodna, utána közösen tervezhetnétek a jövőt, nemcsak ő."

Ostobább tanácsot nem is adhatnál. Terroristákkal tilos tárgyalni. Igen, érzelmi terroristákkal is. Az ilyennek nem a kívánságait kell lesni, mert rövid időn belül a posztoló azon kapja magát, hogy tojáshéjakon járkál, hanem kivágni, mint a szaros macskát.

Lorrh 2023.09.07. 20:38:42

@Sadist: "Terroristákkal tilos tárgyalni"
Tökéletesen egyetértek!

God Harald 2023.09.07. 23:54:38

@Lorrh: akkor sem, ha Ibrahim féltékeny alkat!:) Ezzel valóban egyet lehet érteni. Egyébként az marha vicces volt pár éve, amikor a frankfurti reptéren egy nagyszakállú arab faszi kérdezett ki arról, hogy az USA-ba való belépési szándékom nem-e terrorista jellegű?:)))

2023.09.08. 10:27:15

@God Harald: olyankor vissza kell kérdezni: A helyemben bevállalná ha az lenne a szándéka?

God Harald 2023.09.08. 11:18:52

@kiskutyafule: hát az USA bevándorlási hivatalának embereivel nem szokás okoskodni. Humorérzékük sem sok van:)

Lorrh 2023.09.08. 11:40:19

@God Harald: nem bizony. Egyik ilyen elmebeteg olvasta hogy a Feldmár András LSDvel kisérletezett negyven évvel azelőtt és emiatt nem engedte be az usába.

2023.09.08. 13:05:25

@God Harald:
Ezért fogadtam meg, akkor megyek majd USA területére, ha meg akarok majd halni... másra nem nagyon jó.
Viszont igen nagy eséllyel megkapja utánna az asszony az élet biztosítást.

Win win.

2023.09.08. 13:07:24

@Lorrh:
Ha nem lennék lusta megnézni hogyan is néz ki a magic mashroom akkor én is azzal kiserleteznék, mert kb mindenhol az nő a keretben....

God Harald 2023.09.08. 13:28:46

@kiskutyafule: nekem mindkét alkalommal munkaügyben kellett menni usánkába. Így aztán kevés volt a mozgásterem:) De azért érdekes volt…csak fárasztó. Mostanra viszont kész katasztrófa lett a légi közlekedés. Hétfőn csak este tudtam elutazni No-ba, átszállással, mert törölték a reggeli járatomat. Tegnap hazafelé meg 1,5 óra késéssel indult. Persze tegnap is több törölt másik járat volt.

2023.09.08. 13:37:29

@God Harald: Az meg majdnem semmi,

Adelaide- ből Perth be mentem volna, törölték a járatot, a megoldás kézenfekvő, adtak jegyet Sydneybe onnan meg repültem Perth be...
Szép egy este volt na, 10re estem be a szállodába, hogy onnan reggel 5 kor elinduljak haza ami kb 300km autóval...

Gondolom te is napestig tudnál mesélni, én is.
Azzal a különbséggel hogy én nem hagyom el az országot.

2023.09.08. 13:52:14

Bár nem szorosan, de ide tartozik:
www.economx.hu/belfold/puszi-es-menj-kozlekedesi-tabla-budapest.776923.html

A lényeg, kb 60 év az elmaradás, és a másik fontos felismerés, hogy igen is igény van empátiára.
Sajnos abban is van 60 év elmaradás ha nem több.

TrökkösBélabá 2023.09.08. 15:05:43

@Sadist: nem kell kitennie, elvégre nem vagyunk állatok :) amúgy is közös néven van a ház. De minden más, cégek, bankszámlák, kocsi, motor marad

God Harald 2023.09.08. 17:59:57

@kiskutyafule: hát azért olyan nagy dolgok nem történtek…vagy csak nekem volt élmény.

Lorrh 2023.09.08. 19:33:49

@God Harald: múlt héten a teljes UK légiirányitása leállt és az összes aznapi járatot törölték. kurvanagy szopás volt mert lányomék beragadtak koppenhágában és csak öt nap múlva ment az a járat újra angliába.

Kiadták a hivatalos riportot a leállásról, érdekes olvasmány:
publicapps.caa.co.uk/docs/33/NERL%20Major%20Incident%20Investigation%20Preliminary%20Report.pdf

2023.09.08. 23:56:13

@God Harald: Lassan 6 éve repülővel és autóval járom a vidéket, nékem már nem sok élményt nyújt.
Max az, hogy tengeri beteg vagyok, ezért minden repülő út előtt anti hisztamin, mert különben nagyon szarul vagyok.

God Harald 2023.09.09. 19:44:28

@Lorrh: fasza! Ahhoz képest velem csak incselkedtek!:)

God Harald 2023.09.09. 19:54:05

@kiskutyafule: Ausztráliában? 6 év alatt lehet, hogy én is megunnám…de addig szívesen jönnék-mennék ott!:)
Most átgondoltam, hogy én mennyit jártam munkába és munkával kapcsolatban a mostani munkahelyemen. Nem volt túl mozgalmas: bő 20 év alatt kb. félmillió km.

God Harald 2023.09.09. 23:39:53

@kiskutyafule: önismereti túra?! Ez most nagy divat, meg a bölcsészek kóccsá képzése is!:) Végre, szegény pszihomókusok is levegőhöz jutnak!

2023.09.10. 03:02:45

@God Harald:

Ne úgy gondolod, hogy én ezt így terveztem, vagy éppen akartam...
Így sikerült, vissza nézve az egyik legjobb dolog ami történhetett.

2023.09.10. 03:07:31

@God Harald:
Amíg tanonc voltam kb 100e km évente bele ment az autómba, vagyis ha így nézzük akkor közel vagyok a millió km-hez.
Egy Perth Coober Pedy Perth túra közel 6e km idén legalább 4X csináltam meg.
Ezen kívül 2 hetente minimum 2600km amit munka ügyben utazom....
És nem kamion sofőr vagyok....

fkv.119 2023.09.10. 19:51:24

@body_andras: Szar ügy - nekik. Nem szabad hagynod kirabolni magad. Nem azért dolgozol, hogy egy másik kurva élősködjön belőle.
süti beállítások módosítása