Szerelem a szakítás után

2024. február 09. 07:43 - csajokespasik

       

               A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja. Ezt ő sem érti igazán, hiszen közös megegyezéssel váltak meg egymástól. Az viszont bántja, hogy a lány minden korábbi érzelmét tagadja.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mi a véleményetek erről a szakítás utáni helyzetről?
Úgy 1 évig voltak együtt, aztán közös megegyezéssel szakítottak (karácsony előtt). A lányt a külsőségeken kívül nem sok minden érdekelte. A pasit nem zavarta, mert szerelmes akart lenni. A lányt nem sajnálta le, nem is faggatta, nem irányította, nem sajátította ki.
Viszont a szakítás óta túlzottan a szívére vette a lány sorsát, ami őt nem nagyon izgatta. Két gondolat dolgozott benne: 1. végül is jó volt az az egy év, miért ne maradjanak barátok? 2. csak úgy magára hagyni nem szép dolog, hiszen szerették egymást.        

       

               De ha több év után váltak volna el, akár haraggal, akár megegyezve, akkor is így tenne. Valahogy úgy érezte, ez a helyes. A lány azonban elzárkózik, majd azt is tagadja, hogy valaha is szerette őt. A pasi tudja, hogy ez nem igaz, sok szép pillanatot megéltek együtt, még ha nem is annyira tudtak egymásra hangolódni közben. Konfliktusok nem voltak egyáltalán.
A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja, amit ő sem ért, hiszen közösen döntöttek, hogy megválnak egymástól. A lány szinte a semmiből új kapcsolatot kezd. De szeretne még így is jelen lenni a lány életében, ...-csak milyen formában, milyen minőségben tehetné? Nem akarja visszakapni, csak azt szeretné, ha továbbra is élete része lenne. Ez hogyan oldható meg?          

 

 

19 komment
Címkék: remény

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8318321939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.02.09. 08:15:48

Micsoda gusztustalan, önző, nárcisztikus fasz. Meg az öreganyád pucsáját akarjál te kapcsolatban maradni a lánnyal. Mi a faszt képzelsz, ki vagy te? Az ilyenektől távoltartást kell kérni jogi úton.

connector 2024.02.09. 12:11:42

"A pasit nem zavarta, mert szerelmes akart lenni." Szóval nő írta, vagy AI barátunk:)

Lorrh 2024.02.09. 17:44:49

mindig azt hiszem hogy a poszt szinvonalában nincs lejjebb... és mindig csalódok. Ez brilliáns szarra sikerült.

fkv.119 2024.02.09. 21:06:28

" De szeretne még így is jelen lenni a lány életében, ...-csak milyen formában, milyen minőségben tehetné?"

Tarthatja pl. a gyertyát.

God Harald 2024.02.09. 23:09:32

@Sztravinszka: kicsit karcos vagy ma! Pedig péntek van, ilyenkor szeretni kell egymást…a népeket! Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Sztravinszka 2024.02.10. 09:52:38

@God Harald:
Öregszem. Már nekem sincs türelmem az ultraszar posztokhoz. De aki ezt idefirkantotta, azzal nem szívesen futnék össze, mert tuti megtépem. Az ostobaság netovábbja.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.10. 10:27:18

Na akkor állítsuk fel az egyenletet, a releváns információk felhasználásával:

A lányt a külsőségeken kívül nem sok minden érdekelte. (!!!)
A pasit nem zavarta, mert szerelmes akart lenni.
A lányt ..., nem is faggatta
magára hagyni nem szép dolog, hiszen szerették egymást. (plátóinak tűnik)
azt is tagadja, hogy valaha is szerette őt. (!!!)
nem is annyira tudtak egymásra hangolódni közben
közösen döntöttek, hogy megválnak egymástól.
A lány szinte a semmiből új kapcsolatot kezd. (!!!)

Az egyenlet nem túl bonyolult megoldása: BALEK VAGY !

God Harald 2024.02.10. 13:30:19

@Sztravinszka: jó, az más, az érthető!:) Menj el egy kis koratavaszi városnézős lazításra! Az jót tesz a pszichének:)

Sztravinszka 2024.02.10. 17:07:10

@God Harald:

Mennék, de most nem tudok, viszont az én pszichémnek momentán semmi baja a kialvatlanságon kívül. Az viszont elgondolkodtató lenne, de csak lenne, mert rohadtul nem akarok erre a foshalomra gondolni, hogy miért tud egy ennyire primitív poszt engem így triggerelni.

Lorrh 2024.02.10. 19:28:38

@Sztravinszka: nézd meg a pedofil mosdató ügyet, az jobban triggerel, nem? a csinovnyikok lemondtak, de az ötletgazda, a dolog elinditója "titkban" maradt.

Sztravinszka 2024.02.11. 15:48:18

@Lorrh:
Megnéztem. Leszarom. Csoda, hogy az a nő eddig elvegetált baki nélkül. A történelemből meg tudjuk, hogy minden birodalom megbukik egyszer.

Egyébként nem hiszem, hogy Orbán benne volt ebben. Állandósult, berögzült a szervilizmus, seggnyalás, de már hibára fut a rendszer.

Lorrh 2024.02.11. 17:31:27

@Sztravinszka: hogy érted? egy felcsúti havernak megkegyelmez úgy, hogy fogalma sincs az ügyról, mert ő csak aláír bármit amit elő tolnak. Ő egy báb. Most elviszi a balhét persze. De köze sincs semmilyen érdemi döntéshez. Ehhez sem volt köze.

Sztravinszka 2024.02.11. 18:05:48

@Lorrh:
Nem tudok róla, hogy Orbán haver. De ebben a rendszerben már középszintű fideszes is meg tudja úgy lökni a sort, hogy ez a vége. Szinte mindegy, ki indította. A Novákn szerintem buta, ha tudott is róla, mit ír alá, nem fogta fel. Ezek elhülyülnek y hatalomtól.

Sztravinszka 2024.02.11. 18:17:20

@Sztravinszka:
Egyébként szerintem a saját tábora használta ki a nő gyenge képességeit. Nem minden fideszes kúrta volba ezt el, elnöki pozícióban.

Lorrh 2024.02.11. 20:46:22

@Sztravinszka: megszokta hogy nem kell gondolkodnia. de a vargajudit tolta elé, legelőször övé a felelősség.
Nem tudom hogy egy középszintű fideszes nem retteg-e annyira a döntéstől, felelősségtől hogy ilyet generáljon. Pont ebben a rendszerben egyszemélyi autokrata halomgyakorlás van. Doncorleone tudomása nélkül egy levél nem eshet le a fáról.

Sztravinszka 2024.02.11. 22:37:08

@Lorrh:
Ha jól rémlik, hatvan valahányan kaptak kegyelmet. Ezt tuti nem corleóne bátyó kézivezérelte. Ezek a rendszerek már önjáróak, határtalanok, gátlástalanok.

Sztravinszka 2024.02.16. 07:42:08

@Lorrh:
Már péntek van, és még mindig nem mondott le, döbbenet. Ez azért messze túlmutat egy korrupciós balhén. Nem hívő reformátusként is azt érzem, hogy ettől a mocsoktól szabadulni kell, és ez csak egy érzés. Az meg felfoghatatlan, hogy Novák hogy gondolta így a szerepét, összefonódva és irányítva egy politikus-egyházi szereplő által. Annál is butább, mint feltételeztem.

Lorrh 2024.02.17. 16:24:29

@Sztravinszka: ragyogó volt tegnap a tüntetés, érezni lehetett a tömeg erejét. Edina beszélt a legjobban.

Novák egy lélegző golyóstoll, az igazi bűnösök családanyák szoknyája mögé bújtak. Ez ám a kemény macsó kiállás, bátor tett, igazi nindzsa harcmodor... ja bocs...
süti beállítások módosítása