15 évvel idősebb pasit nézett ki magának

2023. szeptember 21. 07:44 - csajokespasik

       

               Ha kikéred egy aggódó exed véleményét, ne csodálkozz, ha meg is mondja. Ha pedig megmondja, legalább fogadd meg. A csaj nem egy határozott jellem és az exe óva inti, hogy egy nála jóval idősebb úr bűvkörébe kerüljön. Mennyire van joguk az exeknek beleszólni az aktuális kapcsolatainkba?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az exemmel már kb. 10 éve nem vagyunk együtt, de megmaradt egy elég szoros barátság. Sokan ezt nem tudják kivitelezni, nálunk működik. Én nem avatom be őt a magánéletembe annyira, mint ő engem. Innen tudom, hogy egy nála 15 évvel idősebb pasit nézett ki magának. Mutatott róla fotót, de szerintem többnek is néz ki, mint amennyi. Nem akarok beleszólni az életébe, de mivel megkérdezett, nem hagyhattam szó nélkül. Külön kérte, hogy legyek őszinte. Az, hogy hogy néz ki a pasi, egy dolog, ha ez az új zsánere... / bár magamban megjegyeztem, hogy azt hittem, ha már egyszer velem is volt, legalább van egy kialakult, tűrhető ízlése.        

       

               Hozzátartozik, hogy eleinte azt mondta, hogy csak barátok, de később már máshogy említette, kiderült, hogy többek annál. De akkor miért hazudta be azt, hogy csak barátok, amikor nincs tétje - mitől fél? A véleményemtől? Akkor minek kérte? Ha számít neki, hogy mit gondolok, akkor az zavarni fogja, ha nem azt hallja, amit szeretne? Akkor miért mesél róla rendszeresen, hogy mikor mit csináltak? Bizonytalan ő is?
Ami őt illeti, az, hogy egy nő mennyi idősen komolyodik meg egy kapcsolatban, nem egy utolsó kérdés,... mert azt tudtam róla, már akkor is, amíg velem volt, hogy komolytalan ebben. Az utánam következők sem a határozottságáért szerethették. Viszont egy nála idősebb – szerintem – ezt nagyon hamar fel fogja ismerni és magához bilincseli, elkezdi befolyásolni, és talán még a házasságra is rábeszéli. Én ettől félek. Ha ezt így elmondom neki, az durva lenne?          

 

 

13 komment
Címkék: expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr818218817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2023.09.21. 09:35:02

“Az, hogy hogy néz ki a pasi, egy dolog, ha ez az új zsánere... / bár magamban megjegyeztem, hogy azt hittem, ha már egyszer velem is volt, legalább van egy kialakult, tűrhető ízlése.”

Ha nem tudnánk, hogy lókoszt zs kategóriás bérírásról van szó, azt hihetnénk, hogy önszopás minősített esetével állunk szemben.:))

Creativus 2023.09.21. 15:32:34

Gyermekded lélekkel felnőttesdit játszunk.

"We are world, we are the children" hangzott föl 1984-ben a dal, s a szerzők - az akkori korosztály, melyet ma Boomer-eknek nevezünk - maguk sem sejtették, hogy Freudi elszólás is belekerült e szövegrészbe. A művészet tömörít, s a tudat alatt olyat is beleérez a műbe, melyet kimondani sem mer.

A kb. 70-es években (talán 1968-tól?) beindult kulturális (és szexuális, meg feminista) forradalommal véget ért a múlt, az amit már régóta "végleg eltörölni" kellett. A szerepes felépítésű, középkori társadalmi berendezkedés fokozatosan eltűnt. Maradtunk csupán szülők (akik még gyereket neveltek), de előtte másik egy szerepet kellett elsajátítani: a gyereket, amely addig tartott, amíg fel nem nőttünk.

Addig tartott? A fenébe, dehogyis! Az "ifjúság magára talált" a különböző mozgalmakban (pl. hippi), ám a lassan bőséget árasztani kezdő fogyasztói társadalom, gyerekszerepben tartotta a felnövekvő nemzedéket, aki már igazi apa és anya sem tudott ettől lenni. Csak szülei szerepmintáit próbálta utánozni, sikertelenül, vagyis olyannyira nem sikeresen, hogy a család, mint intézmény felbomlott 1-2 generáció után.

Gyerekek maradtunk, s apára, anyára vágyunk még felnőtt korban is. A vér szerintit már hamar tagadjuk, és - ha engedik - leválunk róla. De hánynak nem sikerül, mert a szülő nem engedi, hiszen nagyon hamar apásítja, anyásítja gyerekeit, hogy ő meg gyereknek maradva, az gondoskodjon róla. S ez az apa/anya-hiány-zavar befurakodik a szexualitásba, ha másként nem, hát jóval idősebb pasik formájában. És boldogan ugrunk bele, s divatos lett az "apatest", a "milf"-ek, s gyerekkorban ragadva gyerekpajtásra is vágyunk, amelyet vagy jól érezhetően gyerekes viselkedésűekben lelünk meg, vagy egyesek másként.

A bőség, a jólét, a gyorsan megszerezhető élvezetek, s a ránk zúduló kényelmi eszközök jól manipulálható gyerekek társadalmát alakította ki a fejlett nyugaton. Ez csak úgy ment, ha ledöntöttük azokat a korlátokat, amelyek ezt a téves irányú folyamatot megakadályozhatták volna.

S a gyerekként még az "Apa, kérek nyalókát!" édesség utáni vágyunk felnőttkorra más színezetet kapott.

Ilyen a világ, amelyet - s ma már tudjuk - a művészi társadalom kényszerített ránk, s amely történelmileg elemezve, látható, hogy a korábbi (múlt század eleji) időszakban is már gyerekes szerepekkel volt teli. De szerencsére a művészek rejtett felnőttsége nagyon értékes műveket produkált, melyből sokszor a lényeg csak Freudi elszólásokból érthető meg.

Mi meg miért is várjuk, hogy szülői viselkedéseket utánozni próbáló, de gyerekes lelkületűek gyermekeket próbáljanak nevelni, akikre égetően szükség lenne ugyan, de "mikor lesz az még" - legyintenek ők a bajra, amely már ma a nyakunkra telepedik.

antisocialnetworkagain 2023.09.21. 17:31:06

@God Harald:
Nárcisztikus autofelláció. Gyerekkori traumák felnem dolgozásából alakulhatott ki.

body_andras 2023.09.21. 19:11:28

Ennyi hülye kérdés egy levegővel már komoly teljesítmény.

Lorrh 2023.09.21. 20:08:24

Basszus ezt én irtam!!!???
Én is tíz éve szakitottam az egyik exemmel és tényleg tök jóban vagyunk. És most neki egy 17 évvel idősebb pasija van.

Lorrh 2023.09.21. 20:10:47

@God Harald: jól van bevallom én írom titokban ezeket. Napi huszonöt kilót kapok érte, végülis megéri, reggel 8 előtt írok egy fél órát és szabad az egész napom.

body_andras 2023.09.21. 20:16:40

@Lorrh: ez egy black Mirror epizód. A Google megfigyel téged és az ai klónod írja a posztot.

God Harald 2023.09.21. 20:58:58

@Lorrh: gondoltam! Ja, az nem rossz. Ha belegondolok, hogy 25 kilóért 3 órát gürcölök és még a fantáziámat sem engedhetem szabadon…
Igazi szerencse kegyeltje vagy!:)

Lorrh 2023.09.21. 21:24:25

@God Harald: jó hát én se fantáziából írom hanem a redditről lopkodom.

@body_andras: az AI, abban legalább van "intelligencia"... ezekben a posztokban meg.. hmmmm... nincs de cringe-nek azért jó ez is.

VOGAben 2023.09.22. 09:44:49

Mekkora marha! Az exekre fordított idő minden másodperce, az élet legnagyobb kerékkötője. (Ez meg itten még agyalgat is rajta a drága szabadidejében... Pusztulat.)

szeme közé, laposan! 2023.09.22. 21:35:54

"Az exemmel már kb. 10 éve nem vagyunk együtt, de megmaradt egy elég szoros barátság. " -> képtelen vagy elengedni, és miközben a jelenlegi csajodat kúrod, közben is a régiről fantáziálsz. Csak talán nem tudatosul benned, annyira az agyadra ment a 10 évvel ezelőtti szakításotok. Ha csak egyetlen kis esélyt is látnál nála, azonnal, fejvesztve rohannál vissza hozzá.

Lorrh 2023.09.23. 13:23:27

@szeme közé, laposan!: ez annyira primitiv világmagyarázat és csak a te fejedből jön ki hogy te igy működnél, te csak ezt tudod elképzelni.
Képzeld nekem is van már tíz éve szakított exem és teljesen jóban vagyunk azóta más más partnerekkel.
Képzeld nagyon sokszínű a világ.
Én türkizkék vok
süti beállítások módosítása