Nehezen ismerem fel, ha tetszem egy lánynak

2024. június 03. 07:52 - csajokespasik

       

               Senkinek sem könnyű a játszmázásokba beletanulni, de az is lehet, hogy erre egyáltalán nincs is szükség. Levélírónknak sok kérdése van, de a fő probléma talán az lehet, hogy nehezen értelmezi a jeleket és a pillantásokat, így még egyetlen nő szeméből sem tudta kiolvasni az igazságot.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Azokhoz a férfiakhoz szól a kérdésem, akik egy ideje egyedül vannak. Milyen irányba változott az életetek, miután összejöttetek valakivel?
Nagy valószínűséggel egy nő már a legelején tudja, hogy nem akar tőlem semmit, de nincs más, úgyhogy lóg velem addig. Én meg higgyek, amit akarok. A többi nem érdekli. Az érzelmeket könnyen meg lehet játszani, többnyire mindenki így is tesz. Úgyhogy egy idő után nem is biztos, hogy valakik csak kiábrándulnak egymásból, egyszerűen csak belefáradnak a hazugságok fenntartásába. Vagy épp találtak mást.        

       

               Lehet, hogy x hónap után kiderül valami, amitől megundorodik. Vagy csak több idő kell valakinek ahhoz, hogy elengedje magát, és akkor mutatja meg igazi önmagát, a másik meg rájön, hogy úgy már nem tetszik neki.
Minden szóra oda kell figyelni, mert ha kicsit rosszul fogalmazol, megsértődik, ha nem a megfelelő szót használod, még összeveszés is kilátásba kerülhet. De amikor a segítséget is sokszor támadásnak veszi valaki, onnan már nincs fölfele.
Nekem nem túl egyszerű a játszmákba beletanulni, sőt, sokszor nehezen ismerem fel azt is, ha tetszem egy lánynak. Mondják, hogy látni a szemében, de nekem ez nem megy, mert én azt látom, amit ki is mondanak.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8218420153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2024.06.03. 10:02:35

Soha nem azt kell nézni, hogy mit mond egy nő... hanem azt, hogy mit tesz.

Pesti 2024.06.03. 19:52:43

Furcsa, hogy időt töltesz el olyan valakivel, akit nem tudsz megszeretni. Megértem, hogy bajt okoz az ismerkedés, talán hobbid sincs, hogy valami mással foglakozz. Nyilván keveset mozogsz az életben, közösségekben kellene megfordulnod, amit lányok is szivesen látogatnak.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.06.03. 20:12:45

A férfiak a büszke nőt meghódítják, vagy pofára esnek. Az ajánlkozót kihasználják, vagy elkerülik. Ha azok közül akarsz válogatni, akik kínálják magukat, akkor vagy nagyon fiatal vagy még, vagy eleve lekvár vagy. Ez egyenes út a papucssághoz.
A nők jelzéseinek felismeréséhez tapasztalat kell, és nincsenek hozzá definíciók. Az viszont általánosságban elmondható, ami amúgy minden másra is, hogy a minőségért meg kell dolgozni. Ne azt keresd, hogy kinek tetszel, hanem arra hajts, aki neked tetszik, és arra is csak módjával! A legtöbb nő, nem szereti a nyomulást, a főzéshez meg idő kell. Ha pedig elutasít, legyél büszke, és lépj tovább! Ne légy se erőszakos, se megalázkodó.
Légy férfi!

nyuszóka35 2024.06.04. 07:25:15

@F.M.J.: Remek ötlet! Te meg írj okos kommenteket!

Andy73 2024.06.04. 08:29:29

Akkor kérdezd meg tőle. Persze ne rögtön, de próbálj meg vele beszélgetni, és ha sikerül, akkor hamarosan kiderül, hogy tetszel-e neki.
Egyébként az egész szöveg annyira negatív, hogy már az is meglepő, ha valaki lógni akar veled. Persze lehet, hogy nincs is ilyen, csak elméleti lehetőségként írod.
Végül: zsák a foltját, mindenki találhat magához illő társat, csak kitartóan kell keresni, és a megfelelő helyen.
süti beállítások módosítása