Egyetlen együttlét után már mindent akar

2024. június 07. 07:53 - csajokespasik

       

               Mit lehet követelni egyetlen ágyjelenet után és mit nem? Posztolónk összeveti a múlt tanulságait a jelen meglepetéseivel, ugyanis nem szeretne még egyszer mellényúlni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy helyzet, amiben most benne vagyok. Lassan indult el a mi kapcsolatunk (inkább viszonyunk). A hölgy 32, én 28. A lényeg, hogy megtörtént, aminek meg kellett. És utána úgy éreztem, hogy ő azt hiszi, ez már A Kapcsolat és jogot formálhat az életemre. Napi több üzenet, tanácsok, irányítgatások és tervezések. Mondom, hogy oké, oké, lassítsunk. Jó hogy a gyerektémát nem dobtad be rögtön. 1 együttlét után mi az, ami reálisan elvárható ?        

       

               Hasonló kapcsolatban volt már részem és onnan szó szerint elmenekültem, de akkor közrejátszott más is, mert sűrűn kellett menni hozzájuk. És ott, mindenki előtt gyalult engem, félig-meddig viccesen, min kéne változtatnom. Elnéztem neki, nem szóltam vissza, ő van itthon, bármit kimondhat. De egyszer történt, hogy már nagyon kihúzta a gyufát, és egy családi ebéd után olyan szavakat használtam rá, amiket szinte soha nem használtam még nőre. Aztán eljöttem. ...majd sms-ben szakítás, stb. Se nyelni-tűrni nem akarok. Van, amikor betelik a köpőcsésze. És az akkori barátnőm ennyit nekem nem is ért meg. Nem akarok arra gondolni, hogy én egyszerűen ezt váltom ki a nőkből.
Laci          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7118423181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.06.07. 08:49:53

Ne légy a saját magad ellensége! A huszonévesek között keresgélj, kerüld még a 30+ korosztályt, főleg a zakkantak halmazát!

Lorrh 2024.06.07. 09:36:40

ez már nem is passziv hanem aktiv agresszió. Ne hagyd magad.

Burgermeister 2024.06.07. 13:17:00

Bezsákoltak! Törj ki!!!!

Sztravinszka 2024.06.07. 18:59:23

Laci az idősebb dominákra bukik.

Andy73 2024.06.08. 08:57:29

Ágyjelenet a filmekben szokott lenni, különböző előzményekkel. Ha nem alkalmi kapcsolatról van szó, hanem tartós kapcsolatot szeretnének a felek, akkor ez valóban egy mérföldkő. Általában elmélyíti a kapcsolatot, de persze szakításhoz is vezethet, ha nem jól alakulnak a dolgok. Minden kapcsolat más, de szerintem ez eléggé a kortól is. 30 fölött már nehezen változnak az emberek, ezért is jobb fiatalabb korban ismerkedni, akkor még könnyebb az alkalmazkodás. Ekkor már a családalapítás meg a gyereknevelés ideje jön el, ott is van bőven kihívás. Persze ez a férfiaknál nem olyan sürgető, mint a nőknél, ebből is adódnak nálad a feszültségek.

rgős

fkv.119 2024.06.09. 06:46:00

"A lényeg, hogy megtörtént, aminek meg kellett."

Szarni kellett séta közben?

fkv.119 2024.06.09. 06:48:07

"egy családi ebéd után olyan szavakat használtam rá, amiket szinte soha nem használtam még nőre"

Teccő gecó + kő kóla?

Lorrh 2024.06.09. 08:17:04

@fkv.119: Nem hiszem. Mivel az egész sztori kitalált és a poszt író nagyon szegény fantáziával rendelkezik, ezért állandó itt a sejtetés, semmi konkrétum. Mert annak kitalálásához már kreativitás is kellene.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.09. 21:04:41

@Lorrh:

Feltéve persze, hogy a poszt "igaz történet alapján" íródott, az is lehetséges, hogy a nőnek a dugás sokkal többet jelentett, mint a posztolónak. Talán nem az a könnyen táncba vikető Kata. Lehet, ő úgy érzi, hogy a kapcsolatuk a szoros összetartozás szakaszába lépett.

Félreértés ne essék: ha az van, amire gondolok, akkor nem a dugástól vált szorossá a kapcsolat a nő számára, hanem a dugás a szorossá válást mintegy megpecsételő aktus volt.

Aztán tévedhetek is. Talán csak a férfi nő általi tulajdonba vételének aktusa volt. :)

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.06.10. 19:24:49

Az előző kapcsolat kifutása helyes volt, most sem értem, mi a kérdés.

Azért kicsit érdemes finomodni. Bárkit el lehet küldeni nagyon meleg éghajlatra rendkívül kifinomultan. Nem szükséges "olyan szavakat használtam rá, amiket szinte soha". Az igazságnak nincs szükésge prosztóságra. SMS-ben pedig úriember nem szakít. SOHA semmilyen körülmények között, mert az gyávaság. Szakítani úgy kell, hogy abból egyértelműen kitűnjön, hogy nem a te hibád, akkor pedig nem lehetsz gyáva.
süti beállítások módosítása