A legjobb kapcsolatot is meg lehet unni

2024. június 14. 07:52 - csajokespasik

       

               ...legalábbis Posztolónk, eddigi tapasztalatai alapján, így látja. Nem a másik emberre szokott ráunni, hanem valahogy az egész helyzetre, amikor már a napok egyformává válnak számára. Mindenki kíváncsi és szereti az új ingereket, de nála mindez fokozottabban működik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Eddigi tapasztalataim szerint a legjobb kapcsolatot is meg lehet unni. Nem feltétlenül a másik embert, hanem valahogy az egész helyzetet. Ez is emberfüggő. És én ilyen vagyok. Mindenki úgy működik, hogy kíváncsi, kellenek neki az új, folyamatos ingerek, de valakinél ez fokozottabban működik. Sajnos biztosan bennem van a hiba, mert nagyon jó emberektől kellett már emiatt megválnom, volt olyan is, hogy az illető már félig hozzám is költözött.        

       

               Nagyon jól elvagyok velük, sok mindent kapok tőlük, de egyszer csak zavarni kezd, hogy a napok elkezdenek egymásra hasonlítani. Nem vagyok izgalomvadász, a megcsalás művészetét sosem akartam elsajátítani, mert nem ez motivál. Talán a monotóniatűréssel van gondom. Vagy nem tudom. Valaki kiköt mellettem, aztán mindketten bízunk a legjobban.
Miért lehet ez nálam, hogy van valakim, minden jó vele, de végül én távozom? Sajnálom a helyzetet, amibe őt ezzel hoztam, próbálom enyhíteni a körülményeket, de változni nem tudok, ígérgetni meg nincs értelme. Velem van a baj? Mindig ez fog történni, ha nem változnak az érzéseim? De hogyan lehet ezeken változtatni?          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9018427679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.06.14. 08:00:58

"a legjobb kapcsolatot is meg lehet unni."
Nem lehet megunni!
Mert akkor nem az volt a legjobb.
Tovább kell keresni a még jobbat.
A legjobbat nem lehet megunni!
Előre és még előbbre, így jutunk a legelőre.

Reactor 2024.06.14. 21:10:03

- Drágám, emlékszel rá, mikor a házasságunk után mondtam, hogy a mákostészta a kedvenc ételem?
- Persze hogy emlékszem, szívem.
- Annak már idestova 5 éve. Igazán főzhetnél néha valami mást is!

'Nuff said.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.15. 00:24:15

"Sajnos biztosan bennem van a hiba"

Pontos a meglátás.

"volt olyan is, hogy az illető már félig hozzám is költözött"

Húha, neked igazán komoly és tartós kapcsolataid voltak. Rólad a szakállas vicc jut eszembe:

Kérdezik a 90 éves Pista bácsit:
- Pista bátyám, oszt miért nem nősült meg soha?
- Azért, mert az igazit kerestem.
- Na és megtalálta, Pista bátyám?
- Igen, fiam, megtaláltam.
- Akkor miért nem házasodtak össze?
- Mert ő is az igazit kereste...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.15. 07:42:58

@Lorrh:

Soha nem tudhatod, vajon éppen a lehető legjobb kapcsolatban vagy-e, hiszen holnap, jövőre vagy azután a most legjobbnak hittet is megunhatod. Csak hát minden váltás után romlanak az esélyeid, egyrészt mert kiégsz, másrészt mert egyszer csak kifutsz az időből: csak a resztliből válogathatsz, és a másik számára te is a resztlihez tartozol.

Tökéletes kapcsolat nem létezik. Végtelen idő rendelkezésre állása esetén max. az 1-1/x függvényhez hasonlóan aszimptotikusan megközelítheted. Csakhogy nincs végtelen időd, és arra sincs garancia, hogy a következő jobb lesz a mostaninál.

látjátok feleim szümtükkel 2024.06.15. 13:20:01

Posztoló önző, nem tud alkalmazkodni másokhoz. Erre nincs orvosság, csak saját elhatározás.
Nem kell igazit keresni, sőt senkit sem kell. Régen az ilyen emberre mondát amikor már idős és együl élő volt, hogy megmaradt magnak.

Lorrh 2024.06.15. 21:31:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne: jajj hát ironizáltam. Nem jött le?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.15. 23:54:14

@Lorrh:

Már higyne jött volna le. De azt, amit írtál, sokan komolyan hiszik.

bz249 2024.06.16. 08:34:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: regen amikor meg voltak igazi ferfiak akik tudtak, hogy egy legenynek minimum egy haboruban meg kell halnia, hogy komoly ember legyen letezett az igazi. Mert egy hosi halott nem korhelykedik, nem csapja a szelet masoknak es ugy altalaban semmit se csinal maskeppen, mint ahogy a kedvese szeretne.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.16. 09:47:16

@bz249:

Az igazi, a tökéletes férfi eleve nem létezik. Nem létezHET. A nőben ui. mélyen benne van az ösztön a férfi piszkálására, a kötözködésre, a sértődésre, a hibák keresésére és szükség esetén kiprovokálására. Ez az ösztön egy ideig kordában tartható, de előbb-utóbb előjön.

A nő idővel még az elvárásainak mindenben tökéletesen megfelelő férfit is piszkálni, b@sztatni és akár alaptalanul, igazságtalanul provokálni fogja: ha másért nem, akkor azért, mert frusztrálja, hogy nincs miért belekötnie. :)

Az is hiba, ha egy férfi hibátlan, hiszen az ilyen alkalmatlan arra, hogy a nő kiélje rajta veszekedő hajlamát. Pl. menzesz előtt.

Lorrh 2024.06.16. 22:35:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: na mondjuk előző csajom férje pont ilyen pszichopata volt, állandóan csesztette a nőt, semmi nem volt jó amit csinált, rosszul sózta az ételt, balról jobbra keverte a levest
Hidd el nem csak nők tudnak állandóan csesztető házisárkányok lenni, hanem a férfiakban is rengeteg pszichopata zsarnok létezik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.16. 23:38:13

@Lorrh:

"balról jobbra keverte a levest"

Basszus, én is balról jobbra keverem: clockwise - mennyivel rövidebb, mint magyarul az, hogy "az óramutató járásával egyező irányban". Ennél még a német "im Uhrzeigersinn" is sokkal rövidebb, pedig az is két és félszer hosszabb az angolnál.

Persze, férfiak között is vannak izgága pszichopata hülyék. De sztem a nők között többszörös a zsémbesek aránya. Már csak a menzeszt megelőző hormonvihar miatt is.

De a nők legalább megbocsájtók tudnak lenni: sokszor nagyvonalúan még azt is megbocsájtják a férfinak, amit az el sem követett. :D (Olvastam vhol, nem saját kútfő.)

Lorrh 2024.06.17. 19:10:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: megbocsátóak, ha elég pénzt keres a pasi. Vagy növeli a társadalmi rangot.
Máskülönben egész életben visszasírja, hogy mérnemaHufnágelpistit választottam.
süti beállítások módosítása