Róka és én

2024. június 21. 07:57 - csajokespasik

       

               Ez a kapcsolat sosem ment igazán, a felek mégse tudnak megválni egymástól. Vajon misztikus folyamatok állnak a háttérben, vagy egyszerűen csak az unalom? Ma azt is megtudhatod, milyen szöveggel tegyél féltékennyé egy olyan nőt, aki már belefáradt a féltékenységbe.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem vagyunk egy tipikus pár, kb. tízszer összeveszünk egy héten, majd kibékülünk. Nem élünk együtt, akkor talán ez súlyosabb lenne. Mégse tudunk rendesen megválni egymástól! Újra és újra összejövünk. Magamban úgy nevezem őt, hogy Róka – én meg lehetnék a Macska: mert nem passzolnak, de azért kerülgetik egymást. Részemről a féltékenység fel se merül már, mert járunk is meg nem is. Ezzel szemben ő faggat, hogy ki volt ez meg az a hapsi, akibe épp belebotlottunk. Meg hogy kikkel barátkozom?        

       

                Korábban már azon a klasszikus vallatáson is átestünk, hogy végigpörgette a telóm névjegyzékét és mindenkire rákérdezett kicsoda, és ha sokáig gondolkodtam, abból levonta a maga sajátos következtetéseit.
Elmondta most nekem, hogy újra feltűnt az egyik volt nője, majd hosszan nézte az arcomat, várta hogyan reagálok. Én meg elröhögtem magam, mert ilyet az általános iskola második-harmadik osztályában csinálnak, de lehet, hogy már ott sem. Állította, hogy a nő sírva könyörgött, hogy kezdjék újra. Ő lassan 30 lesz, ezek a játékok valahogy nem állnak jól neki. Nem tudom, miért nem keres mást.
A kérdés: tehát ha ő se, én se ragaszkodunk ehhez az egészhez, részéről mik ezek a kapálózások meg játékok?          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5618432265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.06.21. 08:02:15

Jó ez így, szép emlék lesz. Majd tényleg jön egy harmadik, aztán vége lesz a szorcsinak.

Andy73 2024.06.22. 14:07:44

Keress inkább farkast, vagy egy hűséges kutyát! A kutyák között pedig olyat, amilyent szeretnél, egy harcias pitbullt, vagy egy ölebet, egy jól kezelhető pincsit, a lényeg, hogy ragaszkodjon hozzád.
Ha te fiatalabb vagy, akkor még nem vagy elkésve semmivel. Ha meg esetleg idősebb, akkor azért sem illetek igazán össze.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.22. 15:59:13

"tehát ha ő se, én se ragaszkodunk ehhez az egészhez, részéről mik ezek a kapálózások meg játékok"

Esztet csak ti tuthassátok.

"részéről mik ezek a kapálózások meg játékok?"

És a te részedről?

Reactor 2024.06.25. 04:37:20

"Híres nagy vadászok, jobb ha félreálltok
hipp-hopp jön Vuk!"
süti beállítások módosítása