Még össze se jöttünk, már vitázunk

2024. június 25. 07:44 - csajokespasik

       

               Amikor pár nap után nehéz eligazodni valakin, az se túl jó előjel, de legalább segít a gyorsabb döntésben. Posztolónkat olyan kérdésekkel traktálja a barátjelölt, amikre ő se tudja a választ, de úgy érzi, a fickó igen, mert neki mindig vannak saját válaszai. Ma azt is megtudhatod, hogy a szerelem nem mindig bringán érkezik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Pár napja ismerem az illető férfit. Őszinte velem, mondja, hogy neki sosincsenek nagy tervei senkivel, mert szerinte egy kapcsolat nem attól lesz kapcsolat, hogy jövőtervezés... Ennek így nem sok értelme volt, de legyen. Aztán később rám ír, hogy úgy érzi, nem akarok tőle semmit. És hogy szerintem miért van az, hogy az esetek 90%-ában a pasi a hibás? Sok vád és sok kérdés, sok általánosítás. De még mindig hagyom. Írja, hogy tudja magáról, hogy általában „idegesítő típus”. Ezzel megint nem tudtam mit kezdeni.        

       

               Állítottam magamban egy mérleget, hogy lássam a kontrasztot legalább. Sok olyan kérdést tesz fel, amire nem tudom a választ, de mindig az az érzésem, hogy ő igen, neki már vannak saját válaszai. Nem akar komolyat, de bedobja, hogy mennyire gonosz, amikor egy nő „cserben hagy” egy férfit – azt nem részletezi, milyen kontextusban. Ezek a meddő viták és ellentmondások engem mindig levisznek egy kicsit az életről. Ez milyen? Még össze se jöttünk, már összeveszünk.
Ezt is betudom annak, hogy sok ember össze van zavarodva mostanában, egyre durvább és elmebetegebb világot élünk, sokan nem éreznek semmilyen kontrollt: Kicsit más téma, de velem például többször előfordul, hogy „udvarias fiúk”, amikor épp bringával vannak, és majdnem elgázolnak, nagy bátran olyanokat vágnak hozzám, amik közül a „k.... anyád” a legenyhébb, majd húznak is tovább. Még járdán is történt velem ilyen, amikor pont ő szabálytalankodott. Valahogyan a bicajkultúrát is meg lehetne tanulni. Én is szoktam biciklizni, de abban a tudatban, hogy olyankor nekem kell figyelnem. Aki ezt nem érzi, járjon inkább gyalog.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3818434769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tenyerespajtas 2024.06.26. 11:19:37

Én azt vettem észre, hogy mostanában egyre több ember turkálja az orrát, mikor azt hiszik, senki nem látja őket. Nem csoda, hogy mennek szét a párkapcsolatok, házasságok :(

Andy73 2024.06.26. 13:30:44

Pár napja ismeritek egymást, azóta ráírogattok egymásra, virtuálisan vitatkozgatva? És a való világban már láttad? Ha ennyire érdekel, azon is túl kellene esni, utána jöhet az újabb izgalmas beszámoló.

Reactor 2024.06.26. 16:02:41

Azzal elég gyakran találkozok ám én is, hogy a kerékpárutat belakják a gyalogosok, gyakran öten összefogódzva csatárláncban sétafikálnak, én meg nem tudok elférni. Mondjuk ilyenkor se szoktam kurvaanyázni, kivéve egy esetet, amikor egy gyalogos vérig volt sértve, hogy mit merészelek én keresni kerékpárral a kerékpárúton. Attól kinyílt a bicska.
Ja, és kerékpáros MEHET járdán, ha az úttest kerékpáros-közlekedésre alkalmatlan, ha az úttestre ki van téve a "kerékpárral behajtani tilos" tábla, ill. célforgalomban. Sz'al nem biztos, hogy szabálytalankodott. Ha valóban kerékpározik a cikkíró, ezt tudhatná...
süti beállítások módosítása