Ezért vagyok szingli

2024. július 16. 07:37 - csajokespasik

       

               Ha valaki a magányt választja, az lehet tudatos döntés, de akár a szerencsétlen véletlenek összjátéka is. Levélírónknál a varázs hamar elszivárog, így tisztában van vele, hogy nála jobb partik is léteznek.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
őszintén szólva, nem tudom, mi lesz velem, de úgy érzem, hogy nagyon kevés ember boldog valóban a kapcsolatában. Az első 3 hónap persze szuper, aztán már csak idő kérdése, hogy mikor látjuk meg, hogy a másik is csak egy ember. Pont olyan, mint az előzőek, és a következőek lesznek vélhetően. És így tudom, hogy rám is így van gondolva, hogy én is ugyanolyan sima ember vagyok, mint a többi, és ez is helytálló. Csak a varázs nálam nagyon hamar meghal.        

       

               Lehetne mondani, hogy biztos a sok korábbi csalódás miatt mondom ezt, és ebben is lehet valami, mert azokból is kijutott nekem bőven:
- ha az első randi után jelentősen húzzák az időt, és felmerül bennem, hogy most már ideje rákérdeznem, akkor megkaptam, hogy de türelmetlen vagyok, biztos ki vagyok éhezve. Nem voltam, csak tisztán akartam látni. A bizonytalanság is olyan dolog nálam, amit nehezebben viselek a mostani hőségnél.
- Olyan nem volt, hogy nem értem rá. Ha neki kedve volt, nekem ugranom kellett. Nem érdekelte, hogy a továbbképzésemen ügyködöm épp vagy egyéb fontos dolgom van. Aztán bedobta, hogy jöhet a házasság + gyerek, mintha az egy sima hétvégi program lenne, és nem is kérdő hangsúllyal, hanem állítva, hogy na neki most jó, készen áll, gyerünk. Az ő ideje megy. Az enyém meg nem érdekelte.
- Ha nem mutat be senkijének, az már egy válasz részéről arra a kérdésre, hogy meddig tervez veled.
- Ha eddig jó volt a kapcsolatunk, akkor egész biztos, hogy egy távkapcsolatot is kibír majd, míg ő külföldre megy. Nem bírt ki.
Minél inkább meg akarsz tartani valakit, az annál jobban távolodik. Azt, hogy a szingli létet most sokra értékelem, nem az önbizalomhiánynak tudom be, mert az nekem nem nagyon van. De azt is belátom, hogy nálam jobb partik is léteznek          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2818447413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.07.16. 12:52:17

"de türelmetlen vagyok, biztos ki vagyok éhezve. Nem voltam, csak tisztán akartam látni."
Mmit akarsz tisztán látni?
A csaj is tisztán akar látni és egy két randiból még nem jött meg a kedve hozzád. Meg persze a csajok is lelkibetegek, ne várj tőlük etalon kommunikációt. Láthatólag nem vagy az a bugyinedvesitő macsó akivel első randin ágybabújnak. Na és? Igy van ezzel a férfiak 80%-a még. Mit parázol?

Andy73 2024.07.16. 16:22:40

Szóval valaki már megkérte a kezed, családot, gyereket is szeretett volna, és neked az is egy csalódás volt. Talán el kellene dönteni, hogy mit vársz egy kapcsolattól, meg általában az élettől, a varázslaton kívül.

Andy73 2024.07.16. 16:45:27

@Lorrh: szerinted férfi a poszter? Erre nem is gondoltam, a szingli kifejezést inkább nők használják, de persze nem ártana, ha legalább a poszter neme egyértelműen kiderülne ezekből a fogalmazásokból.

vanderkaay 2024.07.16. 18:45:20

Férfi írta. "az első randi után jelentősen húzzák az időt. megkaptam, hogy de türelmetlen vagyok, biztos ki vagyok éhezve", "jöhet a házasság + gyerek. az ő ideje megy" alapján egyértelmű hogy nőkről beszél

Sztravinszka 2024.07.16. 19:53:30

@Andy73:
Fasziknak is ilyen szigorúan beszólsz, vagy a témában csak a nőket lehet rugdosni?

Sztravinszka 2024.07.16. 19:57:24

Nincsenek szerencsétlen véletlenek, csak bénák vagyunk. És többnyire nem látjuk miben, csak a másikat látjuk élesen. És gyakran tévesen.

Motorogre 2024.07.17. 00:12:56

Kedves Poszter (légy fiú vagy lány) : túlspilázod ! Nem szabad ilyen görcsösen kapcsolatot építeni - csak könnyedén de tisztességesen.
Nem tudni hány éves vagy, ez már a tojásrakás időszaka vagy most jön az érettségi? De mindegy is, hallgass Hofi-ra : Lazítani !!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.17. 08:02:07

"Olyan nem volt, hogy nem értem rá. Ha neki kedve volt, nekem ugranom kellett."

Hát akkor ne ugorj, te se légy mindig szabad. Különben alárendelt pozícióba lavírozod magad, ha mindig a másikat hagyod dönteni.

Kicsinyes ravaszkodásnak, taktikázásnak tűnhet, de hadd érezze a másik, hogy te is elfoglalt ember vagy, és az életedben vannak nála fontosabb dolgaid is. Így vagy jobban meg fog becsülni téged, vagy elenged - utóbbi esetben csak egy újabb aszimmetrikus kapcsolattól kímélted meg magad.

bz249 2024.07.17. 08:27:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: azert tunik kicsinyes ravaszkodasnak mert az. Harom ilyen huzas utan mindenki atlat a szitan. Annyit lehet vele elerni, hogy a masik nem fogja komolyan venni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.17. 09:38:39

@bz249:

Nem geltétlenül, tegxük ui. fel, hogy s posztolónak valóban vannak olyan elfiglaltságai, amelyeket a nő kedvéért félretesz. Ha párszor -de nem mindig - nem teszi félre őket, akkor csak azt teszi, amit a nő is.

Nem arra biztatom, hogy tettessen elfoglaltságot akkor is, amikor bőven ráérne. Max. csak néha :) A lényeg az, hogy ne legyen nagyon aszimmetrikus a dolog, mert akkor máris alárendelt helyzetbe kerül, hs mindig a nőhöz igazodik. Na meg mennyire komoly, felelős munkát végző ember az, aki füttyszóra mindig ráér?
süti beállítások módosítása