Virtuális prostizás

2024. július 29. 07:55 - csajokespasik

       

               „Szerintem bármi, amit a másik háta mögött csinálsz, és titkolod, az megvezetés, így belefér a megcsalás kategóriába is, hiába próbálod kidumálni, hogy ez más” – A pasi azzal védekezik, hogy a webkamerás lányokkal csak beszélget, mire a barátnő azzal vág vissza, hogy azt vele is megtehetné.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátom nem rég elszólta magát, hogy régebben nézegetett webcames lányokat, és szerinte ezzel semmi baj nincs. Aztán annyival egészült ki később a sztorija, hogy kiderült, néha még ma is csinálja. Nem ismerem ezt a műfajt annyira, de annyit tudok, hogy lányok mutogatják magukat és nem a csevegésről szól a dolog, mint hirdetik. Aztán pénzért azt teszik, amit mondanak nekik. Szerinte ez nem nagy dolog, és nem függő, csak néha „rájuk néz”. Meg hogy sokan csinálják ezt a haverjai közül is.        

       

               Engem nem érdekel, mit néznek a haverjai. Kiborított. Szerintem ez virtuális prostizás. Webkamerás lányokkal csevegni nem megcsalás (?) Ez a csevegés szó is elég félrevezető, mert ismeretlen pucér nőkkel miről...? :D És mit csinál közben? Beszél az időjárásról, politikáról velük 10 percet, aztán ásít, majd elkapcsol? - mert kábé ilyen lazasággal írta le nekem, hogy mit szokott csinálni. Velem is tudna csevegni, ha arról van szó, meg bárkivel amúgy... Szerintem bármi, amit a másik háta mögött csinálsz, és titkolod, az megvezetés, így belefér a megcsalás kategóriába is, hiába próbálod kidumálni, hogy ez más.           

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10018456131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.07.29. 08:35:11

Azon elgondolkodtál-e lelkem galambszálja, hogy miért nem veled csinálja ezt a barátod? Mit tud az a camgirl amit te nem? Picit nézz már magadba és vegyél vissza ebből a tesztoszteronszagú hónaljizzadó agresszivitásodból.
Veled szemben kritika a pasid hobbija.

Sztravinszka 2024.07.29. 08:55:08

Azonnal tiplu, szakítás. Nem vagytok egy szinten, értékrendszerben. Felszedtél egy hulladékot. Menekülj, kétségek nélkúl.

Lorrh 2024.07.29. 09:59:54

@Sztravinszka: tipliben igazad van, de a csaj a hulladék, aki még annyit se csinál meg a pasijának mint egy virtuális camgirl. Nagyon szégyellném magam a helyében, ez súlyos kritika, amit egy nő kaphat a nőiessége tekintetében.
A nők hajlamosak egymást hergelő "önsegélyző" csoportba tömörülni, ahol persze minden pasi szemét. Ez súlyos vakvágány. Egymást bolondítják és a saját frusztrált antinő jellemüket validálják egymással.

Sztravinszka 2024.07.29. 10:18:42

@Lorrh: esküszöm fogalmam sincs, miről beszélsz

Lorrh 2024.07.29. 10:22:37

@Sztravinszka: divany pont hu + she pont hu + facebook csoportok, egész elképesztő világ van ott. asszonysutyorgo csoport = priceless

Burgermeister 2024.07.29. 12:39:29

Ez a csevegés szó is elég félrevezető, mert ismeretlen pucér nőkkel miről...? :D És mit csinál közben? Segítek! Kiveri a fasz.t...használd már az eszed de látom nincs. Szivesen.

Andy73 2024.07.29. 13:09:06

Jogos a felháborodásod, szánalmas a hapsi, hogy ezt csinálja, ha lehetősége lenne igazi kapcsolatra is. Ha nem is érzékeli a problémát, tényleg jobb, ha dobod. Ha belátja, hogy egy rossz szokás, amit csak azért alakított ki, mert nem tudott a való világban ismerkedni, bocsánatot kér, és megígéri, hogy megváltozik, esetleg adhatsz neki még egy esélyt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.29. 19:07:44

Még mindig jobb, mint ha IRL megcsalná - bár szerintem innen éppen ez a következő logikus lépés.

Én nem törnék pálcát egyikük fölött sem, ahhoz túl kevés az infó. A tipli viszont vsz. a legkézenfekvőbb megoldás, bármelyikük legyen is a hunyó.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.29. 19:10:28

@Andy73:

"amit csak azért alakított ki, mert nem tudott a való világban ismerkedni"

"Na de már van barátnője, nincs szüksége újabb ismerkedésekre. Másfelől kötve hiszem, hogy épp egy camgirlben reméli megtalalni az igazi jövendőbelijét.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.29. 19:17:36

@Lorrh:

"még annyit se csinál meg a pasijának mint egy virtuális camgirl."

Lehet, hogy a pasi nem is meri azt kérni a barátnőjétől. Bár szerintem inkább arról lehet szó, hogy a pasi így éli ki a poligám hajlamait, mert így nem kell fizikailag is megcsalnia a barátnőjét.

Egy nyílt, abszolút őszinte beszélgetés biztos segítene tisztázni a dolgokat. Aztán eldönthetnék, folytatjak vagy különválnak.

VOGAben 2024.07.29. 19:30:22

Ez a megcsalás, mint fogalom, sokaknál máshol kezdődik. Van akinél már a partner kósza pillantása egy harmadikra is ténykérdés, másnál meg a direkt flört és egyebek sem piszkálják a biztosítékot. Elég ergya dolog egy "kapcsolatban" bevallottan ezt űzni, ami a posztban olvasható; hiánypótló melléktevékenység. Minden korosztály mobilján cikázhatnak vad tartalmak ma már. De a "belevaló" nőknek már húsz évvel ezelőtt is két telója volt, egy civil és egy "hivatásos". De sok ilyet ismertem... Mondjuk ők eleve a sikeres válásukat alapozták meg, szinte kivétel nélkül. A lényeg a lényeg: A fickó unatkozik, a nő pedig utálkozik, már ami a posztot illeti. Ez nem szülhet jó vért. Ez 99,99%

Vén motoros 2024.07.29. 21:54:06

@Andy73: Te vagy teljesen eltévedve!
Ha a fickó a méltatlankodó barátnőjétől kérné azt, amit a kamerás lányok kérésre mutatnak,neki, gondolod, hogy megcsinálná? Ki lenne akadva, hogy "Mit képzelsz, nem vagyok én kurva! " Hát pontosan ez a baj! Ha otthon, 4 fal között te legyél a hapsid legnagyobb kurvája, nem szorulna rá a kamerás lányokra. Ahelyett, hogy elszégyellnéd nagad, még te vagy felháborodva, pedig ez a te szegénységi bizonyítványod, nem a barátodé.

Andy73 2024.07.30. 00:06:25

@Vén motoros: virtuálisan mindenképpen szánalmas a dolog. Bármit lát és hall, csak a monitorhoz nyúlhat a pasi, meg magához.

Vén motoros 2024.07.30. 00:15:21

@Andy73: De erről a barátnője tehet! Amit otthon megkap az ember, azért nem megy el házalni. Te tipikusan a "más szemében a szálkát is, saját szemében a boronát sem!" elv alapján nézed ezt az estet. Érdeles filozófia.

Reactor 2024.07.31. 14:30:51

Nagyon szívesen beszélgetnék lányokkal én is, ha a döntő többségnek nem az lenne a legmagvasabb témája, hogy milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.31. 15:46:08

@Reactor:

Azt hittem, hogy a bankszámlád felőli érdeklődés zavarna leginkább. :D

Reactor 2024.07.31. 17:28:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Annak pont hogy örülök, mert az mindig a randi azonnali végét jelenti, és végre mehetek haza Dűnézni egy jót.
süti beállítások módosítása