Bírom a nem sikkasztó nőket

2024. augusztus 05. 07:58 - csajokespasik

       

               Az első randi a beszélgetés terepe, Posztolónk pedig elég profi ebben, ugyanis tud úgy kérdezni, hogy a másik ne vegye észre, hogy már válaszolt is. De a hallgatásból is sok mindent le lehet vonni, mint ahogy abból is, ha valaki csak saját magáról beszél, belevág a másik szavába, vagy ha épp túlfényezi magát.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Túl vagyok már néhány randin, volt jó és kevésbé jó, de olyan nagyon rossz egy sem. Mindig szót értek a másikkal. Én olyan vagyok, hogy szeretem szórakoztatni is az illetőt, és észrevétlenül becsempészek néha olyan kérdéseket is, amikre ha válaszol, abból le lehet vonni pár dolgot. És van egy érdekes, fiktív kérdésem, amit akár baráti körben is el lehet sütni, ha kíváncsi vagy valaki jellemére:
- Mit tennél, ha lehetőséged lenne egy cégnél sikkasztani egy nagyobb összeget, annak tudatában, hogy bár kiderül, de az nem, hogy te voltál, és mást vonnak majd felelősségre? Hogyan döntesz?        

       

               (És a válaszok elég érdekesek szoktak lenni. A leggyakoribb válasz erre, hogy nem, nem sikkasztana, mert akkor is bűn, ha nem bukik le, vagy mást vesznek elő érte, ...mert önmaga előtt mindenki szereti magát jó embernek vélni. )

De a hallgatásból is sok mindent le lehet vonni, mint ahogy abból is, ha csak saját magáról beszél és / vagy hajlamos belevágni a másik szavába. Ha valaki túlfényezi magát, az nekem arról is üzen, hogy nagyon el akarja adni magát – bár ezt inkább pasik szokták, de nőtől is hallottam már: pl. hogy jogásznak készül, megvan már az irodája, apu ennyi meg ennyivel támogatja, ilyen kocsit kapott ajiba, és mindig is színötös tanuló volt, ...ha felnőttként valaki azzal dicsekszik, milyen jó tanuló volt a gimiben, az se egy jó jel, persze ettől még lehet emberileg elviselhető.          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1518460355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy73 2024.08.05. 17:06:37

Túl vagy már néhány randin, csak nem mindegy, hogy hány emberrel. Jobb egy emberrel eljutni több randiig, mint több emberrel egy-egy randiig, bármennyire érdekesek is. Persze akkor, ha kapcsolatot is szeretnél kialakítani, nem csak randizgatni ismeretlenekkel, különböző tesztekkel kezdve az ismerkedést. Egy-egy ilyen első randin persze sok minden eldőlhet, de ahhoz, hogy tényleg megismerj valakit, sokkal több idő és találkozás kell. Az írás egyébként érdekes, csak próbálkozz tovább bátran a randikkal és az írással is.

God Harald 2024.08.07. 10:52:54

Én is inkább a kémnőkre bukom… Régebben volt dolgom raboló nőkkel is. Elrabolták a szívem, úgyhogy most már óvatosabb vagyok!
süti beállítások módosítása