Lassan már gyereket szeretnék

2024. augusztus 19. 07:51 - csajokespasik

       

               Mit tehet egy nő, aki abszolút nem magányos, elég sok férfi „látogatja”, azonban egyik sem akar megmaradni mellette? Levélírónk három helyen van regisztrálva, mégsem jön az Igazi, mindig csak ugyanazok a típusok, amelyeket már jól ismer.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! 35 éves nő vagyok (barna haj, kék szem, közepes méretű mellek). Sok férfi van körülöttem, akikkel nagyon jól elvagyok, de ők semmi komolyat nem akarnak tőlem. Félnek az elköteleződéstől, valószínűleg ez a fő probléma. Találkozunk, lefekszünk, és utána élik tovább a saját életüket. Persze, nem panaszkodhatok, csakhogy én már szeretnék gyereket, és elindítani egy másmilyen életet. Nem azt mondom, hogy kihasználnak, de végül is, nagyon szigorúan nézve, valahol így van.        

       

               Három helyre vagyok regisztrálva, és mindig ugyanazokat a típusokat fogom ki. Mondják, hogy ők is azokat az értékeket keresik, mint én, de később kiderül, hogy nem. Rajonganak értem, dicsérnek, ajándékok, aztán megmarad az egész kapcsolat egy ilyen lebegés szinten. Semmi komoly nem lesz belőle.
Kíváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra ezzel kapcsolatban, vagy ez csak velem van így, és valamit nem jól csinálok.
Most van egy harmincas férfi, akinek a haverjai és az italozás, mászkálás még mindig fontos szerepet tölt be az életében. Ami megfogott benne, hogy ennek ellenére figyelmes és gondoskodó, és a házimunka sem idegen számára. Egy ideje ő is csak „látogat” engem, amúgy minden klappolhatna, az egyedüli aggasztó dolog a sok barátja - nem úgy értem, hogy nem lehetnek neki, inkább valahogy arra célzok, hogy a korához képest a prioritások nem alakultak még ki.
Arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen férfi tényleg meg tudna változni kapcsolatban (esetleg gyerek után) pozitívan e téren? Én őszintén tudok hinni sok mindenben, de ez necces...          

 

 

49 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8118469205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.08.19. 08:19:09

Persze hogy változik minden. Pasid is. Minden jó lesz!

God Harald 2024.08.19. 10:59:31

Hát persze, hogy meg tud változni! De mivel te még a három társkeresővel lázas kutatómunkában vagy, ő nem tudja, hogy apajelölt státuszt kapott. Valamit ki kellene találni erre a szituációra!

bz249 2024.08.19. 13:55:14

Nem ez a kerdes, hanem hogy rendesen elore fizet-e ez az ugyfel.

nOniCk 2024.08.19. 15:08:29

Csak nekem akad furcsa érzésem attól, hogy a csaj csupán testi adottságival írja le önmagát? Gondolom ennél több van benne, bár akadnak kétségeim a közelében lévő férfiak hozzáállása alapján. Én sem ilyen "közepes mellűt :D" választottam gyerekem anyjának.

vanderkaay 2024.08.19. 16:54:32

Fordítsuk le a történetet magyar nyelvre: 35 évesen még jól nézel ki, sok férfinak tetszel, ezek közül mindig valaki olyat választasz aki külsőleg bejön, ő megdug, majd pedig továbblép a következő versenyzőhöz akit ugyanúgy megkaphat mint téged. Miután igen jelentős tapasztalattal rendelkezik a hozzád hasonló nők terén, azt is pontosan tudja hogy milyen szöveget kell leadnia ahhoz hogy te azt hidd hogy ne csak megdugni akar. A házimunka az például kifejezetten ilyen, korunk emancipált nőjei ettől ugyanis rendszeresen azt képzelik hogy megfogták az isten khm lábát a palival mert végre nem egy toxikusan maszkulin hímsoviniszta aki a konyhába akarja őket száműzni
A továbbiakra nézve sajnos sok jó hírem nincs. Ez a mostani műsor pontosan addig fog tartani amíg a szépséged kitart, onnantól pedig lekerülsz a férfiak radarjáról, valószínűleg még az olyanokéról is akikbe most még bele sem rúgnál. Hogy ez mennyi időn belül következik be azt nem lehet pontosan tudni de ennyi idősen már túl sokat nem kell várni rá. Hasonló a helyzet a gyerekszüléssel is amivel egyáltalán nem kizárt hogy már most elkéstél. A helyedben elkezdenék tájékozódni a kerületben található kisállatboltok után

God Harald 2024.08.19. 21:50:08

@vanderkaay: ilyen tűpontosan kidolgozottak még Nostradamus jövendölései sem voltak!:))) Valld be, hogy felhívtad Frabatot!

Lorrh 2024.08.20. 11:00:57

@vanderkaay: csak megjegyezni szeretném hogy rendszeres tapasztalat, hogy az ötven éves nőkre repülnek rá a fiatal 20-30as pasik. Olyan, hogy egy nő lekerül a férfiak radarjáról - ez csak a te fejedben van, mert ilyen megkeseredett szomorúatrcú lefelelógó bajszú bácsika vagy prosztata nagyobbodással.
Ja persze, gyereket meg családozást nem akarnak a férfiak már vele. De ő se akar mert akkor nem pazarolta volna másra a 25-35 közötti éveit.

vanderkaay 2024.08.20. 11:55:33

@Lorrh: "rendszeres tapasztalat, hogy az ötven éves nőkre repülnek rá a fiatal 20-30as pasik"

Hát hogyne. Azokra az ötven éves nőkre akik megnyerték a genetikai lottó főnyereményét és még ebben az életkorban is úgy néznek ki hogy mozgatják a 20-30-as férfiak fantáziáját. Ők képviselik a korosztály mintegy 0.0001 százalékát. A többi az meg pontosan úgy néz ki ahogy az ötven éves nők általában véve kinézni szoktak, vagyis rosszul

"Olyan, hogy egy nő lekerül a férfiak radarjáról - ez csak a te fejedben van,"

Hát hogyne 2. Valójában én írom az erről a témáról szóló rinyáló cikkek, posztok és kommentek százezreit szerte a világon, és én tartom el a nagyrészt erre települt teljes kisállatkereskedelmi, jóga és kócsing iparágat. Elég sokáig meg tudtam őrizni a titkot de most bölcsen lelepleztél. Ennek persze megvan a jó oldala is mert innentől sokkal több lesz a szabadidőm meg elég sokba is került a rengeteg macskatáp meg az ezoterikus könyvek

Lorrh 2024.08.20. 19:03:43

@vanderkaay: mert összekevered a szezont a faszommal!
Arról beszélünk hogy MEGDUGJÁK a fiatal srácok az ötvenes nőket! Nem családot akarnak meg házisárkányt ami a harmincas csajokból lesz! Ez krva nagy különbség - ha érted mire gondolok.
És igen, a férjhez menni és babát szülni nevelni nem tudó nők tengerszám vannak.
Egy ötven éves nő meg már csak kötetlenül dugni akar és legyezgeti a hiúságát. Sokkal többen vannak mint gondolnád, nem kell genetikai lottó ehhez. De ez mutatja hogy nem ismered ezt a szeletét az életnek.

vanderkaay 2024.08.20. 19:54:03

@Lorrh: Én is a dugásról beszélek, csak veled ellentétben itt élek ebben az univerzumban. Itt minálunk a Föld nevű bolygón a férfiak a jól kinéző ötvenes nőket dugják, jól kinéző ötvenes nők pedig amint írtam úgy nagyjából a korosztály 0.0001 százalékát teszik ki. A maradék 99.9999 százalék az úgy néz ki mint a három napos esős idő és nem dugja őket senki. Nem hogy 20-30 évesek de a korban hozzájuk illő férfiak sem. Pont, end of story.

Lorrh 2024.08.20. 20:39:55

@vanderkaay: Elég sok ötvenes nő jól néz ki. Rosszindulatú, hibás, szándékosan eltúlzott, szubjektív statisztikát írsz. De belátom azt hogy nálatok Pusztamérgesegyházán tényleg kevés jó ötvenes nő van. Itt Budapesten viszont elég sok jó nő van.

vanderkaay 2024.08.20. 20:57:46

@Lorrh: Budapesten lakom. A statisztikához lehet egy adalék hogy a legutóbbi érettségi találkozónk a húszéves jubileum volt. Az osztályunkba pontosan 25 lány járt, ebből annak idején a gimnáziumban több mint a kétharmada olyan volt hogy minden további nélkül szépnek vagy legalábbis helyesnek neveztem volna. A találkozón egy kezem is sok volt annak az összeszámolására hogy hány olyan maradt közülük aki szerintem még jól nézett ki. 38-39 éves nőkről beszélünk nem 50 évesekről. A hozzászólásod egyetlen valós eleme az hogy Pusztamérges nevű település valóban létezik. Egyszer voltam egy esküvőn Kiskunhalason, ahonnan utána ebbe a faluba mentünk át a lagzira. Ötvenes jó nők valóban nem voltak. Mondjuk a budapesti esküvőkről se sok ilyenre emlékszem.

Lorrh 2024.08.20. 22:27:45

@vanderkaay: Tehát az osztályod 25 csajából egykezeden is megszámolható, tehát 5 darab jó csaj maradt. Az 20%. Nagyon messze van a 0.0001 %tól, amit legelőször írtál.
Ez 6 nagyságrendi különbség.
Miről is vitázunk?

vanderkaay 2024.08.20. 22:52:30

@Lorrh: Először is azt írtam hogy egy kezem is sok volt rá ami helyett írhattam volna éppen azt is hogy szám szerint három ilyen volt, ennél azonban lényegesebb hogy mindez 38-39 éves korukban volt amit még több mint egy évtized választ el az ötventől. Szerinted mire odáig eljutunk mennyi lesz majd a háromból? Bár miután egyetlen mondaton belül két számszaki részletet sem sikerült pontosan értelmezned, szerintem a matematika témát nyugodtan ejthetjük. De valószínűleg mindenestől jobb lenne ha megpróbálnád elengedni az egész kérdéskört. Az ötvenes nők nagy többsége nem néz ki jól és nem dugja őket senki, pláne nem 20-30 éves férfiak, pont. Egy nagyon szűk réteg van akit igen, ők vannak a haranggörbe szélén, lásd statisztika bevezető kurzus. Ha neked történetesen sok ilyen ismerősöd van akkor örülj neki és amennyiben tudod akkor használd ki. Sok sikert.

God Harald 2024.08.20. 23:33:00

@vanderkaay: hát az kellemetlen, hogy az osztályodban a nők szarul néztek ki 38-39 évesen. Széleskörű tapasztalatom szerint a nők ebben a korban vannak a legnőiesebb formájukban. A legjobb kisugárzással. De, 50-es nők közül nagyon sokan néznek ki jól! Munkahelyemen sok ilyen milf+ van a dugnám kategóriában. Persze ha ez nem jön be neked, akkor majd ötvenes korodban nagyon sok húszas kislány vár őszinte szerelemmel!:)))

VOGAben 2024.08.21. 01:58:56

@vanderkaay: Így van! Szubjektív nézőpontból a statisztika is másképp fest. Mindenki, így én is ismerek bomba 50-est, ~1000-ből egyet. Külsőleg azok, de! Ha megkapirgáljuk a felszínt, máris potyognak elő a csontvázak. Kisebb de inkább nagyobb szélhámozások, a komoly gazdasági bűncselekményekig bezárólag. Sikkasztó, biztosítási csaló, egyéb csodanők, akik eleve a könnyebb utat választották. Még ténylegesen fiatalon kifogtak valami befolyásos balekot, lett házasság, gyerekek stb. Majd botrányos válás, ami után már be voltak biztosítva. Majd ez még egyszer/párszor, és a zűrzavaros kapcsolatok sorozata a menetrend. Egy ilyennel az kezd csak komolyat, aki háttal ül a moziban. Erre a fajtára a nemlétező kutyámat sem bíznám...

Lorrh 2024.08.21. 08:42:59

@VOGAben: "komolyan kezdeni"??? Ki írt ilyet? Csak megdugásról volt szó. Senki nem akar feleségül venni és babát szülni egy ötvenes nőnek!

Amúgy egyetértek veled, az emberek mindegyike komoly lelki bajokkal, gyerekkori kezeletlen traumákkal küzd. Ötvenes korra kezdenek visszaregreszálni gyerekkorukra és a belső gyerek traumái súlyosabban jönnek elő, megtetézve a rossz szokások ráépülő falaival. Borderline és nárcizmus arat az emberek között. Nők és férfiak teljesen egyformán sérültek. Az anyjukkal apjukkal konfliktus súlyosbodik.
Nem rég volt egy rádióműsorban hogy negyven éves csaj otthon vacsorázott szüleivel (nem éltek együtt) és az anyja ilyet szól, hogy fizessen a lány harminc milliót nekik, azért mert felnevelték. Persze a történet másik felét nem mondták el, hogy a negyven éves csajnak nem volt gyereke és nem lett unokájuk. Tehát a lányuk nem adta tovább az életet amit ő a szüleitől kapott. És ez volt a konfliktus alapja. És igaza is volt a szüleinek.

bz249 2024.08.21. 08:49:07

@Lorrh: akit meg megsem dugnak meg vehet dildot.

Gondolom azert ezek a jol allapotu 50-es nok sem azokkal a fiatal sracokkal es ugy kufircolnak, ahogy egyebkent regebben.

(A valyogputri is lakoingatlan meg a Buckingham palota is tehat egyenertekuek)

látjátok feleim szümtükkel 2024.08.21. 10:30:42

Ez a liba férj férjvadászatot tart? Annyi esze viszont nincs, hogy ezt nem kell közhírré tenni? Be kell a vadat cserkészni, mert különösen jó az apajelöltek szímata. Szexszelni kell reggel, délben, este asztal alatt, asztal felett, és a hotel szénában. Ha ezek után sem akar az a gaz fickó gyereket, akkor kár a gőzért, nem a férfiakban van a hiba.
És ne használjon minden féle papucot a hóna alá, és egyéb helyekre, mert nem az a nő illata. Mint ahogy a férfiaké sem a hónaljdörzsölő.

Sadist 2024.08.22. 00:20:39

Mégis mit csináltál 15 éven keresztül? Hagyjuk ezt az erőltetett eufemizmust, a férfiak nem "látogatnak" téged, hanem megkúrnak, aztán hazamennek. Gyakorlatilag ingyen prosti vagy, egy prostival pedig, akibe ki tudja hány tucat férfi beledugta a faszát, miért akarna épeszű férfi családot alapítani?
De még ha a megkúrásoddal nem is válna a fél város lyuksógorrá, mi az a tulajdonságod, ami szerinted megfelelő feleséggé tenne? Házias vagy? Gondoskodó? Jól tudsz főzni? Türelmes vagy a gyerekekkel? Nyilván egyik se, mert akkor már rég meggyűrűztek volna.

35 évesen ez a vonat már rég elment, nőként kora huszonévesen kell családot alapítani, mert akkor legmagasabb az értéked, amiért cserébe az elérhető legjobb férfit kaphatod. Ehelyett te csak kötetlenül kúrogattál és elpazaroltad életed legjobb éveit.

A nők számára ez a legnagyobb áldás és egyben a legnagyobb átok is, hogy 16-18 évesen párkapcsolati szempontból szinte korlátlan hatalom szakad a nyakukba, amiért az égvilágon semmi erőfeszítést nem kell tenniük és azt képzelik, hogy ez életük végéig kitart. Pontosan ugyanez játszódik le, amikor az átlagember megnyeri a lottó ötöst. Nagyon kevesen tudják okosan, előrelátóan befektetni a nyereményüket, rendszerint pár éven belül pont ugyanolyan vagy még rosszabb életszínvonalon élnek, mint előtte.

DennisVT1 2024.08.22. 10:33:18

@Sadist: Na ez már kezd hasonlítani a régi CSP-re:))))

Chendrys19 2024.08.22. 11:52:21

@Lorrh: Milyen ”hálátlan” és ”önző” már az a nő, aki nem teljesíti be élete szent küldetését és nem ajándékozza meg az Őt ”őszintén” és ”önzetlenül szerető” szüleit egy unokával...

naneszórakozz 2024.08.22. 12:04:48

Nem 35 évesen kell gondolkozni a gyereken. A legjobb idő a gyerekvállalásra egy nőnél a 20 és 30 közötti életkor, de még inkább ezen belül a 25-30. 30 felett egyrészt csökken a szépség, másrészt a fogantatás esélye! Dr. Krizsa (szaktekintély a beültetés területén) mondta - akkoriban még a Káli Intézetben dolgozott - hogy sok nő azt hiszi, majd 50-valahány éves korában fog szülni, csak azért mert látott egyszer egy ilyen cikket egy rohadt nagy kivételről.
Nem, nem fog szülni és te is lekésed gyorsan. Talán nem kéne mindenkivel kufircolni, aki szembe jön. Keresni kéne egy megbízható pasit addig, amíg még van értéked a húspiacon. De ezt már rég el kellett volna kezdened.

Lorrh 2024.08.22. 16:03:25

@Chendrys19: értem ám hogy ironizálsz.
De te is úgy kaptad az életedet a szüleidtől.
Normál esetben nem várnak ezért mást, mint hogy te is add tovább az életet amit ajándékba kaptál.
Én ezzel nem ironizálnék.
Mert ez kőkemény biológiai és evolúciós tény.

Lehetsz persze neofeminista és kikérheted hogy a te méhedben senki ne turkáljon. De akkor végtére is miért élsz? Csak hogy élvezd azt a 40-60 évedet és utána elkaparjanak? Emiket felépitettél otthont, vagyont azt meg ráhagyd a zorbánviktorállamra? Ha nincs gyereket ugyebár....

Lorrh 2024.08.22. 16:04:44

@naneszórakozz: DENINCSENEKJÓPASIIIIIIIIIIIIK :-)))))))

Chendrys19 2024.08.22. 17:41:09

@Lorrh: Normál esetben egy szülő semmit sem vár a gyerekétől cserébe azért, hogy élete adott Neki... hiszen nem a gyerek dönti el, hogy megszületik-e.

Az én méhemben elég nehezen tudna bárki is turkálni annak hiánya miatt, viszont félelmetes, hogy 2024-ben még mindig a gyereknemzést tartjuk az élet ultimate és egyetlen céljának...

Lorrh 2024.08.22. 19:39:52

@Chendrys19: "2024-ben még mindig a gyereknemzést tartjuk az élet ultimate és egyetlen céljának"
Nem tudok róla hogy változott volna a biológia mióta emberek lettek volna a Földön több tízezer éve.

Világosíts fel kérlek, hogy azt a végtelenül kevés embert leszámítva akik nobel díjat kaptak vagy valami világhirű dolgot tettek... tehát a maradék 8.790.000.000 embernek mi fontosabb életcélja lehet ami kizárja a gyerek nevelést? KIZÁRJA - ez a kulcsszó. Mi az amit csak gyerek nélkül lehet végrehajtani mint életcélt?

Tényleg érdekelnének az érveid és nem csak ilyen egymondatos trollkodást várnék.

Chendrys19 2024.08.22. 21:18:24

@Lorrh: Senki egy szóval sem mondta, hogy kizárja... csupán azt, hogy nem csak az utódnemzés lehet egy ember életének a célja. Amúgy nagyjából bármi lehet az, amit az adott egyén fontosabbnak tart a maga számára. Tudod, az embert az különbözteti meg más élőlényektől, hogy képes gondolkodni és felülemelkedni az ösztönein.

Persze már aki...

Lorrh 2024.08.22. 22:07:13

@Chendrys19: mi az ami fontosabb annál hogy továbbadd az életeted, tanítsd a gyerkeedet a te tapasztalataidra, örülj annak hogy szeretet kapcsolat van köztetek.
Még mindig nem mondtál semmi konkrétumot.
Mi a büdös rosseb tud ennél fontosabb lenni?
Hogy megbütykölj egy oldtimert? vagy írj egy könyvet ami ott rohad a könyvespolcon egy olvasás után?
Egy embernek az ilyen olyan módon sérült személyisége akkora pöffeszkedő arroganciával társuljon hogy felülírja évezredek biológiai késztetését? Ja te lebecsülöd az ösztönvilágot? Hogy a tanult tudás az felsőbb polcra tesz?
Na de mégis mondj már egy olyan okot ami ellentmond a gyerek vállalásnak és szabad akaratból úgy dönt az egyén hogy erre a másikra alapozza az életét?
Nem tudsz mondani egyet sem?

Chendrys19 2024.08.22. 22:44:06

@Lorrh: Úgy látom, nem nagyon megy a szövegértelmezés... úgyhogy segítek. Mint már mondtam, bármi fontosabb lehet, amit az adott egyén annak ítél. Teljesen lényegtelen, hogy mi az a dolog. El kellene fogadni, hogy nem egyformán gondolkodnak az emberek. Ha már a "pöffeszkedő arroganciánál" tartunk...

Amúgy pedig a lényeg az volt, hogy vajon mennyire "korrekt" és mérgező egy olyan szülő, aki megsértőik a saját gyerekére, ha az nem úgy éli az életét, ahogyan Ő szeretné.

Lorrh 2024.08.23. 08:13:13

@Chendrys19: szerintem meg hibás álláspont ez az "el kell fogadni mindent" c. woke örültség.

Az az ember akinek "bármi" fontosabb mint a gyereke, az jobb is hogy nem szaporodik. Amen

Sztravinszka 2024.08.24. 10:39:42

@Chendrys19:

Egyetértek veled.

Érdekesség, hogy amit Lorrh csinál, és a hasonlóak, az szimpla önigazolás. Ebből nyernének megerősítést, hogy a saját életük igazságát rákényszerítik másokra, agyatlanul. Óriási intelligencia hulladékok az ilyenek, erőszakosak, kábé diktátori szinten vegetálnak. Nála külön plusz, hogy kommentjei 80%-a arról szól, hogy betegek az emberek, mind hülye, mind idióta, igénytelen barom állat, satöbbi, és ezt még meg lehet érteni, sokféle embert ismer, tapasztalt. A maradék 20% meg arról szól, hogy szüld tele a világot ebbe a nyomorba. Szóval totál ellentmondás a pali, egy troll, le kell szarni gyerektémában, nem normális.

látjátok feleim szümtükkel 2024.08.24. 15:14:50

A gyerekvállalás és csinálás nem okos teló, hogy akkor nyomjuk a gombot, amikor akarjuk. Mert a magyar mondás szerint mindennek meg van a maga ideje, mitn tavasszal a pitének. A tyúkok sem tojnak a nyár végén, az ember sem akkor vállal gyereket, amikor "neki az pont kell". A biológia szerint a fiatal kor az ideális a fogantatáshozu, és nem az, amit egy ilyen posztoló fajta nő kitalál magánal. Nem lesz jó annak a gyereknek, akinek az anyja 35 felett úgy gondolja, már ideje lesz szülni, mert ezt nem a gyermek - a fogamzás és anyává válás - kedvéért teszi, hanem azért, hogy ő ki ne maradjon a többiek közül, neki is dicsekednie kell minimum egy gyerekkel.
Életet alkotni nem szabadon választot, mert több kell hozzá egy nő elképzelésénél. Párom szokja mondani, hogy egyet nem lehet egyedül csinálni, gyereket. Még a lombikban foganthoz is kell más. Ha ezt a lányok fiatalon nem tanulják meg, akkor így járnak 35 felett. Annak meg örülni kell, hogy az emberi tyúkudvarban a tojó sok kakasból választhat. Egy fentebb szólóval egyetértve ez nem azt jelenti, hogy mindegyiket ki is kell próbálni, de azért eggyel nem árt sokat gyakorolni.

Lorrh 2024.08.25. 09:27:59

@Sztravinszka: érzed a különbséget a "legyen egy gyereked akinek átadod az életet" és a "szüld tele a világot" között?
Ugye nem?

Lorrh 2024.08.25. 10:17:40

@Sztravinszka: igazából egyetlen kérdésem volt a kedves védencedhez, de arra se sikerült neki válaszolnia, hogy mondjon olyan konkrétumot ami egész életében kitart és örömet jelent neki ha nem szül gyereket. Erre nem tudott válaszolni, csak trollkodott, hogy "bármi amit annak tart valaki"
Nekem semmi önigazolás nem kell, szóval ezzel az agresszivitásoddal melléfogtál.

God Harald 2024.08.25. 20:21:31

@Lorrh: majd mondok én. A kényelem: a kis szarosokkal rengeteg baj van, állandóan betegek, intézni kell a dolgaikat. Ráadásul kurva sok pénzbe kerül a felnevelésük!

God Harald 2024.08.25. 21:21:19

@Lorrh: ráadásul hálátlanok is! A kisebbik kb. 7 éves volt, amikor elkezdett érdeklődni, hogy a családi pótlékkal mi is a helyzet. Véletlenül nem nekik kellene azt kézhez kapni? Asszony közölte vele, hogy az kizárt dolog, mert azt mi cigire és piára költjük. Én meg hozzátettem, hogy ez egyfajta állami fájdalomdíj azért, amit ők okoznak nekünk. Olyan csúnyán nézett, hogy két évig rettegtünk, hogy felnyom minket a Gyámügyön!

Lorrh 2024.08.26. 08:03:07

@God Harald: haha ez komoly! Norvégiában már el is vitték volna.

bz249 2024.08.26. 08:30:53

@God Harald: raadasul tetu lassan fejlodnek. Egy kiscica mar gyarilag tud mindent, de feladattol fuggoen 6-24 honap egy kutya is keszen van. Egy het eves gyereknek meg minden nap imamalomszeruen el kell mondani, hogy amugy rendelkezesere all egy szennyeskosar, ha piszkos ruhait deponalni kivanna.

Lorrh 2024.08.26. 09:27:44

@bz249: "deponálni" ilyen bonyolult szavakat nem ért meg egy kismacska sem.

God Harald 2024.08.26. 09:48:31

@bz249: nyugi, azt a 18 éves és a huszonéves gyereknek is el kell mondani.

bz249 2024.08.26. 10:49:24

@God Harald: na plane, 18 ev amikor mar a 3. macskanal jarsz, es mindegyik pont olyan, mint ahogy a katalogusadatok kiadjak (tovabbi elony, hogy nincs genetikai kapcsolat azaz csunya embernek is lehet szep macskaja)

God Harald 2024.08.26. 11:07:04

@bz249: hát igen! Ráadásul a macskagyerek nem ír rád csajozás közben, hogy pattints át a számlájára egy szabad szemmel is látható összeget a reprezentációs keretből!:)

Lorrh 2024.08.26. 13:13:11

@God Harald: na látod! Most kéri vissza a családipótlékot kamatostul. Kár volt elinni annak idején :-)

bz249 2024.08.26. 13:21:15

@Lorrh: eppenhogy helyes dontes volt. Mert amugy elinna a gyerek.

God Harald 2024.08.26. 19:49:44

@Lorrh: majd kitagadom az örökségből!:)

Sztravinszka 2024.08.26. 23:18:47

@Lorrh:
Semmi közöd más magánéletéhez, egy senki vagy, ne követelőzz. Az meg náci tempó, hogy helyesled ha szülők perlik a gyerekeiket, mert nem szülnek. Gáz vagy.

Lorrh 2024.08.27. 07:47:23

@Sztravinszka: Egyáltalán nem helyeslem. Mindössze racionális érvet próbáltam találni ehhez a sokkoló történethez.
Úgy nehéz vitázni és érvelni ha a másik nem hajlandó érdemi válaszra.
Te meg higgadj le, szép a nyár, menj ki a szabadba néha és hagyd a fenébe a hülye telefon tapicskálást.
Én is szeretlek!
süti beállítások módosítása