Nem akarná megbántani egy szakítással

2024. augusztus 27. 07:53 - csajokespasik

       

               „Ha ezzel nekem esetleg most hazudott, azzal annyit érne el, hogy részemről is lezárnám, és keressen mást, ügyesebb mesével” – A közös szimpátia megvan, viszont a pasi azt mondja, hogy bár foglalt, a párjával már nincs köztük testiség.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hello,
kíváncsi vagyok, ki hinné ezt el!
Megismertem egy nagyon helyes fiút. Aki állítólag 1 éve él egy szexmentes kapcsolatban, és azért nem akar szakítani, mert nem akarja megbántani a csajt, aki nagyon érzékeny... Kérdeztem, hogy egyáltalán lefeküdtek-e valaha is, és azt mondta, igen, az elején. De arra nem adott magyarázatot, hogy a csaj miért nem akarja. Nem faggattam, mert hátha valami betegség. De én nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy nem igaz, amit mond, csak meg szeretne még engem is tartani (nem volt még köztünk semmi, de nagyon látom rajta, hogy akarná) míg valami történik náluk.*        

       

               Lehet, hogy van ilyen, én még nem hallottam róla, nem is találkoztam ilyen emberekkel. Lazán is kezelhetném, ha nem jönne be nekem. Azért kételkedem, mert ő nem az a férfi típus, amelyik meglenne szex nélkül. Ez egy kideríthetetlen dolog.
* - a „valami történik náluk”-hoz: itt akadtam el, mert nem tudom, miért ezt mondja, ha valójában más az oka. Vár valamire? Hogy a nő szakítson vele?
És ha ezzel nekem esetleg most hazudott, azzal annyit érne el, hogy részemről is lezárnám, és keressen mást, ügyesebb mesével.          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7518476189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slipping_Beauty 2024.08.28. 00:56:18

Nem szakít vele, mert érzékeny, és nem akarja megbántani, de szó nélkül félrekefélne. Milyen lovagias. Hát ezzel biztos nem bántaná meg. Amúgy van olyan nő, aki egyáltalán elgondolkozik azon, hogy ez a duma igaz lehet-e? Jesszusom.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.08.29. 07:35:38

Mekkora duma!!! Lehet, hogy ez a csajozós szövege.
Az az alapfelállás, hogy ő rendkívül önmegtartóztató, nagyon érzékeny, igazi főnyeremény, aki szenved a saját lelki nagyságától. Alig várja, hogy valaki feloldozza, és bűnbe vigye, mert mindjárt belehal a lovagiasságába.
A valóságban valószínűleg a "másik" nem is létezik, csupán fikció, akivel ha ügyesen megküzdesz, akkor téged választ majd, ami után természetesen még hosszú ideig kell bűnbánatcsökkentő szexmaratonokkal gyógyítanod a lelkivilágát. Hogy nekem ez annak idején nem jutott eszembe? Pedig én se voltam eleresztve lapos fantáziával, de ez azért viszi a pálmát.

Rubasov nertárs 2024.08.30. 09:06:37

Mindegy, hogy a csaj létezik-e egyáltalán. Az a tényállás, hogy a fickónál a "laza pippantásra szódával jó lesz" kategóriát sem ugrod meg, azaz úgy legalább 3 ligával vagy lejjebb hozzáképest. Nyílván jólesik a srácnak (hisz ezért is tart téged), hogy el tudja mondani valakinek kötetlenül és ingyen(!) minden búját-bánatát, de ennél többre ne számíts.

Két dolgot tehetsz: vagy leszel továbbra is az ingyenpszichológusa, vagy keresel egy nálad max. csak 1 ligával jobb fickót.
Persze a narrátor szerint általában marad az ingyenpszichológus szerepkör a kegyelm(orális)szex reményében.

mumpic 2024.08.31. 23:29:02

Sexmentes kapcsolat? Max ha 70 plusszosak vagytok. Bevallotta, hogy együtt él valakivel, neked ettől függetlenül is kéne. Hát, akkor hajrá! Csak aztán ne lepődj meg, ha kiderül, hogy pofára estél!
süti beállítások módosítása