Néha csak a haverjának érzem magam

2024. augusztus 29. 07:40 - csajokespasik

       

               A barátnő nem túl kommunikatív, viszont a jelek szerint erős belső életet él, ami olyanokból látszik, hogy néha belevizslatna párja mobiljába, cseten aktív, és ha kitalál egy nyaralást, ő indoklás nélkül, titokzatosan lemondja.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Adott a barátnőm, 32 éves. Ő eléggé nehezen kapcsolódik másokkal, ha introvertáltnak nem is nevezném, csak nem egy kezdeményező valaki. Amikor összejöttünk, nagyon nehezen beszélgettem vele, már nekem volt kínos. Ez azóta rendeződött. Én szeretek emberekkel beszélgetni, de a magam világában is el tudok lenni, ha az van – azt hiszem, ez így egészséges. Eleinte azt hittem, hogy sok téma van, ami nála tabu, de ha feloldódik, közlékenyebb bármiről. WhatsApp-on pl. rendkívül aktív. Már azt is mondta, hogy sokat gondol rám.        

       

               Lehet, hogy a kötődési gondjai miatt van sok minden nála? (egyszer finoman kérdezte, hogy belenézhet-e most a mobilomba, mire azonnal átadtam neki, és talán emiatt a gesztus miatt, hogy látta, nincsenek titkaim, rögtön vissza is adta). Ezekből látom, hogy van belső élete és forgatja magában a dolgokat, de ritkán mondja ki.
El akartunk menni idén nyaralni, nem messzire, csak úgy 100 km.-en belülre. Az ő ötlete volt, ő is tervezte a javát, majd az utolsó pillanatban kihátrált, visszamondta, és nem mondta meg, mi miatt. Elment a kedve, vagy melóügy, nem derült ki.
Ezek miatt néha úgy érzem magam vele, mint egy haver, aki jól jön magány esetén, de a lelke mélyebb rétegeibe nem vonja bele. Figyelek rá, készen állok, elmondom az érzéseimet neki, de néha kéne a világos reakció. Ez mi lehet egy nőnél?          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8018477513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorogre 2024.08.29. 17:34:31

Huh! Ha nem kamu: mi a kapcsolat célja, hány éves vagy és mióta tart ? Igazán forró érzelem ha "már sokat gondolt rád".
Nem lehet hogy csak tartalék vagy ? Tipli !

mumpic 2024.08.31. 23:22:36

Huu ez ám a forró kapcsolat! Gondol rád, tuti mint egy barátra, mert ha szerelmes lenne akkor azért nem így viselkedne. Mondjuk, ha neked elég ennyi, akkor ne keress mást!

naneszórakozz 2024.09.03. 13:01:26

Valami hibádzik nálatok a kommunikációban. Miért nem kérdezted meg, hogy miért hátrált ki a saját maga által kitalált nyaralásból?
És a többi témában is sokat kéne beszélgetni. Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni.
Ez így jelenleg nem egy normális kapcsolat.
süti beállítások módosítása