Ismerkedés, válás után

2024. augusztus 30. 07:55 - csajokespasik

       

               Egy férfi a válását követően nem biztos, hogy újra ugyanúgy formába tud lendülni, mint korábban, hiszen egy másik életmódhoz szokott. Nehéz olyan profilt alkotni, ami a randizás világában megállja a helyét, ám ha valaki agresszív is, a levelezésen túl nem sok fog történni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ha valaki túl van egy váláson, már egy más ember, megváltozott személyiséggel, ami új beidegződéseket is teremt, ahogy új gyanakvásokat is.
Nálunk a válás rettenetes hosszú és kínos procedúra volt. Nagyon rosszul esett, hogy hazugságokat hallottam, és gyakorlatilag egy nő, akiről azt hittem, egész közelről ismerem, a leghazugabb ellenségemmé válik. A problémáit nekem nem mondta ki, az ügyvédnek meg igen. Próbáltam rávezetni arra, hogy megértem, ha én már nem érdeklem, de magát égeti saját maga előtt hazugsággal.        

       

               Na most ezekkel az alapokkal nehéz ismerkedni, főleg miattam, mert nagyon gyanakvó vagyok. Nem voltam ilyen. Valahol érthető, ha nem akarok újból beleesni különböző csapdákba, kiszolgáltatottá válni, és még új házasságról ne is beszéljünk, azt soha többé, de maradjunk egy szimpla együttélésnél. Ha addig egyáltalán eljutok. Merthogy sokakat már a levelezésnél is megsértek, habár öntudatlanul, de ahogy később visszaolvasom, belátom a hibámat. Tehát nem vagyok elmebeteg, csak előítéletes. Tegnap is megkérdeztek tőlem egy ártatlan dolgot, én meg szinte ledorongoltam őt.
Nem tudom, hány százalék bizonytalanság van bennem, de szeretnék túllépni ezeken.          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2918478343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.08.30. 10:53:43

Inkább ne ismerkedj még, pihenj, sportolj, élj a hobbidnak.

bz249 2024.08.30. 11:43:21

Mi ertelme van a szimpla egyuttelesnek, ha nem tervezel hazassagot gyereket? Nincs eleg haztartasi gep, nem tudsz mirelit pizzat fozni a mikroval, vagy tul sok a rezsi? Mert amugy teljes hujjeseg a rosszabb pillanatoikat is megosztani egymassal.

Itt lenne a lehetoseg, hogy kitalald mit is akarsz az elettol.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.08.30. 16:46:36

@bz249:

Egy férfi számára a válás többnyire anyagi csőd. Ha gyerek is van, akkor csőd az n+1-edik hatványon, ahol n a gyerekek száma.

Pesti 2024.08.30. 23:34:45

@bz249: Társas lények vagyunk, az általam Ismert világban nők és férfiak az eligenedésről beszélnek, már nem panaszkodnak, hanem élik azt az életet. Ismerkednek, belunnak, belebotlanak, nincsenek törvények egymást szeretni.

Motorogre 2024.08.31. 08:49:33

Nyugi, nincs itt a világvége! Sok tapasztalatot szereztél - és ha hasznosítod ezeket akkor nem volt kárbaveszett idő az együtttöltött. A következő kapcsolatban már a józan realitásra építheted a boldogító mámor égigérő tornyait - és ha jó az alap, a torony sokáig nem dől le!
Amit ne tégy: ne gubózz be, ne zárkózz el. Azért mert a nejed így viselkedett, vannak még korrekt lányok, de keresni kell ! Sok sikert !

bz249 2024.08.31. 10:06:29

@Pesti: hat ja aki megteheti az a gazdagreti panelba koltozik (ezert is hivtak gazdagretnek).

Valojaban az emberek egy csomo kulonbozo tarsasaghoz kapcsolodnak es teljesen jol tudnak kozos tevekenysegeket csinalni olyanokkal is, akikkel amugy nem elnek egyutt.

Ha nincs inditek tovabb lepni, akkor az egyutteles elvesz belole es nem hozzaad a kapcsolathoz.

mumpic 2024.08.31. 22:53:22

Ha vannak barátaid, akkor a beszélgetéssel nem lesz gond. De valahogy magaddal kellene megbarátkozni mielőtt új kapcsolatot kezdenél. Keress olyan elfoglaltságot, ami feltölt, és ne mástól várd, hogy segít rajtad.

Sadist 2024.09.01. 18:11:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: És az anyagi csőd mellé ott van a legalább akkora pszichés sérülés is. Az átlag blue pill pasasban ilyenkor egy teljes világ omlik össze. Egész életében azt hallotta, hogy a nők azok mind angyalok, olyan nem létezik, hogy haszonszerzésből vagy nettó geciségből hazudjanak, manipuláljanak, ha meg mégis, azt csakis azért teszik, mert a pasas valamit vétett ellenük (gyk. MINDIG a férfi a felelős). Ehhez képest ő azt gondolta, hogy mindent jól csinált a házasságában, próbált kommunikálni, megoldani a problémákat, asszonyka mégis felültette a szopórollerre és legurította a hegyoldalon.

Sadist 2024.09.01. 18:14:19

@Motorogre: Az ilyen oravecznórás fasz tanácsokkal még a seggét se törölheti ki.

Amit tennie kell, hogy elolvassa Rollo Tomassi könyveit és revideálja a nőkről felépített hamis világképét.

naneszórakozz 2024.09.03. 12:56:12

Ha továbbra is így próbálsz ismerkedni, nem sok sikert jósolok. Gyak. semmit, ha nem hagysz fel az agresszív kismalac stílussal.
Nyugodj le egy kicsit, figyelj oda a másikra, de magadra is, hogy ne mondj/tegyél durvaságokat!
Az nem baj, hogy érzékenyebb lettél és gyanakvóbb, ameddig ez egészséges kereteken belül van.

Lúdvérc 2024.09.07. 12:26:44

Foglalkozz magaddal pár évet, aztán gondolj ismerkedésre. Lelkileg és testileg is.
Egyébként ahogy le is írtad, egy darabig úgysem fog menni. Vagy ha menne: cseberből vederbe jutnál, van aki már harmadszor, negyedszer,... válik.
Pár év kell a terápiára, az önbizalom újraépítésére, illetve arra, hogy a kapcsolatban gyerekként viselkedő férfiak megtanulják ellátni magukat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.09.07. 13:01:10

"magát égeti saját maga előtt hazugsággal."

Ehhez az kellene, hogy legyen kellő önkritikája, ami ezek szerint nincs. Na meg a falu/város/ország/Föld lakosságának fele úgyis neki ad igazat...
süti beállítások módosítása