A kocsija buktatta le

2024. szeptember 02. 07:50 - csajokespasik

       

               Egy kreatív nő többféle formában is meg tudja törni az unalmas hétköznapokat. Tanulság: ha azt mondod a pasidnak, nem a szeretődnél vagy, legalább a kocsiddal ne közvetlenül a háza elé parkolj, hanem pár utcával arrébb...        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Örök kérdés, hogy x idő után mi tartja össze a párokat? Nekem volt már részem hosszútávúban és rövidebb kapcsolatokban is, de azt hiszem, az idő helyett inkább a minőségre helyezném a hangsúlyt.
Hogy általában milyen okok miatt maradnak valakik rossz kapcsolatban, az egy külön történet lehetne: közös hitel, közös ház, gyerek, vagy épp érzelmi okok, pl. első szerelem, aminek már csak az emlékébe kapaszkodik valaki.
Nekem az eddigi leghosszabb kapcsolatomban érdekes módon nem a veszekedés, vagy egyszerű belefásulás, vagy érzelmi kiégés, hanem a titkolózás volt a szakító ok. És a mai napig nem tudom, tényleg félrelépett-e.        

       

               Az tény, hogy kicsit eltávolodtunk egymástól, és a hétköznapok mókuskereke is tette a maga köreit. Aztán neki lettek fura kis kimaradásai. Volt egy közös barátunk – pontosabban, az én egyik jó haverom volt – akivel összeismerkedett a kedvesem egy nálunk tartott kis bulin. Innentől kezdődtek a bizalmatlanságra okot adó dolgok. Olyasmikre gondolok, hogy a hátam mögött találkozgattak, ...de elmondta nekem, hogy ne aggódjak, és azzal egészítette ki, hogy közös az érdeklődésük valami szakmájukba vágó akármiben – ebben nem kételkedtem. De az már fájt, amikor egyszer rákérdeztem, hogy délután háromkor hol van, a haveromnál-e esetleg, és rávágta, hogy nem, ám én odamentem a háza elé, és a kedvesem kocsija ott parkolt előtte... Később azzal magyarázta, hogy azért nem mondta meg az igazat, mert már ismer, és tudja, hogy féltékenykednék. De a tagadása felért a beismeréssel.
Utána még azt hiszem két hónapig voltunk együtt, aztán átengedtem a havernak (akivel azóta szintén nem tartom a kapcsolatot) vagy akárki másnak. Azt vontam le belőle, így utólag visszanézve, hogy valójában már csak az unalom tartott össze minket. Ezt én nem láttam, és a kedvesem meg csak az alkalomra várt.          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2618482765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.09.02. 09:15:07

Kufirc barát volt az poszterka. De amugy jó vagy, felismerted és léptél. Millióan vannak unalmas kapcsolatban mert biztonságos és mellette megy a félrekufirc. Nem vagy/voltál 1edül.

VOGAben 2024.09.02. 09:39:08

Az ilyen esetben pont a nő az, akit cseppet sem érdekel a lebukás gondolata. Már a megismerkedésük napján dönthetett. Ez ilyen. Hagyta kifutni a dolgot. "Szakmailag."
süti beállítások módosítása