Az a nő olyan, mint a drog

2024. szeptember 05. 07:46 - csajokespasik

       

               Jelenleg két barátnőjelölt közt őrlődik Levélírónk, de mivel tisztességes játékos, megpróbál anélkül dönteni, hogy mindkettővel párhuzamosan mélyítené a dolgokat. Az egyik vidám és mosolygós, a másik idősebb és bölcsebb, higgadtabb.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy helyzet, amiben lassan kikészülök. 27 éves férfi vagyok és jelenleg két nő van az életemben. Még egyikkel sincs semmi, tisztességes játékos vagyok. Csak barátként találkozgatok velük. De azt biztosan tudom, hogy rajtam múlik a dolog mindkét esetben.
1.: velem egyidős, életvidám, intelligens, sokat mosolyog. Boldog vagyok, ha látom, és ő is önfeledten meg tudja élni velem a pillanatokat. Minden posztomat azonnal elsőként lájkolja, legyen akármilyen semmiség is.        

       

               2.: három évvel idősebb nálam, csinos, de kicsit zárkózott. Van benne valami kívánatos titokzatosság, magamban úgy fogalmaztam meg, hogy olyan, mint a drog, rá lehet szokni, és néha fájdalmas vele, a hiánya meg még rosszabb. Nagyon egyedi stílusa és szövege van.

Ha itt most rögtön választanom kéne, csak leírás alapján, azonnal az 1-est mondanám, de a külső nézőpont is érdekel. Mert most jön a „viszont”:

1.: Nem tudom miért, de megnyugtat a tudat, hogy mellettem van. Annak ellenére, hogy nem engedi magát birtokolni. És emiatt talán én sem érzem azt a függőséget, amit ilyenkor szoktak. A szabadságigénye nagy, jóval pörgősebb, mint én. Bármit el tudok nézni neki. Viszont nem gondolom őt a hűség mintaképének (lehet, hogy tévedek).

2.: Érzem, hogy nagyon összeillünk. Sokszor szurkál, de nem direkt, és van egy fura kapocs köztünk. Bölcs és tapasztalt. Kell a látványa, kell, hogy megfogjam a kezét, kellenek a szavai. Kell az a pillantás, ahogy rám néz.
Azt kizárnám, hogy párhuzamosan tartsam őket, míg „kipróbálom az autót” ez nem az én stílusom, de másként hogyan győződhetnék meg arról, hogy mi a valóság és mi az, amit csak én képzelek hozzájuk?          

 

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4818485051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2024.09.05. 08:05:35

Dobj fel egy pénzérmét, vagy menj el jóshoz...

God Harald 2024.09.05. 09:48:17

Hát most nehéz helyzetbe hoztál minket! Ne ess pánikba, segítünk! Mivel nem vagy olyan srác, hogy párhuzamosan iktasd őket, ezért mindenképpen soros kapcsolást kell alkalmaznod. Még ma! (Mély)torkos csütörtök: koradélután meglájkolod az egyest, este meg eljutsz egyről a kettőre. Holnap kiértékeled az eredményeket, amelyik nem jól teljesít, azt visszaküldöd. A fogyasztóvédelmi törvény megengedi, hogy három napon belül indoklás nélkül elállj az ügylettől. A másikkal nyélbeütöd a tartós bérletet. Mi meg foglalkozhatunk a következő rejtély megoldásával.

Lorrh 2024.09.05. 10:44:45

@God Harald: na ez az! nem volt szex egyikkel sem és most akar választani... lúzerség.
Amúgy az ilyen kettes típusok lelki instabilitásokat rejtenek a titokzatosság mögé, az ilyenekkel nem alapitanék családot, de dugni jó velük.

_Amatőr_ 2024.09.05. 11:26:25

"Még egyikkel sincs semmi" - akkor meg miről beszélünk?
Vicc ez a poszt!

Nevem senki. 2024.09.05. 12:21:11

Majdnem azt mondtam hogy az 1-est válaszd, de azt mondod "Viszont nem gondolom őt a hűség mintaképének (lehet, hogy tévedek)."

Evvel most engem is sikerült nehéz helyzetbe hoznod. Majd kiforrja magát. Aztán írjál megint ha döntöttél.

Lorrh 2024.09.05. 15:48:59

@Nevem senki.: "Aztán írjál megint ha döntöttél. "
this is the greatest joke of all this blog history. Winning award.

God Harald 2024.09.05. 16:28:53

@Lorrh: furcsa, hogy egy faszi nem akarja minél hamarabb megdugni őket. Ráadásul erkölcsi megfontolásból! Pedig, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a nők többsége úgy vált, hogy párhuzamos üzemmódban a meglévő mellett teszteli az új versenyzőt… Hiába minden, el kell ismerni: hamarosan orális válságban lesz az ország!
Ha már típus, sokszor a legszerényebbnek, legérzelmesebbnek kinéző nő bizonyul a legnagyobb ordas, cinikus, hidegszívű kurvának.:)

Capillarissa69 2024.09.05. 17:39:16

Én nem hivatkoznék semmiféle erkölcsre, csak a fejlett nyugati társadalom elmúlt 50 évének tapasztalatára, és némi tudományosan (főleg biokémiailag) meghatározó jelenségre.

Ha már volt előzőleg legalább egy, de pláne ha több nőd, akkor az eddigi hozzászólók életvitel szintjén helyesen tájékoztattak. Akkor bizony már régóta - hormonálisan támogatva - poligámmá alakultál, és ne számíts arra, hogy majd egyszer eljön egy olyan igazi, akivel majd családot alapítasz, és felnevelsz benne néhány utódot. Nagy az esélye, hogy elhidegülés, majd válás lenne belőle, és a gyermekek többsége nemhogy nem örömmel viselik el ezt, hanem felnövekedvén életük tragédiájának meghatározó élményeként fogják rád fogni boldogtalanságuk okát.
Azaz válaszd ez esetben azt a kizárólagosan a szexen alapuló, és állandóan változó párkapcsolati sémát, amelyben csupán csak kényszerből fogod idős korodra "megállapodottnak" tekinteni magadat, vagy pedig maradsz végül különböző (mobil, PC) képernyők előtt (ha addigra be nem tiltják).
Az a ritka, de egyáltalán nem egyedi eset, hogy 27 évesen végre eljutottál oda, hogy eddig magányosan élvén, egy családba kezdesz, egy nem egészen egyszerű, és sok ismeretet igénylő dolog, melynek eddigi híján, s ösztönösen cselekedvén, egy kb. 2 milliárdos emberiség hányad szenvedi meg az 1968-as forradalom következményeit, s értetlenül tapasztalja, hogy mi ez a katasztrófa felé sodródás, ez a felfokozott ingerültségekkel teli, s megbolondultságnak látszó agresszív hangulat.
Ám utóbbi esetben azonban egy ilyen - utódokat vállaló - életmód hamarosan nagyon fel fog értékelődni, míg a másik - többségi - kör pokoli szégyenben fogja az életét leélni.

Mondtam, nem akarok hivatkozni erkölcsre, de az emberiség számos alkalommal átélt már ilyen válságot, s oka a több százezer évvel ezelőtt kialakult hormonrendszerünk önszabályzó működése, és következményként több generáció alatt, mindig kipusztult az a népességhányad, amelyet a későbbi utódok - egyszerűen fogalmazva - erkölcstelen szóval minősítettek. Az erkölcs sohasem a tudáson alapult, hanem a kegyetlen következmények elkerülésének kényszerén.

Burgermeister 2024.09.05. 17:43:20

Ez vagy kamu poszt vagy a poszter egy luzer. Nos amit tenned kell.Mind2öt alaposan megkurod es utana valasztasz. De mar most latatlanban mondom , hogy egyeske lesz a nye(l)rő.

mumpic 2024.09.06. 00:25:24

Huuuu ezt a mázlistát! Két szuper csaj is a horgára akadt! Egy ilyen menő csávó nyugodtan vigye haza mindkét csajt. Aztán majd megverekszenek egymással. Aki nyer megtartod, vagy aki veszít megvigasztalod. Igazából mindegy, mert mindkettő főnyeremény.

Lorrh 2024.09.06. 10:48:39

@Capillarissa69: "ha addigra be nem tiltják)."
már miért is tiltanák beeee?
Legcsodásabb találmány az okostelefon: minden másodpercedet tudják uralni és agymosni. Ilyen hatékony módszer sosem volt még a történelemben.

bz249 2024.09.06. 11:21:23

@Lorrh: igen Orwellnek nem volt eleg fantaziaja. A telekepet ott rakenyszeritettek az emberre, mig a valosagban penzert aruljak. ;-)

Lúdvérc 2024.09.07. 12:13:03

Ha ennyit kell gondolkozni azon, hogy melyik, valószínűleg egyik sem lesz jó.

naneszórakozz 2024.09.09. 13:21:11

Szigorúan egymás után próbáld ki mindkettőt az ágyban! Mondjuk pár órás időközzel :) Aki nyer, az lesz a tied. Egyébként az elsőnél nem biztos, hogy hosszú távra tervezhetsz, de addig is élvezheted.
süti beállítások módosítása