A jó nők mindig ragyognak

2024. szeptember 19. 07:53 - csajokespasik

       

               „Címlaplány nem melózik estig, gyakran vasárnap is, nem kell főznie, mosnia, valaki ezeket megteszi helyette. Semmi más dolga nincs, csak szépnek lenni és kímélni magát” – Egy dögös nő mindig zsákbamacska, de az általános tanulságok többnyire megegyeznek: a pasi teper érte, és ha meg is kapja, rövid úton dobva lesz, mert Címlaplány talál jobbat, és jelentkező is mindig akad rá.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Megfigyeltem, hogy a legtöbb férfinak a bombasztikus / lotyósabb típusú nők tetszenek mindig. A laza, dögös fajta. Ugyanakkor panaszkodnak is rájuk, hogy milyenek már a nők, aranyásók, meg kihasználták majd megcsalták őket... Tepernek értük, és amikor megkapják őket, és csalódnak, onnantól azt hiszik, minden nő ilyen kurvoid meg aljas. Főleg a külsőt nézik, a belső tulajdonságokat pedig hozzáfantáziálják. És érje őket bármilyen súlyos csalódás, a következő nőjüket is ebből a halmazból igyekeznek kiválasztani.        

       

               Volt olyan exem, aki megkérdezte tőlem, hogy miért nem tudok „úgy ragyogni”, mint egy modell, vagy egy címlaplány. Hát mert Címlaplány nem melózik estig, gyakran vasárnap is, nem kell főznie, mosnia, valaki ezeket megteszi helyette. Semmi más dolga nincs, csak szépnek lenni és kímélni magát. Lóvéval is el van látva, meg profi sminkessel, ... és ha a ragyogást keresi valaki: rengeteg lámpával van megvilágítva! : ) ő megél abból, hogy csak nő, és kész.
Ha valaki pornón nevelkedett, annál alakul ki nagy eséllyel ez az „emelt szintű ízlés”. Egyik barátnőmet nem rég hagyta el a párja egy ilyen Csodanőért, és legutóbbi információim szerint már nincsenek együtt. Ő is biztos azt hitte, ő lesz élete nője és még sosem volt ilyen szerelmes. Mindig így van. Szóval aki ilyen nőt keres: van. Csak utána ne panaszkodjon.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6718494688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.09.19. 09:19:54

Savanyú a szőlő? ;)

Lorrh 2024.09.19. 09:42:39

"Megfigyeltem, hogy a legtöbb férfinak..." itt hagytam abba az olvasást mert minden bullshit ezzel kezdődik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.09.19. 09:51:01

"Megfigyeltem, hogy a legtöbb férfinak a bombasztikus / lotyósabb típusú nők tetszenek mindig. A laza, dögös fajta."

Ez csak annyit jelent, hogy _te_ ilyen férfiakat ismersz. Selection bias.

Motorogre 2024.09.19. 13:51:35

Én a "legtöbb férfi" vagyok: a ragyogó csodanő olyan mint az influenza. Át kell esni rajta és utána kialakul az immunitás. Persze nem olcsó. És ahogy a flue-t őt is a legtöbb férfi megkapja.
süti beállítások módosítása