Bevallotta, hogy nős...

2024. szeptember 23. 07:54 - csajokespasik

       

               „Az ilyen emberek nem tudják, lehet nem is értik, mekkora sebet ejtenek a másikon az ilyen tisztességtelen játékokkal” - Minden maga volt a tökély, majd jött a meglepetés. Vagy inkább a hideg zuhany. Posztolónk a vallomás után jött rá, hogy azért volt minden olyan tökéletes, mert a ravaszdi pasi alakította úgy, ...hiszen ő már tudta a dolog végét.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Volt egy kalandom nyáron.
Végre találtam egy olyan férfit, aki hasonló gondolkodású, mint én.
Sokszor valaki a rózsaszín köd miatt, az első pillanattól kezdve, ész nélkül cselekszik, majd amikor a köd eloszlik, rájön, hogy nem passzolnak. Esetünkben máshogy alakult, minden jól haladt, nem volt gyors a tempó, rózsaszín köd szinte nem is volt, persze vonzalom az igen. És megvolt még egy fontos dolog, az összhang. Egy rossz szót nem tudtam volna mondani róla, tényleg passzoltunk.        

       

               Viszont valami a részemről nem volt meg – később alakult ki. Nevezhetjük gyanakvásnak, mert mindig nálam találkoztunk, és mindig ugyanabban az időpontban. De ez se teljesen igaz, hogy a gyanakvás hamar jelentkezett volna, illetve kellő intenzitással, inkább csak olyasmi volt, mint valami belső háttérzúgás, vagy távoli sugallat (ezt nem tudom jobban megfogalmazni). Minden jól ment, valamiért mégis hiányérzetem volt ... Nem tudhattam, hogy az elejétől félre voltam vezetve, és azért passzolt minden, mert ő így alakította, mert tudta, mi lesz a vége.

Elmondta, hogy házas. Nem személyesen, mélben. DE még így sem akart volna szakítani, sőt úgy fogalmazta meg, mintha nekem tenne szívességet azzal, hogy még így is hajlandó folytatni velem... Ezek után én szakítottam. Egy darabig úgy voltam vele, hogy hiányzik, de az is elültetődött bennem, hogy ezt a jövőben sem fogom tudni kivédeni, mert csak arra az infóra támaszkodhatok, amit a másik mond. Aztán vagy elhiszem, vagy nem, de az ilyen emberek nem tudják, lehet nem is értik, mekkora sebet ejtenek a másikon az ilyen tisztességtelen játékokkal.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018497524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capillarissa69 2024.09.23. 12:21:39

1. Párkapcsolati ismereteinkben tudatosítani kellene már, hogy ez a "mindenben passzolunk"-féle érzésnek kellene mihamarabb gyanút keltenie. Ilyen ugyanis nincs, ugyanakkor egy olyan személyre utal, aki - gyakran ösztönösen - igyekszik a másikhoz idomulni, annak elvárásait tükrözni. Napjainkban ez eléggé gyakori, s nem ritkán személyiségzavar is húzódhat meg mögötte. Nem biztos hogy NPD-s (nárcisztikus), aki az első látásra egy "pillanatfelvételt készít" magában a másikról, és "szeretet bombázással" (Love bombing) igyekszik a kedvében járni, hogy behatoljon az intim szférájába, mellyel később forrást nyer önmaga nagyszerűsítéséhez. Az se biztos, hogy APD-s (Antiszociális - átnevezve a régi, pejoratív pszichopata elnevezést), aki személyes érdekeinek későbbi realizálása céljából teszi ezt, sima modorával. De lehetne akár ASD-s (autista agyműködésű- magas intelligencia szinttel), aki begyakorolt színlelésre (masking) kényszerül, nem rendelkezvén a viselkedés spontaneitásával. Vagy elkerülő (avoidant) típus, akiben félelmet kelt, ha külső akadályokkal szembesülne, és sorolhatnánk még pár esetet. Ökölszabályként tudni kellene, hogy a körülöttünk lévők kb. 50%-át - ha megismerjük - nem tartanánk hozzánk illőnek, és vica versa, a maradék 50%-a meg minket nem, tehát csak 25% esélyünk van, hogy nagyjából "passzoljunk". S ezt - az említett - rózsaszín köd (amit az agyban ilyenkor termelődő PheniEtilAmin droghatása okoz), azaz a szerelem fellobbanása rejtheti el, illetve a hamar elkezdett szexkapcsolat, s abban az oxitocin hormonunk kötődést okozó hatása. Utóbbit éppen a szex halogatásával küzdhetnénk le, amivel elérhetjük, hogy idővel "kilógjon a lóláb".
2. Kiakadni - különösen a nők - nem csak ilyen "házas vagyok" traumától tudnak. Sokukat az is mélyen érinti, ha kiderül, hogy a társuk pl. pornózik, amiről hiába mondja, hogy "miattad abbahagytam", legtöbbször függőség áll mögötte, és hamarosan visszatérhet, mint az igazi szexnél nagyobb élvezetet nyújtó szokás. De ugyanilyen szokás lehet a promiszkuitás is, melynek - tévedésből - házassággal igyekezett véget vetni (általában sikertelenül).

A mai korban, egy 5-6 évtizedes "fejlődés" eredményeképpen, csaknem ellehetetlenült egy olyasfajta párkapcsolat, amelynél tényleg megtaláljuk azt, akivel évtizedekig együtt élhetünk. Következményét - olyan helyeken ahol nem is gondolnánk - napjainkban "élvezzük" egy - sokak szerint - katasztrofális összeomlás felé sodródva.

Lorrh 2024.09.23. 17:40:36

@Capillarissa69: sokakat érint hogy pornózik???
Szerintem még nagyon kevés a pornós. Kizárt hogy ez általános probléma lenne.

Lorrh 2024.09.23. 17:44:19

Nagyon egyszerü a megoldás a posztra: ügyfélkapun meg lehet nézni a házassági státuszt hivatalosan.

vanderkaay 2024.09.23. 18:44:22

Hát ez az így járás sajnálatos esete. Mondhatni hogy nem csak jól meg hanem jól át is lettél bszv. Dicséretedre legyen mondva hogy miután a pali terítette a lapokat leléptél, így tudatosan nem voltál a szeretője. Ezzel különb vagy a nőtársaid egy igen jelentős részénél akik ezt gondolkodás nélkül megteszik. Bár persze lehet hogy te is megtetted már korábban, ebben az esetben tekintsd úgy hogy most nyújtották be a számlát.

Capillarissa69 2024.09.23. 21:50:23

@Lorrh: Ehhez csak annyit fűznék hozzá, és nem kitaláció, nem feltételezés, hanem valós adat:
Már évekkel ezelőtt is megpróbálták tudósok tanulmányozni a pornó hatásait, de nem találtak kontroll személyeket hozzá:
www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU
(van magyarul is felirat, és lásd a 3:20-tól)

bz249 2024.09.24. 08:46:11

@Lorrh: attol is fugg, hogy melyik regio. Nyilvan nem veletlen, hogy a romanok tulreprezentaltak a Nemetorszagban bejegyzett hivatasos szolgaltatok kozott:

www.destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2024/07/PD24_271_228.html

Sadist 2024.09.24. 16:37:37

30 éves kor alatt 3-ból 2 férfi facér, neked mégis sikerült egy házast választanod. Nyilván megvolt benne a magas, pénzes, jóképű szentháromság és még azelőtt meg kellett magad dugatni vele, mielőtt megismerted volna.

Ezért is hülyeség tinderen, szórakozóhelyen, fesztiválon összejönni teljesen ismeretlenekkel. Egy táncklubban, sportegyesületben, egyéb hobbi körökben, baráti társaságban az ilyenek már azelőtt kiderülnek, hogy randira kerülne sor.

Burgermeister 2024.09.24. 18:22:12

Én a helyedben teritenék a feleségénél!

Palazeti 2024.09.25. 11:21:43

@Capillarissa69: itt elbeszéltek egymás mellett, a szóhasználat kissé szerencsétlen: a pornózás általában azt jelenti, hogy valaki pornószínészként dolgozik, Lorrh is ilyen értelemben értette, ezzel szemben Te azt gondolom úgy értetted: pornófüggő...és valóban, a pornófüggés "népbetegség" lett legalábbis a férfiak körében

Rubasov nertárs 2024.09.25. 22:25:39

@Sadist:

Az életkor nem derül ki a posztból, de ha 20-on éves is a nő, akkor sem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért sikerült "látatlanban" is egy foglalt fickót választani. Azon sem lennék meglepve, hogy az ipsének már megvolt a következő "nyertese", erre utal az nem csupán flegma, hanem kifejezetten lekezelő stílus, ahogyan a családi állapotának a tényét közölte a nővel: még a poszterina érezze magát megtisztelve, hogy ő azért továbbra is dugná. Nem kérdés, hogy ki keverte a kártyákat, és az is nyílvánvaló, hogy a szokásos 1-2 helyett itt legalább 3 kategóriával lőtt maga fölé a nő.
süti beállítások módosítása