Elmaradt a szabadulószoba

2024. szeptember 26. 07:46 - csajokespasik

       

               „Alapból fontos nekem, hogy jól megértsük egymást, és ne csak egy barátság extrákkal kapcsolatban legyünk” - Mennyit ismerhetünk meg a másikból pár hónap alatt? A csaj költözködik, de már hónapok óta, emiatt sok programot mond le.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Idén ismertem meg egy lányt, és minden nagyon jól alakult, csak nála észrevettem valamit, ami nem nagy probléma, csak feltűnt nekem. Mit jelent az, ha a lány talál ki lelkesen egy programot és utána nem sokkal már egyáltalán nem érdekli? Ezt nem tudom hova tenni. Például kitalálta, hogy érdekli a szabadulószoba, menjünk el egyszer együtt. Jó, engem is érdekel. És három nap múlva mondja, hogy mégse. Pedig már elkezdtem utánanézni. Ugyanígy voltunk egy koncerttel. És ezekből nagyon sok volt már.        

       

               Találkozókat is úgy mond le, hogy lelkesen javasol valamit, majd hirtelen, indoklás nélkül. Alapból fontos nekem, hogy jól megértsük egymást, és ne csak egy barátság extrákkal kapcsolatban legyünk. De néhány hónap alapján nem sokat kérhetek. Néhány hónap telt el azóta, hogy összejöttünk, és próbálok rájönni, miért lehetnek ezek. Persze pár hónap nem nagy idő. Amit tudok: Októberben költöznek a szüleivel, és sok a tennivaló. Ez is ok lehet. Viszont én is költöztem már, de be tudtam osztani az időmet, hogy mindenre jusson.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6018500278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2024.09.27. 00:47:41

Ami a kezdeti rózsaszín ködös időszakban ilyen “jól” működik, azt megette a fene! Szinte mindegy is, hogy miért. Egy alternatív szabadulószobában tőled szabadul.:)
süti beállítások módosítása